Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

dobry wieczór

Kasieńka pochwal się jakie piękne dostaliście :D :wink:

Dostaliśmy takie jakby wazy/wazony z Voxu, takie kremowo-białe jakby z dciśniętymi wzorami :roll: idealnie pasują do salonu i świetnie wyglądają na tej czarnej ściance telewizyjnej.

Następnie dostaliśmy taki komlet jakby: duży wąski wazon, talerz i świecznik, tym razem brązowy, również z odciśniętymi wozrami, no cudo 8) 8)

No i jeszcze zestaw do wina i obrus z sześcioma serwetami, taki bardzo świąteczny :)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dokładnie tak, kto by się tam zastanawiał co na to prawo. :o

Posadzić i już, a komuż by to mogło przeszkadzać? 8)

No mnie na przykład przeszkadza :oops: bo sąsiad posadził sobie regularny, duży i gęsty żywopłot, a jego działka jest na zakręcie :-? Nigdy nie wiem czy kogoś nie potrącę, czy nie wjadę komuś w auto, choć naprawdę jadę tam bardzo wolno :-? I dlatego właśnie się zastanawiam, czy wolno sadzić coś na "nie swoim" :roll:

Cześć tak w ogóle.

Jak będzie muliło to spadam :-?

Też się Braza czuję jak intruz w takim przypadku :-?

dzień dobry

z tym sadzeniem przed płotem to trochę bym się wstrzymała już choćby ze względu na tak prozaiczny przykład jak Kasia wyżej podała z żywopłotem sąsiada a do sąsiada wystapić o przycięcie żywopłota a jak nie to zapodać do właściciela drogi gminy, powiatu czy czyja tam jest że widocznosci nie ma :D

No pewnie, że nie mozna sadzić tyle i w ten sposób, żeby np. zmniejszało widoczność drogi. Ja myślałam o kwiatach letnich, drzewkach karłowych i ew. skalniakach - no, takie tam. U nas często ludzie sadzą i to naprawdę ładnie wygląda. :D

buziaki zosrawiam :lol: nie mam czasu pisać nie mam czasu czytać :roll: ktoś mi czs podpier............... ten teges :-?

ania, to witaj w klubie :-?

wu, no jak pragnę zdrowia, przecież zobaczysz na własne ślepia :)

Własnie molestuję małża, żeby mi w okńcu rozpiskę zrobił :x