mayland 23.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zaraz tam swietne Wyszło bo tak nakazywało ukształtowanie terenu. Równo się nie dało bo tam jest wogóle nierówno Rośliny nieposadzone bo nie mam kasy na nie. Tylko w ziemi coś tam zakopałam, czego i tak teraz nie widać. Brakuje mi większych roślin, iglaków, tuji... Moze dokupie jeszcze ze 4-6szt ale to kropla w morzu. I tak nie ma to wyglądu bo wokół jeszcze zrobione ale z tym muszę poczekać na drewutnie i na altanę. Dopiero wtedy będziemy sprzątać dalej bo inaczej to bardzo sensu nie ma się narobić. Ja posadziłam trawę pompasową, chyba 2 gatunki. Ale co z tego wyjdzie to sie zobacyz za rok Jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Bo u mnie to nie ogród będzie a poprostu posprzątana działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no to ja przywitam - chociaz zauwazylam juz wczesniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny a ja mam góry ziemi na działce wreszcie przywieźli jak kopara zrówna może do Was ogrodniczek wreszcie dołącze ..chyba , że wcześniej śnieg spadnie Kasia zdjęcia , zdjęcia tych traw poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no to jeszcze dziś raz sie przywitam, i pożyczę miłego dnia może tym razem będę zauważony... m. zawsze jesteś zauważony, nawet jak nic nie mówię buziaki i uściski przesyłam podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziewczyny a ja mam góry ziemi na działce wreszcie przywieźli jak kopara zrówna może do Was ogrodniczek wreszcie dołącze ..chyba , że wcześniej śnieg spadnie Kasia zdjęcia , zdjęcia tych traw poproszę no lae jedna w doniczce stoi, duga wsadzona co prawda, ale lekko uschnięta jest, znaczy do zimy się uszykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No właśnei, ale dziś moje szaleństwo ogrodowe przerwał deszcz Robota nie zajac , nie ucieknie , a i plecki nie beda boleli Pokaz cos jak tam nasadzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No właśnei, ale dziś moje szaleństwo ogrodowe przerwał deszcz Robota nie zajac , nie ucieknie , a i plecki nie beda boleli Pokaz cos jak tam nasadzilas no ale deszcz leje jak przestanie to zrobię zdjęcie poza tym to są zwykłe, wieśniacko-cmentarne thuje no i parę iglaków, parę berberysów, azalie dwie, i jakieś 3 krzaki co to zapmniałam jak się nazywają aha, jeszcze jukę ogrodową i trawę. no i cebulki krokusów, hiacyntów, czosnek i takie tam matko, będzie jak na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ale za to Twoimi rencyma Kasiu wsadzonei pewnie bedzie slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ale za to Twoimi rencyma Kasiu wsadzone i pewnie bedzie sliczniei tej wersji bedziem siem trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Slonce od nas wyslalam , to gdzie te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Slonce od nas wyslalam , to gdzie te zdjecia chyba idzie przez Suwałki, bo u mnie ciągle leje Choć jutro podobno ma przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No właśnei, ale dziś moje szaleństwo ogrodowe przerwał deszcz Robota nie zajac , nie ucieknie , a i plecki nie beda boleli Pokaz cos jak tam nasadzilas no ale deszcz leje jak przestanie to zrobię zdjęcie poza tym to są zwykłe, wieśniacko-cmentarne thuje no i parę iglaków, parę berberysów, azalie dwie, i jakieś 3 krzaki co to zapmniałam jak się nazywają aha, jeszcze jukę ogrodową i trawę. no i cebulki krokusów, hiacyntów, czosnek i takie tam matko, będzie jak na wsi A tulipany gdzie? Jak chcesz jak na wsi to musisz Depesię popytac bo te azalie , berberysy i juki to nie bardzo ze wsią mi się kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tulipany też są No a wieś będzie, bo nie wiem czy jak to wszystko się rozrośnie czy będzie fajnie wyglądało razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tulipany też są No a wieś będzie, bo nie wiem czy jak to wszystko się rozrośnie czy będzie fajnie wyglądało razem Nic sie nie b ój, jak urosnie i nie będzie dobrze to sobie przesadzisz. Ja ostatnio zajrzałam do książki o cebulowatych , tej ze zlotu Muratora ,żeby się dobrze przygotawac do sadzenia tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tulipany też są No a wieś będzie, bo nie wiem czy jak to wszystko się rozrośnie czy będzie fajnie wyglądało razem Nic sie nie b ój, jak urosnie i nie będzie dobrze to sobie przesadzisz. Ja ostatnio zajrzałam do książki o cebulowatych , tej ze zlotu Muratora ,żeby się dobrze przygotawac do sadzenia tulipanów Patrz!!! kompletnie o niej zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry wszystkim!!!!! Kasia, pokaż coś narobiła w tym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry wszystkim!!!!! Kasia, pokaż coś narobiła w tym ogrodzie No chętnie, ale wiesz jak to teraz wszystko wygląda??? Małe, liche, i bez liści Jedynie thuje sa ładne, znaczy mnie sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 http://images36.fotosik.pl/23/2f355c640da9ad17.jpg http://images39.fotosik.pl/23/5e6e694292113dfb.jpg zdjęcia od syna z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ALe fajne krzaczki :) Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ludzie!!!! Przywieźli mi szafki pod umywalki Jestem w szoku Odrobina OPR działa cuda. Czekałam na nie ponad miesiąc Jak skończą to wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts