Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kejt!

No prawdziwe królestwo stworzyłas :lol:

Krzesła w jadalni wydają mi się byc znajome 8) :lol: Dobrze widzę? :wink:

Matrix wygodny? Ile osób siada?

Masz narożne wc, tak jak ja. U Ciebie są nad wc półki i fajnie to wygląda. Ja mam tam pusto i czegoś mi brakuje. Teraz widzę, że ta jedna półka by się i u mnie przydała. Można połozyc ręczniki bo w tych małych łazienkach brakuje na dodatkowe ręczniki miejsca.

Barierka świetna. Aż czlowieka nosi, że tak proste rozwiazanie jak kilka rurek stanowi dla niektórych taki problem. U mnie niepotrzebnie dał mi ozdobne gałki przy barierce i poręcz i chyba wytnę sama piłą te gałki :wink: :lol: U Ciebie to bardzo dobrze wygląda!

Jak lampa w jadalni? Pewnie fajny nastrój robi?

Ogólnie - bardzo ciepły, rodzinny dom :lol: Pozdrowienia dla Was wszystkich!

no ale jakie z nas ? :o :roll: :D
nooooo ja Ty i Królik 8) 8) 8) 8) 8) :wink:

no baaaardzo śmieszne :roll: , dzwonię do Królika, co innego mi obiecywał :evil: :wink:

patrza :o to dopiero bałamutnik :evil: :-?

:o

To nas aż tyle jest? :o :evil: :evil:

Dzwonię do Królika! :evil: :lol:

A to drań :evil:

Wszystkie kobity na forum zbałamacił 8)

Ja do Królika nie dzwoniłam !!! :D

Witam, nie spałam aż do tej pory, choć przyznaję bez bicia że długo... :oops:

Wycieczka do Wrocławia udała się bardzo, super pogoda, dużo zwiedzania, ogólnie bardzo fajny dzień, choc bardzo męczący.

Dziękuję raz jeszcze za pochwały, no cóż innego możecie powiedzieć. 8) :oops: A tak serio to kilka rzeczy nie jest dokłądnie takie jakie bym chciała, no ale cóż... przy nastepnym remoncie się zmieni, nie??? :roll:

ola&tomek, za narożnikeim jest duże okno tarasowe, z tym, że przesuwne, więc normalnie można wyjść. Narożnik stoi od okna jakies 70-80 cm. MOżna swobodnie stanąć i otworzyć. Jeśli chodzi o te małe halogeny w półkach to kupowałam je w Castoramie.

maylandziu, stół jest baardzo znajomy, krzesła już nie, choć wyglądają identycznie jak twoje. :wink: Krzesłą kupiliśmy też z Voxa, jestem bardzo zadowolona, są naprawdę wygodne. I nie były aż takie zabójczo drogie. Na Matrixie spokojnie i wygodnie może usiąść tak 6 osób. Tyle ma że tak powiem swobodny dostęp do ławy. Dzieci siedziało na nim około 9 sztuk :wink:

Lampy i w ogóle całe oświetlenie w salonie dają niesamowity efekt. Serio. Mimo, że lampy wiszące są z zupełenie innej bajki niż halogeny i kinkiety to wydaje mi się, że się nie gryzą. Nie włączam ich jednocześnie i chyba dlatego mnie to nie drażni.

Jeśli chodzi o łazienkę to te półeczki są rzeczywiście dobrym rozwiązaniem. Mam nadzieję, że mój stolarz dotrzyma kolejnego ostatecznego terminu :evil: i zrobi mi te szafki pod umywalki. W sumie ta łazienka ma mnóstwo schowków ( nie pokazałam wam, bo na razie panuje tam sajgon :oops: ze względu na brak szuflad pod tą umywalką właśnie). Na razie wszystko stoi w koszach, no ale mam nadzieję, że sie to wkrtóce zmieni.

Kaśka, jestem pod wrażeniem W salonie tak przytulnie i nastrojowo, nawet laptopik tam pasuje :wink: . Lazienka sliczna,widze że zadbałas nawet o pasujace czerwone dodatki. Opowiedz więcej jak się mieszka, co byłoo strzałem w dziesiatke a co bys jednak inaczej zrobiła

Kaśka, jestem pod wrażeniem W salonie tak przytulnie i nastrojowo, nawet laptopik tam pasuje :wink: . Lazienka sliczna,widze że zadbałas nawet o pasujace czerwone dodatki. Opowiedz więcej jak się mieszka, co byłoo strzałem w dziesiatke a co bys jednak inaczej zrobiła

Veruniu, no wielkie dzięki za miłe słowa. Myślę, że szczere są :wink:

Mieszka się dobrze, większość rzeczy jest jak chciałam. Choć oczywiście po miesiącu mieszkania widzę pewne mankamenty. Więc żeby nie było tak słodko-pierdząco to teraz będzie o pewnych niedogodnościach :-?

Primo voto po pierwsze: musiałabym mieć większy dom, znaczy się tak żeby mieć osobno pralnię. Łazienka na dole jest super, duża i w ogóle, niemniej jednak muszę utrzymywać w niej nienaganny porządek na wypadek jakichś gości. Co prawda moi goście są zawsze mile widziani i mój ewentualny pierdolnik w łazience nie budziłby ich odrazy to jakoś tak chyba nie wypada mieć syf :-?

Primo po drugie: przejście do garażu z domu, chyba jednak dobrze je mieć. Przynajmniej teraz kiedy ciągle jeszcze jest coś do poprawienia, zrobienia, przykręcenia itp. Mam nadzieję, że z czasem się to unormuje i nie trzeba będzie latać w te i nazad.

Poza tym nie widzę jakichś ewidentnych czy uciążliwych wad tego domu.

Ogólnie mieszka się super.

PS. Kiedy mnie odwiedzisz??? :roll: