Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia a teraz o Twoim domku 8)

No co tu dużo mówić ... piknie jest :D :D !!!!!!

A ten narożnik w salonie ... ja bym sobie głowę dała ściąć że tam z 15 osób by usiadło ! :o na taki duuuuuuuuuuuuży mi wygląda 8)

Cudo.

Stół jakiś taki od razu podobny mi się wydawał 8) no i potwierdziłaś moje przypuszczenia :p Choć nie wiem skąd taki połysk na nim ?? :o Coś tu nam oszukujesz o tym bałaganie ... jak stół masz taki wyświecony, to i w innych kątach bałaganu się nie znajdzie :wink: :lol:

Piękne schody :D

No witam wszystkich :)

Dzięki za miłe słowa, jacy wy mili jesteście, same pochwały :wink:

No dobra co to ja chciałam powiedzieć.

Reyzelciu, ano stół się tak świci, bo leży na nim szyba, na ławie zreszta też.

Moje dzieci, mój mąż także mają tą cudowną zaletę, że często im się coś wylewa, upada, i takie tam. Postanowiłam ochronić stół zawczasu :roll:

Poza tym szkoda byłoby mi zastawiac taki piękny stół jakimś obrusem, szyba robi za 2 w 1.

Hej Kasieńko :wink: :D

No z tą szybą co całkiem fajny pomysł. Bo ja też bym za żaden skarby stołu obrusem nie przykryła ale żal mi czasem jak widzę, że się jakby lekko niszczy... :roll:

A ta szyba to taka zwykła czy jakaś hartowana ?? Zamówiłaś u szklarza czy jak ??

Hmmm, poszłam do szklarza i mu powiedziałam, że na stół szybę potrzebuję. Kiwnął głową i już, za dwa dni miałam w domu obie. Za obie zapłaciłam 200zł. Są dość grube, chyba z 6 minimetrów. :roll:

Muszę w takim razie pomyśleć o czymś takim samym i się przespacerować do szklarza.

Bo mój mąż jest dokładnie tego samego gatunku co i Twój :wink: :lol:

A do tego Filemon ( choć teoretycznie mu nie wolno ) to sobie czasem wskoczy na stół ( oczywiście nie przy nas ... identyfikuję to post factum po tych stempelkach od łapek pozostawionych na stole :lol:) i nigdy nie wiadomo czy czego nie wykombinuje tymi swoimi pazurkami :roll:

http://images46.fotosik.pl/21/c2d2882002a65fd1.jpg

http://images27.fotosik.pl/285/044256c1bd3123eb.jpg

wczoraj, zainspirowana wątkiem o otczeniu wyszłam na spacer i cyknęłam zdjęcia.

Mój dom i koń :o spacerujący luzem po sąsiednich łąkach :o

Ot, tak mam :)

piekny masz Kasiu domek

powiedz co robimy z donicami?

Ania, ja nie śmiem cię prosić :oops: :oops: :oops:

przecież to kłopot jest :roll:

ale jaki klopot?

mozemy zrobic tak,

jesli nie wiesz ktora bo na zdjeciach ni widac za duzo, moge podjechac w sobote i cykac fotki i ememesami wysylac, albo wezme laptoka i na forum bede wrzucac i Ty bedziesz sie decydowac i od razu kupie :lol:

Super .

Konik po sasiedzku i to jaki ladny :D

Jak tam zyjesz ?

rrmisiu, no sama wiesz jak u mnie

raz lepiej raz gorzej

usulnie próbuję dojść do ąłdu z rzeczywistością, z różnym skutkiem,

dziś na przykład mnie wkurw dopadł, bo okazało się, że jakiś złodziej ku@#wski podpierniczył znicze z grobu, czujesz???? :o :cry: nie raz pierwszy zresztą :-? :evil: :cry:

niech mu ręka uschnie, tak n awysokości barku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

poza tym spoko, będę cię molestować o dokłądny przepis na makaron, ten wiesz, zielony :wink:

Narod jaki jest to kazdy widzi :-?

Brak slow , zeby powiedziec co sie o takich mysli :evil:

Przepis na makaron znajdziesz we watku Ew-ki "Pomysly na obiad ".

Tylko makaronu nie nalezy az tak rozgotowac , no my z Neferka zesmy tak na Ciebie plotkowaly , ze sie zapomnailysmy :D :wink: