DPS 30.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kurna, to jak mojny wczoraj tylko gębę ogolił, to niedobrze? Czy powinien ogolić wszędzie? Może nie być zadowolony, ale jak mu cos obiecam... A nuż da się namówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Mam jakieś dziwne skojarzenia... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ale Marjucha może ma za mały biust ....i pewnie nieogolone nogi tego się obawiałam - nogi jak sarenka I peta w buzi Mam jakieś dziwne skojarzenia... Dzień dobry Jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry no Anula to sobie nie ma co na szyi golić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Hejka U mnie świeci piękne słonko, jest 17 stopni, a wiejeeeeeeeeeeeeeee tak, ze mi mój przecudnej urody czerwony plastikowy stół zwiało i połamało, zwiało mi z tarasu grila i zasypało cały podjazd liścmi od sąsiada Strasznie wieje... całe schody mam w piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasiula szukaj pozytywów jest ciepło i słonecznie a jest koniec października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasiula szukaj pozytywów jest ciepło i słonecznie a jest koniec października W sumie tak Zamówiłam dziś pliski, niech się dzieje co chce Odebrałam jakiś taki bardzo świąteczny obrus. Taki wiecie, na wielki dzwon. Ładnie mi uszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 to ja proponuję coby Ania z Dejwem na wszelki wypadek ogolili wszystko poniżej szyi A szyja to gorsza Miłego dnia życzę to juz jutro o 16 sie spotykam, jak zaczne teraz sie golic to i z szyja zdaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wiecie co, ja chyba zamknę te komentarze Już wszystko zrobiłam co miałam zrobić w domu Jakoś nei mam weny na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wiecie co, ja chyba zamknę te komentarze Już wszystko zrobiłam co miałam zrobić w domu Jakoś nei mam weny na pisanie wyganiasz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wiecie co, ja chyba zamknę te komentarze Już wszystko zrobiłam co miałam zrobić w domu Jakoś nei mam weny na pisanie wyganiasz nas? ależ skąd!!! ale o czym mam pisać?? że opadły mi dwa listki z beniamina?? że odebrałam pliski że co?? umyłam okna kurde jakaś chandra mnie chyba dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wiesz Kasiu u mnie ostatnia rzecza jaka sie zadziala na budowie byly wylewki chyba w marcu a my nastukalismy od tego czasu jakies 100 stron w komentach. zawsze jest o czym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wiesz Kasiu u mnie ostatnia rzecza jaka sie zadziala na budowie byly wylewki chyba w marcu a my nastukalismy od tego czasu jakies 100 stron w komentach. zawsze jest o czym pisac ale to nafajniesze przed Wami!!!! choć zawszę mogę przynudzać o urządzaniu ogrodu, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wiesz Kasiu u mnie ostatnia rzecza jaka sie zadziala na budowie byly wylewki chyba w marcu a my nastukalismy od tego czasu jakies 100 stron w komentach. zawsze jest o czym pisac ale to nafajniesze przed Wami!!!! choć zawszę mogę przynudzać o urządzaniu ogrodu, nie??? ja baaaaaaardzo chetnie poczytam i poogladam, a tak btw czekam na fotki prezentow parapetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wiesz Kasiu u mnie ostatnia rzecza jaka sie zadziala na budowie byly wylewki chyba w marcu a my nastukalismy od tego czasu jakies 100 stron w komentach. zawsze jest o czym pisac ale to nafajniesze przed Wami!!!! choć zawszę mogę przynudzać o urządzaniu ogrodu, nie??? ja baaaaaaardzo chetnie poczytam i poogladam, a tak btw czekam na fotki prezentow parapetowych no tak obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Znowu bzdety pleciesz, aż żał słuchać I znowu tylko gadasz o jakiś tam obrusach a my mamy tak na krzywy ryj uwierzyć, że niby taki śliczny jest Prezenty z Voxa też odłogiem leżą P.S. Jeśli jeszcze raz wspomnisz o zamknięciu komentarzy to Cię publicznie opier@#@!# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Znowu bzdety pleciesz, aż żał słuchać I znowu tylko gadasz o jakiś tam obrusach a my mamy tak na krzywy ryj uwierzyć, że niby taki śliczny jest Prezenty z Voxa też odłogiem leżą P.S. Jeśli jeszcze raz wspomnisz o zamknięciu komentarzy to Cię publicznie opier@#@!# złość piękności szkodzi sie nie denerwuj tak ja chce odejść w glorii , a nie jak już nikt ni ebędzie odwiedzał moich komentarzy, bo nic nie będzie się tu działo Ale to na razie pomysł. Z realizacją poczekam JUTRO zrobię zdjęcia... Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mata i nie mówta, żem zła http://images32.fotosik.pl/390/b5de492fcd88aae9.jpg http://images38.fotosik.pl/25/31a9c9dded9ac9b8.jpg http://images32.fotosik.pl/390/d448508cd4db2f74.jpg http://images24.fotosik.pl/290/aa7ca2349f77fee9.jpg http://images34.fotosik.pl/391/8e4c6c82588b64dc.jpg prezenty stoją ustawione dość przypadkowo, nie wiem za bardzo gdzie je postawić, a ponieważ bardzo mi się podobają to stoją na razie w salonie. Jak się napatrzę na nei to pewnie gdzies przestawię. Obrus ma zdecydowanie inny kolor, no ale trudno. Ma bardziej wiśniowo-śliwkowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Świecznik jest fantastyczny!!!! Resza prezentów ujdzie ( ) ale obrus faktycznie piękny - teraz wiem, żeś prawdę gadała P.S. No widzisz, jak się wkur...am to od raz inaczej śpiewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Prezenty sliczne, tez bym takie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts