mikopiko 21.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kasia cześć i czołem ..może i mnie zauważy ..jakaś niedowartościowana jestem Chciałam się spytać o Twój okap ..taki mieć chyba muszę Jak tam głośność, jak wyciąg, no i wszystko co z nim związane czy on ma jakieś światełka itd please o pomoc Ma światełka, super wyglądają, wieczorem cyknę fotkę. Co do głośności, to pierwsze 2 poziomy są naprawdę cichutkie, 3 jest już głośny. Ale nie jakoś bardzo uciążliwy. Można go używać jako okap i jako wyciąg, wtedy się go otwiera Polecam no to fajnie bo mi się podoba i pasować będzie do całości dobrze kojarze? to ten? http://image.ceneo.pl/data/products/661510/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dokładnie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No to super , dzięki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Miałam wam się pochwalić co robiłam całe rano i przedpołudnie, ale mnie dziewczyny zagadały Otóż, moje wieśniackie thuje były tylko wsadzone i nic więcej. Pozostało obsypać korą, rozłożyć folię, nasypać korę i ...........uwaga zrobiłam z kostki, której się nam sporo zostało taki krawężnik jakby przy thujach. Kora nie będzie się rozsypywać, tak przynajmniej poradziła mi pani sprzedawczyni thuj Troszkę pofalowany ten krawężnik wyszedł, bo przecież nie ubijałam wcześniej ziemi, ale zrobiłam to SAMA i teraz puchnę z dumy Dobra, teraz idę posadzić cebulki. To nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No patrzcie Państwo, jakie ogrodnicze talenty się tu ukrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżach phi a ja sama wysprzątałam działkę i gruz pazurami wydłubywałam Kasia ja cebulki kupiłam już z 2 mieś temu..i jeżdżą w samochodzie ..bo nikt nie chce nam przywieźć ziemi na podsypanie terenu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.10.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 kasiu ależ ładnie u ciebie a http://images33.fotosik.pl/387/8ed407560b72230d.jpg wypasiony, nic tylko chciałoby się w nim wyłożyć widzę, że masz lodówkę, która u mnie będzie stać. skorzystam z okazji i zapytam o opinie bardzo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No czekoladowy narożnik to hicior absolutny, ale tylko w połączeniu z tą ścianą i poduchami. Pogratulować znakomitego wyczucia i równoważenia barw, Kasia! I buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżachPhiiii ja też wszystko sama posadziłam, lub tę posadzę niebawem Wiem, ze byłoby równiej, ale jakoś tak mi się nie chciało Właśnie popołudniem "zrobiłam" jeden z trójkątów, znaczy posadziałam wierzbę, bukszpany, blue stary i daniki Taki sam zestaw mam pod drugim oknem, ale nei wiem kiedy uprzątnę ten syf, żebym mogła to posadzić Aha, posadziłam też azalię. Ale zakochałam się w takich super trawach ( byłoby to jakieś nawiązanie do łąki za ogrodzeniem ) no i spodobały mi się też trzemiliny sczepione na pniu Chyba mam za małą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kasia ja cebulki kupiłam już z 2 mieś temu..i jeżdżą w samochodzie ..bo nikt nie chce nam przywieźć ziemi na podsypanie terenu... Moje też tak długo woziłam i musiałam kilka wyrzucić, bo zapleśniały No ale dziś się doczekały posadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kasia ja cebulki kupiłam już z 2 mieś temu..i jeżdżą w samochodzie ..bo nikt nie chce nam przywieźć ziemi na podsypanie terenu... Moje też tak długo woziłam i musiałam kilka wyrzucić, bo zapleśniały No ale dziś się doczekały posadzenia. ja swoje wyjełam ale polożyłam do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 bry wieczór bo już ciemno niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 widzę, że masz lodówkę, która u mnie będzie stać. skorzystam z okazji i zapytam o opinie bardzo jestem ciekawa ładnie to jest u Ciebie, u mnie to jest co najwyżej normalnie No ale dzięki za miłe słowa ( Boże jakie to fajne jak ludzie chwalą ) Jeśli chodzi o lodówkę to jest to ABSOLUTNA REWELACJA!!!!!! Jest cichutka, pojemna, kostkarka bajer. Super są szuflady w lodówce, wędlina wytrzymuje w nich tydzień Serio, nie robi się na drugi dzień śliska. W ogóle w tej lodówce wszystko jakoś dłuzej jest świeże Ogólnie to jestem baaaaardzo zadowolona. POzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 siemka agdzie ta lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No czekoladowy narożnik to hicior absolutny, ale tylko w połączeniu z tą ścianą i poduchami. Pogratulować znakomitego wyczucia i równoważenia barw, Kasia! I buziaki zostawiam. DPSiu, też cię mocno ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 siemka agdzie ta lodówka no w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 phiiiiii, ja wszystkie obrzeża z kostki robiłam sama Właściwie to cały ogród zrobiłam sama bo mąż wiecznie czasu nie miał Równiej wychodzi jak się podsypie piasku pod kostkę. takie rozwiązanie ma też tę zaletę że odgradza korę od trawy i ułatwia jej koszenie na obrzeżachPhiiii ja też wszystko sama posadziłam, lub tę posadzę niebawem Aha, posadziłam też azalię. Ale zakochałam się w takich super trawach ( byłoby to jakieś nawiązanie do łąki za ogrodzeniem ) no i spodobały mi się też trzemiliny sczepione na pniu Chyba mam za małą działkę ja mam za dużą, mozesz posadzic u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przepraszam, czy tylko mnie tak forum muli?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mnie aktualnie przstało mulić, ale kto wie co będzie za moment Kasica, to Ty program możesz nagrywać "Kasia w ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts