anjamen 24.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aaa i jeszcze zapomniałam pochwalic szafki pod umawalki znowu by mi wypomniała Praktyczne rozwiązanie. Nurtuje mnie tylko jak tam syfon się miesci? no pewnie, że bym ci wypomniała Otóż moja droga koleżanko w szufladzie górnej jest poprostu przerwa Dolna jest "normalna" bosssssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 siemka nic nie będę gadać ale chviałam powiedzieć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 siemka nic nie będę gadać ale chviałam powiedzieć cześć nie będziesz się zachywac????????????? No wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kasia, długo mnie tu nie było.... a teraz wchodzę i co widzę Domek urządzony i zamieszkany a na dodatek za część ogrodowa się juz wzięłaś....zazdroszczę, bo u mnie droga jeszcze daleka przede mną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Szafki świetne, szczególnie ta w górnej łazience mi leży!!!! A ta kostka własnoręcznie układana to gdzie Czy to ta jasna powyginana jak paralityk linia na pierwszym zdjęciu Kasia, gratuluję!!! Te trawy mnie intrygują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dzien dobry Brazuniu ja tam widze prosta linie, moze masz AMD i widzisz jakas fale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Pracy mnóstwo, efekt będzie piękny. Ja bardzo lubię też pęcherznicę żółtolistną, chociaż nie lubi być w palącym słońcu i nie najlepiej znosi suszę. Ale mam ją u siebie i za nic bym nie oddała. Z sosen ciekawych to jeszcze fajne są sosna wejmutka i sosna himalajska - obie mają takie mięciutkie długie igły, delikatne takie, z białym paskiem wzdłuż igły. Tu masz gałązkę i szyszkę wejmutki - szyszka jest naprawdę nietypowa jak na sosnę, raczej przypomina kształtem świerkowe: http://iglakopis.w.interia.pl/pinus_strobus.jpg A tutaj masz sosnę himalajską, też śliczną: http://luksemburgjakiznam.blox.pl/resource/szyszki_sosny.JPG Obie mam w ogrodzie, nie sprawiają żadnych problemów w uprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ja mam ta himalajska ale jeszcze malutka taka metrowa i sie martwie bo zaczely jej zolknac igielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Piękne te sosny!!!!! Dzień dobry Anja, no równa to ta kostka nie jest... (Kaśka mnie rozerwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Piękne te sosny!!!!! Dzień dobry Anja, no równa to ta kostka nie jest... (Kaśka mnie rozerwie ) no to sie wymadrze bo to moja branza zrob sobie test Amslera Zasłoń jedno oko, drugim patrz w centralny punkt siatki. Koncentruj wzrok tylko i wyłącznie na środkowym punkcie. Oceń czy wszystkie linie, które widzisz pozostają liniami prostymi, czy wszystkie kwadraty mają taki sam wymiar. Wykonaj test dla każdego oka oddzielnie. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Normalamslergrid.gif a Ty pewnie widzisz tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/56/Amslergrid_patientAMD.gif wiec sio do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kasia bronie tej Twojej kostki jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Czesć Kasiu Ale ładnie sie robi u Ciebie Ale napracowałas sie że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dobry wieczór kurczak ja tam wsio proste na teście widzę to co coś ze mną nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ja mam ta himalajska ale jeszcze malutka taka metrowa i sie martwie bo zaczely jej zolknac igielki A gdzie? Bo jak bliżej pnia, to normalne - każda sosna zrzuca igły starsze niż 3 lata. A test fajny, tylko, że ja widzę proste. Czy powinnam się zapisać z Wusią do jakiegoś klubu terapeutycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ja mam ta himalajska ale jeszcze malutka taka metrowa i sie martwie bo zaczely jej zolknac igielki A gdzie? Bo jak bliżej pnia, to normalne - każda sosna zrzuca igły starsze niż 3 lata. A test fajny, tylko, że ja widzę proste. Czy powinnam się zapisać z Wusią do jakiegoś klubu terapeutycznego? od pnia od pnia co do testu na AMD to powinniscie widziec proste linie wtedy jest ok, tak proste jak Kasi krawezniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wszystko widzę proste i równe, znaczy się co To dobrze, czy źle??? Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Braza widzisz przyznalas ze krawezniki Kasi sa proste, to bardzo dobrze wszystkie linie maja byc proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ale co do krawężników to bym się chyba upierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ale co do krawężników to bym się chyba upierała Ech ty To teraz Was pogodzę, otóż, ten krawęznik z kostki jest ułożony od sznurka, Heniuś wytyczył linię, musowo więc jest prosto. Ale........ teraz jest nierówny, więc są pofalowania Małżoenk mój musi ubić ten krawęznik, to wtedy nie będzie falowania góra dół. Mówię Wam, ale dostaliśmy piękne prezenty na parapetówkę Wczoraj mieliśmy. DPSiu, piękne te sosony, ale ja nie mam miejsc na duże drzewa Mam ochote posadzić coś przed ogrodzeniem, ale nie wiem czy mi wolno?? Co na to prawo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór Kasieńka pochwal się jakie piękne dostaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts