kaśka maciej 26.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór Kasieńka pochwal się jakie piękne dostaliście Dostaliśmy takie jakby wazy/wazony z Voxu, takie kremowo-białe jakby z dciśniętymi wzorami idealnie pasują do salonu i świetnie wyglądają na tej czarnej ściance telewizyjnej. Następnie dostaliśmy taki komlet jakby: duży wąski wazon, talerz i świecznik, tym razem brązowy, również z odciśniętymi wozrami, no cudo No i jeszcze zestaw do wina i obrus z sześcioma serwetami, taki bardzo świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 To forum działa mi na nerwy Nie mam tyle czasu, żeby czekac 3 minuty, aż otworzy sie strona Normalnie muli jak cholera. Skandal!!!!!!!!!!!! Idę i wrócę tu jak to naprawią. To nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 To forum działa mi na nerwy Nie mam tyle czasu, żeby czekac 3 minuty, aż otworzy sie strona Normalnie muli jak cholera. Skandal!!!!!!!!!!!! Idę i wrócę tu jak to naprawią. To nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 to rzeczywiście piękne rzeczy grunt to dobrze trafić w gust obdarownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wiesz Kasia, masz rację z tym Forum, ja już ten szału dostaję Dwa dni było dobrze i znowu cuda wyprawiają!!! Jakby chcieli się nas pozbyć A Vox ma istne cuda jeśli chodzi o datki to już sobie wyobrażam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Mi też nieraz muli okropnie. Wkurzam się i wyłączam kompa. Przed ogrodzeniem hmmmm pojecia nie mam czy nie wolno sadzić. ja bym posadziła. Narazie i tak będzie małe a po latachzawsze możesz powiedzieć, ze to samosiejka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No dokładnie tak, kto by się tam zastanawiał co na to prawo. Posadzić i już, a komuż by to mogło przeszkadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No dokładnie tak, kto by się tam zastanawiał co na to prawo. Posadzić i już, a komuż by to mogło przeszkadzać? No mnie na przykład przeszkadza bo sąsiad posadził sobie regularny, duży i gęsty żywopłot, a jego działka jest na zakręcie Nigdy nie wiem czy kogoś nie potrącę, czy nie wjadę komuś w auto, choć naprawdę jadę tam bardzo wolno I dlatego właśnie się zastanawiam, czy wolno sadzić coś na "nie swoim" Cześć tak w ogóle. Jak będzie muliło to spadam Też się Braza czuję jak intruz w takim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A najlepsze jest to, że jak wchodze zalogowana to mam problemy a jak się nie loguję to nawet znośnie forum działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A najlepsze jest to, że jak wchodze zalogowana to mam problemy a jak się nie loguję to nawet znośnie forum działa no u mnie na razie chodzi, ale .....kto wie jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Moje dzień dobry u Ciebie wysyłało się 5 minut W tej chwili jest w miarę, ale qurna co Oni robią w tej Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Moje dzień dobry u Ciebie wysyłało się 5 minut W tej chwili jest w miarę, ale qurna co Oni robią w tej Redakcji u mnie już muli idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry z tym sadzeniem przed płotem to trochę bym się wstrzymała już choćby ze względu na tak prozaiczny przykład jak Kasia wyżej podała z żywopłotem sąsiada a do sąsiada wystapić o przycięcie żywopłota a jak nie to zapodać do właściciela drogi gminy, powiatu czy czyja tam jest że widocznosci nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No pewnie, że nie mozna sadzić tyle i w ten sposób, żeby np. zmniejszało widoczność drogi. Ja myślałam o kwiatach letnich, drzewkach karłowych i ew. skalniakach - no, takie tam. U nas często ludzie sadzą i to naprawdę ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzien dobry a ja pomarudze o zdjecia tych prezentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzien dobry a ja pomarudze o zdjecia tych prezentow pomarudź jutro się postaram, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 buziaki zosrawiam nie mam czasu pisać nie mam czasu czytać ktoś mi czs podpier............... ten teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 o to ja też poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 buziaki zosrawiam nie mam czasu pisać nie mam czasu czytać ktoś mi czs podpier............... ten teges ania, to witaj w klubie wu, no jak pragnę zdrowia, przecież zobaczysz na własne ślepia Własnie molestuję małża, żeby mi w okńcu rozpiskę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts