marjucha 29.10.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mowicie zeby nogi ogolic przed podpisaniem wniosku Ja nie goliłem, bo miałem kalesony Możesz też założyć to nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mowicie zeby nogi ogolic przed podpisaniem wniosku Ja nie goliłem, bo miałem kalesony Możesz też założyć to nie będzie widać kobity majom lepimogą grubą lajkrę założyć albo jaką inną mikrofibrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo To może klatę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo To może klatę też no z klatą to wiem co i jak, bo ja mam nieowłosioną ale czy ty dobrze??? w sessie kredytowym ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka i hejhejka spadam do łóżka. Mąż wróci nad ranem więc sama grzać materac będę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka ogolone nogi masz?? i pod pachami też?? bo inaczej to wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo powiem, a co gorzej ze bede z mezem, bo jego podpis tez wazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka ogolone nogi masz?? i pod pachami też?? bo inaczej to wiesz.... wszysko ogolone, nawet sobie dzisiaj zeba wyrwałam dobrowolnie , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka ogolone nogi masz?? i pod pachami też?? bo inaczej to wiesz.... Marża 5,5 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo powiem, a co gorzej ze bede z mezem, bo jego podpis tez wazny zaznacz jeszcze, że wiesz to z pewnego źródła, że nogi przy podpisywaniu mają być ogolone wtedy są upusty duże Dejw niech se też machnie, a nuż prowizja będzie mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to napewno nogi mają byc golone? no na bank i jak panu powiesz, że masz ogolone nogi to zobaczysz sama co się będzie działo powiem, a co gorzej ze bede z mezem, bo jego podpis tez wazny zaznacz jeszcze, że wiesz to z pewnego źródła, że nogi przy podpisywaniu mają być ogolone wtedy są upusty duże Dejw niech se też machnie, a nuż prowizja będzie mniejsza poplulam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hejka ogolone nogi masz?? i pod pachami też?? bo inaczej to wiesz.... Marża 5,5 % dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzięki dziewczyny, jakoś mi się humor poprawił co schizę mam coraz większą przed 1.XI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzięki dziewczyny, jakoś mi się humor poprawił co schizę mam coraz większą przed 1.XI Kasia- nie damy się Dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzięki dziewczyny, jakoś mi się humor poprawił co schizę mam coraz większą przed 1.XI Kasia- nie damy się Dziewczyno buziaki kochana padam dobranoc i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzięki dziewczyny, jakoś mi się humor poprawił co schizę mam coraz większą przed 1.XI Dasz radę, silna jesteś przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to ja proponuję coby Ania z Dejwem na wszelki wypadek ogolili wszystko poniżej szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 to ja proponuję coby Ania z Dejwem na wszelki wypadek ogolili wszystko poniżej szyi A szyja to gorsza Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts