Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Narod jaki jest to kazdy widzi :-?

Brak slow , zeby powiedziec co sie o takich mysli :evil:

Przepis na makaron znajdziesz we watku Ew-ki "Pomysly na obiad ".

Tylko makaronu nie nalezy az tak rozgotowac , no my z Neferka zesmy tak na Ciebie plotkowaly , ze sie zapomnailysmy :D :wink:

o wy jędze jedne, juz wiem co mnie tak uszy piekły :-?

no dobra, ide szukac tego przepisu, buziaki :)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Kasiula pokazuję małżowi zdjecie Twojego domku ostatnio wklejone a ten mi jęczy "przodu nie widzę" pokazuję mychą no tu masz półokrągły balkonik a ten swoje "przodu nie widzę" mówię nosz cholera bo go Kasia nie wkleiła :lol: :D :wink:

patrza jaka maruda jedna :wink:

no jak będzie juz cycuś glancuś z przodu to cyknę fotę, albo wy już zdążycie mnie odwiedzić :roll:

A jak poszukiwania nowego kawałka własnego świata ??

Nie odzywaj się do mnie :evil: :wink:

A poważnie ... do doopy :-? Wynalazłam dziesiątki portali z ogłoszeniami i namiętnie ogłaszam, że chcę kupić! Jeszcze na wieś do rodzinki pojadę, może oni coś wiedzą :roll: Bez samochodu to ja wiele nie zrobię :-?

Dzien dobry :D

Sorki, ze tak się do tych doniczek wtrynię ale Kasienko jesli chcesz to powiedz mi proszę jakich doniczek poszukujesz - na zew czy do środka ??

Bo mogłabym mieć enewentualnie kilka propozycji dla Ciebie 8)

Poszukuję zewnętrznych :roll: dziś nawet widziałam mniej więcej takie jak chcę, ale 260zł za sztukę to jest przegięcie..

Co to za propozycja?? :roll: :oops:

Ja chcę tego konia!!!!!!!!!!!!

Przylazłam!!! To rozdarcie się jest celowe, może w końcu ktoś mnie zauważy :-? :roll: :wink:

Widzę cię, choć chuda jak patyk jesteś :wink:

Jak chcesz, to se musisz do mnie przyjechac i go zabrać, on chyba pezpański jest :roll: No bo kto puszcza konia na spacer?? :o Bez jakieś "smyczy"?

Ostatnio czuję się ignorowana :-? :wink:

Piękny ten konik!!!! Taki widok z okna to ja bym chciała mieć, a jak już własny .... boszszeeeee... :)

niepotrzebnie się tak czujesz :roll: ja poprostu nie wpadłam jeszcze w szpony nałogu i nie spędzam tyle czasu co kiedyś przed kompem

:) buziaki

Kasia cześć i czołem ..może i mnie zauważy :roll: :wink: ..jakaś niedowartościowana jestem :roll:

Chciałam się spytać o Twój okap ..taki mieć chyba muszę :lol: Jak tam głośność, jak wyciąg, no i wszystko co z nim związane :roll: czy on ma jakieś światełka itd please o pomoc :roll:

Ma światełka, super wyglądają, wieczorem cyknę fotkę.

Co do głośności, to pierwsze 2 poziomy są naprawdę cichutkie, 3 jest już głośny. Ale nie jakoś bardzo uciążliwy. Można go używać jako okap i jako wyciąg, wtedy się go otwiera 8) 8)

Polecam 8)

A i jeszcze sobie przypomniałam, że masz obudowaną lodówkę side by side . Czy masz przerwę m-dzy ściankami a lodówką? Jaką? i czy masz cofniętą tą obudowę w stosunku do lodówki?

Przerwa jest, ale nie za duża, jakieś 2 cm z każdej strony, chyba :roll:

Natomiast obudowa musi być cofnięta, bo nie otworzysz drzwi. Nie ma siły, lodówka musi wystawać :wink: