aniawmuratorze 27.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 buziaki zosrawiam nie mam czasu pisać nie mam czasu czytać ktoś mi czs podpier............... ten teges ania, to witaj w klubie wu, no jak pragnę zdrowia, przecież zobaczysz na własne ślepia Własnie molestuję małża, żeby mi w okńcu rozpiskę zrobił kaśka Tobir też skandal idę spać może odeśpie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no poczekam albo na fotki albo na ślipienie własnymi czterema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzien dobry a ja pomarudze o zdjecia tych prezentow pomarudź jutro się postaram, ok?? A ja nie będę marudzić , obiecuję Wpadłam na chwilkę się przywitać i powiedzieć że bardzo mi się u Ciebie Kasiula podoba Bardzo Wszystko przemyślane , dopieszczone i kolorystyka taka jakby moja Ślicznie Buziaczki dla całej Waszej Czwórki PS. Telefon caly czas mam ten sam , nawet numer się nie zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 [ PS. Telefon caly czas mam ten sam , nawet numer się nie zmienił Nie wiem kto ukradł moje literki ale tam stało napisane że telefon cały czas mam ten sam , nawet numer się nie zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Maxi!!!!!!!!!!!!!!!! Wszelki Duch Ale niespodzianka Specjalnie dla Ciebie: od dawna nie używam tego uśmiechu, ale dla Cię zrobię wyjątek Obiecuję zadzwonić. A przejazdem to kiedy będziesz?????????? Ale fajnie, że się pokazałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kaśka Twoja tikkurila to mat , supermat czy satin? Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzięki Kasieńko Przejazdem to we wrześniu byłam i pewnie dopiero za rok się w Twoje strony wybiorę . Ale na telefon czekać cierpliwie i z wielką radościa będę Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzięki Kasieńko Przejazdem to we wrześniu byłam i pewnie dopiero za rok się w Twoje strony wybiorę . Ale na telefon czekać cierpliwie i z wielką radościa będę Buziaczki Byłaś we wrześniu No to czekaj, już ja do Ciebie zadzwonię Miko, moja to Optiva Satin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kaśka Twoja tikkurila to mat , supermat czy satin? Maxi Cześć mikuś Buziaczki My też mamy Tikkurilę . Nasza Optiva 5 po 4 latach wygląda super a w razie zabrudzenia myje się łatwo i bez śladów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kasiula , no byłam , jechałam do Krakowa i Zakopca ale nie chciałam Ci głowy zawracać . Zresztą wiem że to nie był czas na odwiedziny . Co sie odwlecze to nie uciecze Czekam na telefon , bo jak nie to ja zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kaśka Twoja tikkurila to mat , supermat czy satin? Maxi Cześć mikuś Buziaczki My też mamy Tikkurilę . Nasza Optiva 5 po 4 latach wygląda super a w razie zabrudzenia myje się łatwo i bez śladów . buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzięki Kasieńko Przejazdem to we wrześniu byłam i pewnie dopiero za rok się w Twoje strony wybiorę . Ale na telefon czekać cierpliwie i z wielką radościa będę Buziaczki Byłaś we wrześniu No to czekaj, już ja do Ciebie zadzwonię Miko, moja to Optiva Satin dzięki a dlaczego tak? napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a dlaczego tak? napisałaś a tak mi się jakoś wcisło jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a dlaczego tak? napisałaś a tak mi się jakoś wcisło jestem bardzo zadowolona no ja mam nadzieję, że też będę A na klatce schodowej jak zrobiliście bo właśnie się zastanawiamy czy górę (sufit ) klatki pomalować na biało a ściany na kolor czy wszystko zrobić w kolorze? sama już nie wiem My mamy tzw kościół czyli lukarnianą klatkę schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.10.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzień doberek wszystkim Widzę, że podążam śladami Maxi Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Też dzień doberek powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 też siem grzecznie przywitam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No witam, Tak mnie zmęczyła dyskusja w psycholu , ze dopiero teraz dotarłam tu. Planuję zakupić pliski do okien w kuchni. POjechałam, zorientowałam się cenowo i mi szczęka opadła Do mojego okna około 760zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 a co to sa pliski?dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bry wieczór Kasia i jak wydusiłas rozpiskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts