Reyzel 20.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Też dzień dobry I cieszę się bardzo, że w tak Szacownym Bałaganiarskim Gronie sie obracam To i ja się do szanownego grona z przyjemnością dopisuję Dzien dobry wszystkim mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kasia a teraz o Twoim domku No co tu dużo mówić ... piknie jest !!!!!! A ten narożnik w salonie ... ja bym sobie głowę dała ściąć że tam z 15 osób by usiadło ! na taki duuuuuuuuuuuuży mi wygląda Cudo. Stół jakiś taki od razu podobny mi się wydawał no i potwierdziłaś moje przypuszczenia Choć nie wiem skąd taki połysk na nim ?? Coś tu nam oszukujesz o tym bałaganie ... jak stół masz taki wyświecony, to i w innych kątach bałaganu się nie znajdzie Piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No witam wszystkich Dzięki za miłe słowa, jacy wy mili jesteście, same pochwały No dobra co to ja chciałam powiedzieć. Reyzelciu, ano stół się tak świci, bo leży na nim szyba, na ławie zreszta też. Moje dzieci, mój mąż także mają tą cudowną zaletę, że często im się coś wylewa, upada, i takie tam. Postanowiłam ochronić stół zawczasu Poza tym szkoda byłoby mi zastawiac taki piękny stół jakimś obrusem, szyba robi za 2 w 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hej Kasieńko No z tą szybą co całkiem fajny pomysł. Bo ja też bym za żaden skarby stołu obrusem nie przykryła ale żal mi czasem jak widzę, że się jakby lekko niszczy... A ta szyba to taka zwykła czy jakaś hartowana ?? Zamówiłaś u szklarza czy jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hej Kasieńko No z tą szybą co całkiem fajny pomysł. Bo ja też bym za żaden skarby stołu obrusem nie przykryła ale żal mi czasem jak widzę, że się jakby lekko niszczy... A ta szyba to taka zwykła czy jakaś hartowana ?? Zamówiłaś u szklarza czy jak ??Hmmm, poszłam do szklarza i mu powiedziałam, że na stół szybę potrzebuję. Kiwnął głową i już, za dwa dni miałam w domu obie. Za obie zapłaciłam 200zł. Są dość grube, chyba z 6 minimetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Muszę w takim razie pomyśleć o czymś takim samym i się przespacerować do szklarza. Bo mój mąż jest dokładnie tego samego gatunku co i Twój A do tego Filemon ( choć teoretycznie mu nie wolno ) to sobie czasem wskoczy na stół ( oczywiście nie przy nas ... identyfikuję to post factum po tych stempelkach od łapek pozostawionych na stole ) i nigdy nie wiadomo czy czego nie wykombinuje tymi swoimi pazurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 http://images46.fotosik.pl/21/c2d2882002a65fd1.jpg http://images27.fotosik.pl/285/044256c1bd3123eb.jpg wczoraj, zainspirowana wątkiem o otczeniu wyszłam na spacer i cyknęłam zdjęcia. Mój dom i koń spacerujący luzem po sąsiednich łąkach Ot, tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kaska calkiem jak u mnie - tez za plotem konie chodza no prawie za plotem za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kasia, to Ty wskakuj na tego konika i wio do lasu Braza czy Verunia pewnie by tak zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 fajnie masz u mnie to tylko same traktory za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Fajny widok Nowy dom, koń obok a z tyłu bloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 .... ja to mam bloki, nowy dom i zające ..traktory też się czasami znajdą w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Braza chyba jeszcze tego konia nie widziała? Widać tuje które posadziłaś. Jak podrosną to was odgrodzą od sąsiadów Ładnie wyglada ta podbitka przy tym dachu i elewacji. Fajny akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 piekny masz Kasiu domek powiedz co robimy z donicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kasia, to Ty wskakuj na tego konika i wio do lasu Braza czy Verunia pewnie by tak zrobiły No ja bym tak samemu nie dala chodzic temu konikowi. Może komuś zwiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 piekny masz Kasiu domek powiedz co robimy z donicami?Ania, ja nie śmiem cię prosić przecież to kłopot jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Super . Konik po sasiedzku i to jaki ladny Jak tam zyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 piekny masz Kasiu domek powiedz co robimy z donicami?Ania, ja nie śmiem cię prosić przecież to kłopot jest ale jaki klopot? mozemy zrobic tak, jesli nie wiesz ktora bo na zdjeciach ni widac za duzo, moge podjechac w sobote i cykac fotki i ememesami wysylac, albo wezme laptoka i na forum bede wrzucac i Ty bedziesz sie decydowac i od razu kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Super . Konik po sasiedzku i to jaki ladny Jak tam zyjesz ?rrmisiu, no sama wiesz jak u mnie raz lepiej raz gorzej usulnie próbuję dojść do ąłdu z rzeczywistością, z różnym skutkiem, dziś na przykład mnie wkurw dopadł, bo okazało się, że jakiś złodziej ku@#wski podpierniczył znicze z grobu, czujesz???? nie raz pierwszy zresztą niech mu ręka uschnie, tak n awysokości barku poza tym spoko, będę cię molestować o dokłądny przepis na makaron, ten wiesz, zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Narod jaki jest to kazdy widzi Brak slow , zeby powiedziec co sie o takich mysli Przepis na makaron znajdziesz we watku Ew-ki "Pomysly na obiad ". Tylko makaronu nie nalezy az tak rozgotowac , no my z Neferka zesmy tak na Ciebie plotkowaly , ze sie zapomnailysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts