Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Zaraz tam swietne :wink: Wyszło bo tak nakazywało ukształtowanie terenu. Równo się nie dało bo tam jest wogóle nierówno :lol:

Rośliny nieposadzone bo nie mam kasy na nie. Tylko w ziemi coś tam zakopałam, czego i tak teraz nie widać. Brakuje mi większych roślin, iglaków, tuji... Moze dokupie jeszcze ze 4-6szt ale to kropla w morzu. I tak nie ma to wyglądu bo wokół jeszcze zrobione ale z tym muszę poczekać na drewutnie i na altanę. Dopiero wtedy będziemy sprzątać dalej bo inaczej to bardzo sensu nie ma się narobić.

Ja posadziłam trawę pompasową, chyba 2 gatunki. Ale co z tego wyjdzie to sie zobacyz za rok :roll: Jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Bo u mnie to nie ogród będzie a poprostu posprzątana działka. :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny a ja mam góry ziemi na działce :D :D :D wreszcie przywieźli :D :D jak kopara zrówna może do Was ogrodniczek wreszcie dołącze :roll: ..chyba , że wcześniej śnieg spadnie :roll:

Kasia zdjęcia , zdjęcia tych traw poproszę :D

no lae jedna w doniczce stoi, duga wsadzona co prawda, ale lekko uschnięta jest, znaczy do zimy się uszykowała :roll:

No właśnei, ale dziś moje szaleństwo ogrodowe przerwał deszcz :evil:

Robota nie zajac , nie ucieknie , a i plecki nie beda boleli :D

Pokaz cos jak tam nasadzilas :D

no ale deszcz leje :evil:

jak przestanie to zrobię zdjęcie

poza tym to są zwykłe, wieśniacko-cmentarne thuje 8)

no i parę iglaków, parę berberysów, azalie dwie, i jakieś 3 krzaki co to zapmniałam jak się nazywają :oops:

aha, jeszcze jukę ogrodową i trawę.

no i cebulki krokusów, hiacyntów, czosnek i takie tam :wink:

matko, będzie jak na wsi :lol:

No właśnei, ale dziś moje szaleństwo ogrodowe przerwał deszcz :evil:

Robota nie zajac , nie ucieknie , a i plecki nie beda boleli :D

Pokaz cos jak tam nasadzilas :D

no ale deszcz leje :evil:

jak przestanie to zrobię zdjęcie

poza tym to są zwykłe, wieśniacko-cmentarne thuje 8)

no i parę iglaków, parę berberysów, azalie dwie, i jakieś 3 krzaki co to zapmniałam jak się nazywają :oops:

aha, jeszcze jukę ogrodową i trawę.

no i cebulki krokusów, hiacyntów, czosnek i takie tam :wink:

matko, będzie jak na wsi :lol:

A tulipany gdzie?

Jak chcesz jak na wsi to musisz Depesię popytac bo te azalie , berberysy i juki to nie bardzo ze wsią mi się kojarzą :wink:

Tulipany też są :wink:

No a wieś będzie, bo nie wiem czy jak to wszystko się rozrośnie czy będzie fajnie wyglądało razem :roll:

Nic sie nie b ój, jak urosnie i nie będzie dobrze to sobie przesadzisz.

Ja ostatnio zajrzałam do książki o cebulowatych , tej ze zlotu Muratora ,żeby się dobrze przygotawac do sadzenia tulipanów 8)

Tulipany też są :wink:

No a wieś będzie, bo nie wiem czy jak to wszystko się rozrośnie czy będzie fajnie wyglądało razem :roll:

Nic sie nie b ój, jak urosnie i nie będzie dobrze to sobie przesadzisz.

Ja ostatnio zajrzałam do książki o cebulowatych , tej ze zlotu Muratora ,żeby się dobrze przygotawac do sadzenia tulipanów 8)

Patrz!!! kompletnie o niej zapomniałam :-?