malmuc 19.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jaaaaaaaaa cieeeeee kreceeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia Nie przejmuj sie lazienka , naprawde Gosci dzieli sie na tych , ktorzy lubia mnie i moj balagan i moje jedzenie i na tych drugich. Tym drugim mowimy stanowcze nie i udajemy , ze nie ma nas w domu . Mozna nie udawac , tak jest lepiej Proste ?no to kiedy mnie odwiedzisz???? buziaki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jaaaaaaaaa cieeeeee kreceeeeeeeeeeee no ale o co kaman??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 PS. Kiedy mnie odwiedzisz??? Odwiedzę, odwiedzę, tylko teraz najpierw musze ogarnąc to całe przeprowadzkowe zamieszanie. Co do łazienki na dole to będę przez chwilę wredna - a nie mówiłam? Ja nawet przez najlepszymi przyjaciółmi lubie sprawia wrażenie że u mnie porządek jest, oczywiście z marnym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 PS. Kiedy mnie odwiedzisz??? Odwiedzę, odwiedzę, tylko teraz najpierw musze ogarnąc to całe przeprowadzkowe zamieszanie. Co do łazienki na dole to będę przez chwilę wredna - a nie mówiłam? Ja nawet przez najlepszymi przyjaciółmi lubie sprawia wrażenie że u mnie porządek jest, oczywiście z marnym skutkiem no mówiłaś, mówiłas z tymi pozorami to mam tak samo na szczęście przyjacółó mam podobnych sobie, sajgon nie jest im obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A tak naprawdę to lubie jak u znajomych widze bałagan bo przynajmniej w kopleksy nie wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A tak naprawdę to lubie jak u znajomych widze bałagan bo przynajmniej w kopleksy nie wpadam heheheheh, no mam identycznie znaczy się normalne ludzie to są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jeżu pod panem z pisorem pod uniwerytetem bylas beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jeżu pod panem z pisorem pod uniwerytetem bylas beze mnie będzie czas, że i z Tobą się spotkam a pan z psiorem bardzo nas rozczulił, stąd ta fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A tak naprawdę to lubie jak u znajomych widze bałagan bo przynajmniej w kopleksy nie wpadam heheheheh, no mam identycznie znaczy się normalne ludzie to są Jak to dobrze wsrod swoich Ty to taka jakby fotogeniczna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A tak naprawdę to lubie jak u znajomych widze bałagan bo przynajmniej w kopleksy nie wpadam heheheheh, no mam identycznie znaczy się normalne ludzie to są Jak to dobrze wsrod swoich Ty to taka jakby fotogeniczna jestes normalnie cię lowe myślisz, że zrobiłam tylko to jedno zdjęcie?? podczas całej wycieczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 cześć Kaska ja tak przelotem na biegusiu buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jeżu pod panem z pisorem pod uniwerytetem bylas beze mnie będzie czas, że i z Tobą się spotkam a pan z psiorem bardzo nas rozczulił, stąd ta fota ja tam żadnego psa nie widzę? To moze przez ten antybiotyk i alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Tak , mysle , ze to jedyne zdjecie Pozdrow swojego od mojego i podziekuj . Dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Verunia, psior, to taki jakby skrót myślowy od członka ekhm Nie pytaj jakim cudem taki skrót, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Tak , mysle , ze to jedyne zdjecie Pozdrow swojego od mojego i podziekuj . Dziala no to się cieszę, że działa. to drugie to można bez końca używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Piękna wycieczka, Kasia, a jeszcze ja w dobranym dobrze towarzystwie to nic więcej nie jest do szczęścia potrzebne w taki dzień. Bałagan to i u mnie, niestety, jest. Jak się komuś nie podoba, to nie przychodzi. Chociaż miło, oczywiście, jak akurat trafi na porządek (czasem robię ). Pozdrówka i buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Też dzień dobry I cieszę się bardzo, że w tak Szacownym Bałaganiarskim Gronie sie obracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry.. miłego dnia i tygodniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja tez sie przyszlam przywitac i popodziwiac - pieknie Kasiu bardzo ladnie - jakos mi sie tak wszytsko podoba - bez wciskania kitu!! A ta kanapa wydaje sie taka wygodna i wielka ze jak sie do ciebie zjedziemy do wszyscy na niej beda chcieli spac pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts