anjamen 29.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Spada maleńki , spada i Liborek też spada (szkoda, że nie u nas, ale jest nadzieja ) Obawiam się, że nadal pln się nie opłaca - nawet w apogeum kryzysu .. ano sie nie oplaca, i dlatego w piatek ide podpisac umowe do milego pana z Nordei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Spada maleńki , spada i Liborek też spada (szkoda, że nie u nas, ale jest nadzieja ) Obawiam się, że nadal pln się nie opłaca - nawet w apogeum kryzysu .. ano sie nie oplaca, i dlatego w piatek ide podpisac umowe do milego pana z Nordei Ci z Nordei mają nieoparty urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Spada maleńki , spada i Liborek też spada (szkoda, że nie u nas, ale jest nadzieja ) Obawiam się, że nadal pln się nie opłaca - nawet w apogeum kryzysu .. ano sie nie oplaca, i dlatego w piatek ide podpisac umowe do milego pana z Nordei Ci z Nordei mają nieoparty urok oż kurde macie jaką fotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Spada maleńki , spada i Liborek też spada (szkoda, że nie u nas, ale jest nadzieja ) Obawiam się, że nadal pln się nie opłaca - nawet w apogeum kryzysu .. ano sie nie oplaca, i dlatego w piatek ide podpisac umowe do milego pana z Nordei Ci z Nordei mają nieoparty urok no może mają, ale strasznie olewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 cze marjucha któryś ci podpadł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja mam w PLN kredyt ale zlozyłam przed samiuteńkim kryzysem o przewalutowanie wniosek. Na początku listopada mają dać mi warunki. Zobaczymy jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Oj ja sie nie zgadzam. Mój pan Łukasz potrafi być ze mną w kontakcie codziennie, na mailu i na telefonie. Wiem o każdym ruchu. Ale Marjucha może ma za mały biust .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja mam w PLN kredyt ale zlozyłam przed samiuteńkim kryzysem o przewalutowanie wniosek. Na początku listopada mają dać mi warunki. Zobaczymy jakie No ciekawa jestem. Ja nie wiem jak to przebiega - po warunkach podpisujesz zmienioną umowę ? Czy to już sie przewalutowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mam dostać nowe warunki. Jak sie zgodzę to pewnie bedzie nowa umowa do podpisania. Narazie nie wiem co oni wymyślą. Ale nie bardzo się tym przejmuję bo mam inne plany zwiazane z tym kredytem więc nie jest to dla mnie teraz najwazniejsza sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Oj ja sie nie zgadzam. Mój pan Łukasz potrafi być ze mną w kontakcie codziennie, na mailu i na telefonie. Wiem o każdym ruchu. Ale Marjucha może ma za mały biust .... Ostatnio przytyłem i biust też się powiększył, więc mógłbym teraz coś wywalczyć, ale mi się nie chce Mam już wypłacona pierwszą transze w Millenium i jak na razie jest ok. Może ja po prostu za mało chciałem wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Bożesz Ty mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi to tak zupełnie jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Bożesz Ty mój Spoko KAśka, ten pet to tylko na potrzeby zbudowania negatywnego wizerunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Bożesz Ty mój Spoko KAśka, ten pet to tylko na potrzeby zbudowania negatywnego wizerunku tak jak w kawale o pozytywnym i negatywnym bohaterze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mowicie zeby nogi ogolic przed podpisaniem wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mowicie zeby nogi ogolic przed podpisaniem wniosku koniecznie, koniecznie!!!! pod pachami na wszelki wypadek również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts