Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kasia cześć i czołem ..może i mnie zauważy :roll: :wink: ..jakaś niedowartościowana jestem :roll:

Chciałam się spytać o Twój okap ..taki mieć chyba muszę :lol: Jak tam głośność, jak wyciąg, no i wszystko co z nim związane :roll: czy on ma jakieś światełka itd please o pomoc :roll:

Ma światełka, super wyglądają, wieczorem cyknę fotkę.

Co do głośności, to pierwsze 2 poziomy są naprawdę cichutkie, 3 jest już głośny. Ale nie jakoś bardzo uciążliwy. Można go używać jako okap i jako wyciąg, wtedy się go otwiera 8) 8)

Polecam 8)

no to fajnie bo mi się podoba i pasować będzie do całości :D

dobrze kojarze? to ten?

http://image.ceneo.pl/data/products/661510/product.jpg

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałam wam się pochwalić co robiłam całe rano i przedpołudnie, ale mnie dziewczyny zagadały :-? :wink:

Otóż, moje wieśniackie thuje były tylko wsadzone i nic więcej. Pozostało obsypać korą, rozłożyć folię, nasypać korę i ...........uwaga 8) 8)

zrobiłam z kostki, której się nam sporo zostało taki krawężnik jakby przy thujach. Kora nie będzie się rozsypywać, tak przynajmniej poradziła mi pani sprzedawczyni thuj :roll:

Troszkę pofalowany ten krawężnik wyszedł, bo przecież nie ubijałam wcześniej ziemi, ale zrobiłam to SAMA i teraz puchnę z dumy 8) :oops: :oops:

Dobra, teraz idę posadzić cebulki.

To nara.

phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama :lol: :wink: Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał :roll:

Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżach

phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama :lol: :wink: Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał :roll:

Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżach

phi a ja sama wysprzątałam działkę i gruz pazurami wydłubywałam 8)

Kasia ja cebulki kupiłam już z 2 mieś temu..i jeżdżą w samochodzie ..bo nikt nie chce nam przywieźć ziemi na podsypanie terenu... :cry: :cry: :wink:

Phiiii :p ja też wszystko sama posadziłam, lub tę posadzę niebawem 8) :wink:

Wiem, ze byłoby równiej, ale jakoś tak mi się nie chciało :oops:

Właśnie popołudniem "zrobiłam" jeden z trójkątów, znaczy posadziałam wierzbę, bukszpany, blue stary i daniki 8)

Taki sam zestaw mam pod drugim oknem, ale nei wiem kiedy uprzątnę ten syf, żebym mogła to posadzić :-?

Aha, posadziłam też azalię. Ale zakochałam się w takich super trawach ( byłoby to jakieś nawiązanie do łąki za ogrodzeniem :wink: ) no i spodobały mi się też trzemiliny sczepione na pniu :roll:

Chyba mam za małą działkę :cry:

Kasia ja cebulki kupiłam już z 2 mieś temu..i jeżdżą w samochodzie ..bo nikt nie chce nam przywieźć ziemi na podsypanie terenu... :cry: :cry: :wink:
Moje też tak długo woziłam i musiałam kilka wyrzucić, bo zapleśniały :cry: No ale dziś się doczekały posadzenia.

Moje też tak długo woziłam i musiałam kilka wyrzucić, bo zapleśniały :cry: No ale dziś się doczekały posadzenia.

ja swoje wyjełam ale polożyłam do garażu :roll:

widzę, że masz lodówkę, która u mnie będzie stać. skorzystam z okazji i zapytam o opinie :D :D bardzo jestem ciekawa :D :wink:
ładnie to jest u Ciebie, u mnie to jest co najwyżej normalnie :wink:

No ale dzięki za miłe słowa ( Boże jakie to fajne jak ludzie chwalą :oops: :wink: )

Jeśli chodzi o lodówkę to jest to ABSOLUTNA REWELACJA!!!!!!

Jest cichutka, pojemna, kostkarka bajer. Super są szuflady w lodówce, wędlina wytrzymuje w nich tydzień :o Serio, nie robi się na drugi dzień śliska. W ogóle w tej lodówce wszystko jakoś dłuzej jest świeże :roll:

Ogólnie to jestem baaaaardzo zadowolona.

POzdr.

Phiiii :p ja też wszystko sama posadziłam, lub tę posadzę niebawem 8) :wink:

Aha, posadziłam też azalię. Ale zakochałam się w takich super trawach ( byłoby to jakieś nawiązanie do łąki za ogrodzeniem :wink: ) no i spodobały mi się też trzemiliny sczepione na pniu :roll:

Chyba mam za małą działkę :cry:

ja mam za dużą, mozesz posadzic u mnie 8)