olatomek 18.10.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 I ja gratuluję, zrobiło się bardzo domowo. No i od razu podpytajki - czy za naroznikim jest zwykłe okno czy bakonowe? Waham się czy stawiać jakieś meble pod oknem balkonowym i tym samym ograniczać do niego dostęp - gdzie kupowałaś halogeny do półek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cześć Kejt! No prawdziwe królestwo stworzyłas Krzesła w jadalni wydają mi się byc znajome Dobrze widzę? Matrix wygodny? Ile osób siada? Masz narożne wc, tak jak ja. U Ciebie są nad wc półki i fajnie to wygląda. Ja mam tam pusto i czegoś mi brakuje. Teraz widzę, że ta jedna półka by się i u mnie przydała. Można połozyc ręczniki bo w tych małych łazienkach brakuje na dodatkowe ręczniki miejsca. Barierka świetna. Aż czlowieka nosi, że tak proste rozwiazanie jak kilka rurek stanowi dla niektórych taki problem. U mnie niepotrzebnie dał mi ozdobne gałki przy barierce i poręcz i chyba wytnę sama piłą te gałki U Ciebie to bardzo dobrze wygląda! Jak lampa w jadalni? Pewnie fajny nastrój robi? Ogólnie - bardzo ciepły, rodzinny dom Pozdrowienia dla Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 cześć Kaśka dobrze, że jesteś fajnie to wszystko wygląda jak się mieszka a te schody ... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no ale jakie z nas ? nooooo ja Ty i Królik no baaaardzo śmieszne , dzwonię do Królika, co innego mi obiecywał patrza to dopiero bałamutnik To nas aż tyle jest? Dzwonię do Królika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no ale jakie z nas ? nooooo ja Ty i Królik no baaaardzo śmieszne , dzwonię do Królika, co innego mi obiecywał patrza to dopiero bałamutnik To nas aż tyle jest? Dzwonię do Królika! A to drań Wszystkie kobity na forum zbałamacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry pozachwycałam się wczoraj a teraz cierpię w milczeniu do listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no ale jakie z nas ? nooooo ja Ty i Królik no baaaardzo śmieszne , dzwonię do Królika, co innego mi obiecywał patrza to dopiero bałamutnik To nas aż tyle jest? Dzwonię do Królika! A to drań Wszystkie kobity na forum zbałamacił Ja do Królika nie dzwoniłam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry pozachwycałam się wczoraj a teraz cierpię w milczeniu do listopada To już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a to zalezy od tak zwanego punktu siedzenia bo ja to jak na węgielkach czyli dla mnie strasznie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry! Śpicie? No co Wy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A kto by tam spał jak takie piękne słońce Wusia nie czekaj jak na węgielkach to szybko zleci zazwyczaj tak jest, że jak nie czekamy to jakoś czas leci szybciej cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry! Śpicie? No co Wy...? Pewnie, że nie śpimy, jedna taka wrzeszczała wystarczająco głośno .... Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam, nie spałam aż do tej pory, choć przyznaję bez bicia że długo... Wycieczka do Wrocławia udała się bardzo, super pogoda, dużo zwiedzania, ogólnie bardzo fajny dzień, choc bardzo męczący. Dziękuję raz jeszcze za pochwały, no cóż innego możecie powiedzieć. A tak serio to kilka rzeczy nie jest dokłądnie takie jakie bym chciała, no ale cóż... przy nastepnym remoncie się zmieni, nie??? ola&tomek, za narożnikeim jest duże okno tarasowe, z tym, że przesuwne, więc normalnie można wyjść. Narożnik stoi od okna jakies 70-80 cm. MOżna swobodnie stanąć i otworzyć. Jeśli chodzi o te małe halogeny w półkach to kupowałam je w Castoramie. maylandziu, stół jest baardzo znajomy, krzesła już nie, choć wyglądają identycznie jak twoje. Krzesłą kupiliśmy też z Voxa, jestem bardzo zadowolona, są naprawdę wygodne. I nie były aż takie zabójczo drogie. Na Matrixie spokojnie i wygodnie może usiąść tak 6 osób. Tyle ma że tak powiem swobodny dostęp do ławy. Dzieci siedziało na nim około 9 sztuk Lampy i w ogóle całe oświetlenie w salonie dają niesamowity efekt. Serio. Mimo, że lampy wiszące są z zupełenie innej bajki niż halogeny i kinkiety to wydaje mi się, że się nie gryzą. Nie włączam ich jednocześnie i chyba dlatego mnie to nie drażni. Jeśli chodzi o łazienkę to te półeczki są rzeczywiście dobrym rozwiązaniem. Mam nadzieję, że mój stolarz dotrzyma kolejnego ostatecznego terminu i zrobi mi te szafki pod umywalki. W sumie ta łazienka ma mnóstwo schowków ( nie pokazałam wam, bo na razie panuje tam sajgon ze względu na brak szuflad pod tą umywalką właśnie). Na razie wszystko stoi w koszach, no ale mam nadzieję, że sie to wkrtóce zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kaśka, jestem pod wrażeniem W salonie tak przytulnie i nastrojowo, nawet laptopik tam pasuje . Lazienka sliczna,widze że zadbałas nawet o pasujace czerwone dodatki. Opowiedz więcej jak się mieszka, co byłoo strzałem w dziesiatke a co bys jednak inaczej zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kaśka, jestem pod wrażeniem W salonie tak przytulnie i nastrojowo, nawet laptopik tam pasuje . Lazienka sliczna,widze że zadbałas nawet o pasujace czerwone dodatki. Opowiedz więcej jak się mieszka, co byłoo strzałem w dziesiatke a co bys jednak inaczej zrobiła Veruniu, no wielkie dzięki za miłe słowa. Myślę, że szczere są Mieszka się dobrze, większość rzeczy jest jak chciałam. Choć oczywiście po miesiącu mieszkania widzę pewne mankamenty. Więc żeby nie było tak słodko-pierdząco to teraz będzie o pewnych niedogodnościach Primo voto po pierwsze: musiałabym mieć większy dom, znaczy się tak żeby mieć osobno pralnię. Łazienka na dole jest super, duża i w ogóle, niemniej jednak muszę utrzymywać w niej nienaganny porządek na wypadek jakichś gości. Co prawda moi goście są zawsze mile widziani i mój ewentualny pierdolnik w łazience nie budziłby ich odrazy to jakoś tak chyba nie wypada mieć syf Primo po drugie: przejście do garażu z domu, chyba jednak dobrze je mieć. Przynajmniej teraz kiedy ciągle jeszcze jest coś do poprawienia, zrobienia, przykręcenia itp. Mam nadzieję, że z czasem się to unormuje i nie trzeba będzie latać w te i nazad. Poza tym nie widzę jakichś ewidentnych czy uciążliwych wad tego domu. Ogólnie mieszka się super. PS. Kiedy mnie odwiedzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 http://images34.fotosik.pl/383/14ee4dc4c4325d5d.jpg bonusik ja i moje ulubione towarzystwo ze szkoły na wycieczce we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dobry wieczór to ja teraz czekam na Kasiną rozpiskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jak pisałam to jeszcze fotki nie było fajnista wycieczka a jak towarzystwo dobrane to nic wiecej nie trzeba do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia Nie przejmuj sie lazienka , naprawde Gosci dzieli sie na tych , ktorzy lubia mnie i moj balagan i moje jedzenie i na tych drugich. Tym drugim mowimy stanowcze nie i udajemy , ze nie ma nas w domu . Mozna nie udawac , tak jest lepiej Proste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts