mayland 24.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A ja wydzwaniam za swoimi od rana i nie widu ni słychu A tu prosze.... Kaśce przywieźli! Moze to te moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ludzie!!!! Przywieźli mi szafki pod umywalki Jestem w szoku Odrobina OPR działa cuda. Czekałam na nie ponad miesiąc Jak skończą to wam pokażę Pokaż, pokaż. Mogłabyś więcej jeszcze fotek cyknąc bo na razie trochę nam ich skąpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ludzie!!!! Przywieźli mi szafki pod umywalki Jestem w szoku Odrobina OPR działa cuda. Czekałam na nie ponad miesiąc Jak skończą to wam pokażę Pokaż, pokaż. Mogłabyś więcej jeszcze fotek cyknąc bo na razie trochę nam ich skąpisz Sęk w tym, że ja już nie mam co pokazywać http://images31.fotosik.pl/387/fda11ea10df0372d.jpg http://images30.fotosik.pl/287/6bc802d975278169.jpg http://images37.fotosik.pl/23/07945e0ffeddb813.jpg Widać też jaką mam roletę w łazience na dole. Szczerze wam powiem, ze udało się dobrac idealnie do płytek. Kontur kwiatrów jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Verunia i Mayladzia!! Why nie zachwycacie się moimi własnoręcznie posadzonymi thujami i osobiście zrobioną otoczką z kostki, hę??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Mi się bardzo podobają SPoro roboty włożyłaś by tak to wygladało. Jakie to tuje? Po ile mają cm? Coś miedzy nimi sadziłaś? U mnie przy wjeździe są szmaragdy posadzone w ten sposób a przed nimi jałowce płożące, każdy w innym kolorze i innego rodzaju. Taka kolorowa mieszanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Mi się bardzo podobają SPoro roboty włożyłaś by tak to wygladało. Jakie to tuje? Po ile mają cm? Coś miedzy nimi sadziłaś? U mnie przy wjeździe są szmaragdy posadzone w ten sposób a przed nimi jałowce płożące, każdy w innym kolorze i innego rodzaju. Taka kolorowa mieszanina.No to są własnie szmaragdy. Same, bez niczego, mają szybko urosnąć i zgęstnieć, żeby odgrodzić się od reszty. Natomiast przed domem powstały mi takie kawałki wolnego miejsca i tam zasadziłam danicę, blue stara, jałowca złocistego i jałowca variegatę. Te ostatnie to płożące są. Bliżej okien posadziałm jeszcze wierzby szczepione na pniu i bukszpany. No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.10.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wydałaś majatek na te nasadzenia Pięknie będzie. Szkoda, ze jesień. Lepiej dla krzaczków ale trzeba poczekać zeby oko nacieszyć. Ja potrzebuję duzego świerka srebrnego i jakąś oryginalną sosnę, z długimi igłami lub o jakims nietypowym kształcie. O reszcie nie wspominam nawet Bukszpany będziesz formować czy żywopłot robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aha, szmaragy są wysokie na 80 cm i jakoś tak liczyłam, że zostały mi dwie sztuki. Posadziałam je po obu stronach furtki, tej co to ją będę miała nie wiem kiedy. Tez zrobiłam otoczkę, okrągłą tym razem, Cykne fotę, tylko mój małż aktualnie wyrównuje tam ziemię. Czyli ogólnie sajgon jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.10.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Verunia i Mayladzia!! Why nie zachwycacie się moimi własnoręcznie posadzonymi thujami i osobiście zrobioną otoczką z kostki, hę??????? a ja mogę? pikne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Piękne malutkie szmaragdy Naprawdę mają 80 cm? Jak wyrosną większe to faktycznie fajnie jak sie cos przed nimi posadzi. Tylko ze kostke byś musiała przesunąc ale pewnie nie będzie ci sie chciało Gdybym sie nie wyprowadzała to bym tak zrobiła przed szpalerem moich brabantów. Polecam miedzy innymi np bezproblemową tawułe japońską. Jesli chodzi o sosne o długich bardzo igłach to mam sosne żółtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no super Kasiu, kupe pracy odwalilas w tym ogrodzie bardzo bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Na tym zdjęciu widac tę tawułe, ta jasnożółta. z przodu mam posadzone wrzosy. Ta sosna na zdjęciu to sosna czarna, żółtą mam w innym kacie ale nie znalazłam zdjęcia.http://images40.fotosik.pl/23/4a5329037d674d06med.jpgDo posadzenia z przodu fajna jest tez krzewuszka oraz pęcherznica (diabolo ma np bordowe listki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 o bordowe listki leza jak najbardziej w kregu mojego zainteresowaniaVeruniu a to diabolo te listki ma caly czas bordowe, czy tylko jesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 o bordowe listki leza jak najbardziej w kregu mojego zainteresowania Veruniu a to diabolo te listki ma caly czas bordowe, czy tylko jesienia? Anja, cały czas ma bordowe, polecam bo łatwy w uprawie. Mam tez odmianę krzewuszki o bordowych listkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzieki Veruniu, zapisalam sobie, ale to dopiero na wiosne moge wsadzic bo u nas juz mroz w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dobry wieczor Kasia pikna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dziewczyny no wyprzedziłyście moje plany na wiosnę Tak właśnie chciałam zrobić, znaczy nie na całej długości, ale tak na pewno w prawym kącie gdzie mam studnię. Mam tam zamiar zrobić sobie "kącik przyrody" no i koniecznie chciałam własnie coś żółtawego i bordowego, żeby się odróżniało od tej zieleni No i koniecznie te moje ukochane trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dziewczyny no wyprzedziłyście moje plany na wiosnę Tak właśnie chciałam zrobić, znaczy nie na całej długości, ale tak na pewno w prawym kącie gdzie mam studnię. Mam tam zamiar zrobić sobie "kącik przyrody" no i koniecznie chciałam własnie coś żółtawego i bordowego, żeby się odróżniało od tej zieleni No i koniecznie te moje ukochane trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aaa i jeszcze zapomniałam pochwalic szafki pod umawalki znowu by mi wypomniała Praktyczne rozwiązanie. Nurtuje mnie tylko jak tam syfon się miesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aaa i jeszcze zapomniałam pochwalic szafki pod umawalki znowu by mi wypomniała Praktyczne rozwiązanie. Nurtuje mnie tylko jak tam syfon się miesci? no pewnie, że bym ci wypomniała Otóż moja droga koleżanko w szufladzie górnej jest poprostu przerwa Dolna jest "normalna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts