Reyzel 26.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Zdążą , zdążą Kasia. U mnie z dachówką też zaczynają dopiero we wtorek. To i Twoi cieśle do tej pory z pewnością więźbę ułożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to niech więźba więęęęźźźbiiiii !!!!!!!!! P.S. Bardzo mi miło, że się podobają moje wypociny Jeśli zdążę, to zrobię górną, ale chcę o 15 jechać na konie Postaram się przez weekend i o Twoją i o Frosi zadbać odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No niech teraz ta więźba się szybko na dachu znajdzie A w tej łazience to masz niezły bałagan Dziury nie widać to ja nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 niech ci ta więźba na dach jak najszybciej wlezie a łazienka to wygląda na b dużą choć tyle w niej wszystkiego Brazzzzzzaa ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 zrobię tu dywersję Zapraszam dziewczyny do mnie na wybór drzwi zewnetrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No Kasia, to teraz już MUSI wszystko szybko się udać... skoro wszyscy tak bardzo Ci tego życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasiu tyle zdążyłąm dzisiaj http://images33.fotosik.pl/19/29f935303c8e84dam.jpg http://images32.fotosik.pl/19/07210a0d100a0a12m.jpg http://images31.fotosik.pl/19/594c85de5ced6f70m.jpg http://images32.fotosik.pl/19/a00c8adfbb781d9am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasiu gratulacje, my tez sie tak cieszylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Braza, jeszcze raz wielie dzięki Masz talent I fajnie, że przyszłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 kaska !!!! ja caly dzien plulam i pracowalam z zacisnietymi lapkami a ty juz rano mialas wiezbe Alleluja !!! a teraz lece do veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasia , amarant jest si, rozstrzygnięcie dylemantu z pancerzakiem też bardzo dobre. A opóźnieniem a propos okien na razie główki sobie nie zawracaj, Oknoplast to zbyt dobra firma, żeby miała opóźnienia. Wiem co mówię. Uwierz Chyba, ze sam dealer zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/736478.png super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kaśka no to wreszcie wkroczyłaś do Klubu Dziewczynek z Zapałkami Gratulacje!!! Teraz czekamy aż te zapałki na dachu staną A druga sprawa, która nie daje mi spokoju to... ja wogóle nie wiem o czym Ty piszesz określajac kolory tych okien i rolet Pierwszy raz takie nazwy słyszę Ech.... gdzie te czasy gdy były tylko białe i bązowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kaśka no to wreszcie wkroczyłaś do Klubu Dziewczynek z Zapałkami Gratulacje!!! Teraz czekamy aż te zapałki na dachu staną A druga sprawa, która nie daje mi spokoju to... ja wogóle nie wiem o czym Ty piszesz określajac kolory tych okien i rolet Pierwszy raz takie nazwy słyszę Ech.... gdzie te czasy gdy były tylko białe i bązowe... hehe Mayland, fajowye ten klub dziewczynek z zapałkami A w kwestii okienek- wskocz na stronkę Oknoplastu Super ten kolorek Tylko Kasia nie chciała go wkleic na forum, żeby nam oczek nie powypalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Klub dziewczynek z zapalkami jest swietny - ja rowniez bardzo gratuluje i teraz zycze szybkiego wznoszenia!!!!!! A kolor jest bardzo ciekawy - ze ja tez go wczesniej nie widzialam - jakos tak od razu zloty dab i innych nawet nie ogladalam !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Klub dziewczynek z zapalkami jest swietny - ja rowniez bardzo gratuluje i teraz zycze szybkiego wznoszenia!!!!!! A kolor jest bardzo ciekawy - ze ja tez go wczesniej nie widzialam - jakos tak od razu zloty dab i innych nawet nie ogladalam !!!!!!! Też tak często mam Kolakao ... najpierw się na coś decyduję a potem oglądam cosik innego albo ktos cos podpowie ... No tak to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No hej dziewczęta wieczornie Amarena na stronie Oknoplastu daje po oczach aż miło W rzeczywistości jest zdecydowanie łagodniejszym kolorem, nieco ciemnejszym taki zimny miód kurcze nie umiem go dobrze opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 http://www.oknoplast.com.pl/pub/Image/produkty/Kolor%20PVC/Amarena.jpg fajna ta amarena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cieplutka. Fajna Nazwa też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Cieplutka. Fajna Nazwa też mi się podoba Sęk w tym, że to nie jest ciepły kolor Serio, w realu wygląda zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts