kaśka maciej 20.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Narod jaki jest to kazdy widzi Brak slow , zeby powiedziec co sie o takich mysli Przepis na makaron znajdziesz we watku Ew-ki "Pomysly na obiad ". Tylko makaronu nie nalezy az tak rozgotowac , no my z Neferka zesmy tak na Ciebie plotkowaly , ze sie zapomnailysmy o wy jędze jedne, juz wiem co mnie tak uszy piekły no dobra, ide szukac tego przepisu, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dobry wieczór Kasiula pokazuję małżowi zdjecie Twojego domku ostatnio wklejone a ten mi jęczy "przodu nie widzę" pokazuję mychą no tu masz półokrągły balkonik a ten swoje "przodu nie widzę" mówię nosz cholera bo go Kasia nie wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dobry wieczór Kasiula pokazuję małżowi zdjecie Twojego domku ostatnio wklejone a ten mi jęczy "przodu nie widzę" pokazuję mychą no tu masz półokrągły balkonik a ten swoje "przodu nie widzę" mówię nosz cholera bo go Kasia nie wkleiła patrza jaka maruda jedna no jak będzie juz cycuś glancuś z przodu to cyknę fotę, albo wy już zdążycie mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 no maruda straszna wiesz że my to prawie tak samo mamy jak Ty więc On skuli tego taki ciekaw coby sobie już na żywca pooglądać a ja tylko czekam na Twój znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja to się chyba pożegnam już Coś mi się kręci świat dookoła Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dobrej nocki Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzien dobry Sorki, ze tak się do tych doniczek wtrynię ale Kasienko jesli chcesz to powiedz mi proszę jakich doniczek poszukujesz - na zew czy do środka ?? Bo mogłabym mieć enewentualnie kilka propozycji dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja chcę tego konia!!!!!!!!!!!! Przylazłam!!! To rozdarcie się jest celowe, może w końcu ktoś mnie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 I jeszcze powiem ... a co, posty sobie ponabijam ... że dom bardzo ładnie się prezentuje w otoczeniu ... świetna ta elewacja!!!! (no, teraz to mnie chyba zauważą.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja chcę tego konia!!!!!!!!!!!! Przylazłam!!! To rozdarcie się jest celowe, może w końcu ktoś mnie zauważy Ja tam Cię widzę Brazunia ale siem domyślam, że to Kasia ma Cię zauważyć Wiedziałam, ze konik Cię zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ostatnio czuję się ignorowana Piękny ten konik!!!! Taki widok z okna to ja bym chciała mieć, a jak już własny .... boszszeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Brazunia, pewnie niepotrzebnie tak się czujesz ... ( kurde, Kasia , powiedz coś ) A jak poszukiwania nowego kawałka własnego świata ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A jak poszukiwania nowego kawałka własnego świata ?? Nie odzywaj się do mnie A poważnie ... do doopy Wynalazłam dziesiątki portali z ogłoszeniami i namiętnie ogłaszam, że chcę kupić! Jeszcze na wieś do rodzinki pojadę, może oni coś wiedzą Bez samochodu to ja wiele nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kasia cześć i czołem ..może i mnie zauważy ..jakaś niedowartościowana jestem Chciałam się spytać o Twój okap ..taki mieć chyba muszę Jak tam głośność, jak wyciąg, no i wszystko co z nim związane czy on ma jakieś światełka itd please o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A i jeszcze sobie przypomniałam, że masz obudowaną lodówkę side by side . Czy masz przerwę m-dzy ściankami a lodówką? Jaką? i czy masz cofniętą tą obudowę w stosunku do lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzien dobry Sorki, ze tak się do tych doniczek wtrynię ale Kasienko jesli chcesz to powiedz mi proszę jakich doniczek poszukujesz - na zew czy do środka ?? Bo mogłabym mieć enewentualnie kilka propozycji dla Ciebie Poszukuję zewnętrznych dziś nawet widziałam mniej więcej takie jak chcę, ale 260zł za sztukę to jest przegięcie.. Co to za propozycja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja chcę tego konia!!!!!!!!!!!! Przylazłam!!! To rozdarcie się jest celowe, może w końcu ktoś mnie zauważy Widzę cię, choć chuda jak patyk jesteś Jak chcesz, to se musisz do mnie przyjechac i go zabrać, on chyba pezpański jest No bo kto puszcza konia na spacer?? Bez jakieś "smyczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ostatnio czuję się ignorowana Piękny ten konik!!!! Taki widok z okna to ja bym chciała mieć, a jak już własny .... boszszeeeee... niepotrzebnie się tak czujesz ja poprostu nie wpadłam jeszcze w szpony nałogu i nie spędzam tyle czasu co kiedyś przed kompem buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kasia cześć i czołem ..może i mnie zauważy ..jakaś niedowartościowana jestem Chciałam się spytać o Twój okap ..taki mieć chyba muszę Jak tam głośność, jak wyciąg, no i wszystko co z nim związane czy on ma jakieś światełka itd please o pomoc Ma światełka, super wyglądają, wieczorem cyknę fotkę. Co do głośności, to pierwsze 2 poziomy są naprawdę cichutkie, 3 jest już głośny. Ale nie jakoś bardzo uciążliwy. Można go używać jako okap i jako wyciąg, wtedy się go otwiera Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A i jeszcze sobie przypomniałam, że masz obudowaną lodówkę side by side . Czy masz przerwę m-dzy ściankami a lodówką? Jaką? i czy masz cofniętą tą obudowę w stosunku do lodówki? Przerwa jest, ale nie za duża, jakieś 2 cm z każdej strony, chyba Natomiast obudowa musi być cofnięta, bo nie otworzysz drzwi. Nie ma siły, lodówka musi wystawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts