kaśka maciej 30.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Prezenty sliczne, tez bym takie chciała zaproś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Prezenty sliczne, tez bym takie chciała zaproś mnie a co, oddasz mi je? Zapraszam cie cały czas przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Prezenty sliczne, tez bym takie chciała zaproś mnie a co, oddasz mi je? a w życiu!!! podobne dostaniesz no przyjadę, przyjadę, kiedyś na pewno może na wiosnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasiula no sorki ale też Cie opierdzielę tylko dla tego że się wybudowałaś to chcesz nas porzucić tak bo niby pokazywać nie masz co a jak Cię nie było to jak myślisz po kiego grzyba wszyscy przyłazili do Twoich komentarzy nie było co oglądac wzyscy przyłazili do Ciebie i dla Ciebie więc nie mów głupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Boże, co za nerwowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witanko oj...ale pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Prezenty sliczne, tez bym takie chciała zaproś mnie a co, oddasz mi je? a w życiu!!! podobne dostaniesz no przyjadę, przyjadę, kiedyś na pewno może na wiosnę??? świetnie, pomożesz mi w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witanko oj...ale pozdrawiam serdecznie czeeeeeeeeee no gdzie się podziewasz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Boże, co za nerwowe towarzystwo a bo takie nerwujące teksty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Kasica prezenty śliczne a jakieś zdjęcia wcześniej też były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dobry Kasiula dzisiaj mniej marudna jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Haj. Chandra Cię dopada z powodu wiadomej jutrzejszej daty. Będzie ciężko, ale my przeciez cały czas z Tobą. No to musisz jakoś i Ty z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Kasica prezenty śliczne a jakieś zdjęcia wcześniej też były Nadal są, ino się szukac nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dobry Kasiula dzisiaj mniej marudna jest?? marudna może i mniej, ale do dobrej formy to mi jeszcze hoooooooooooo albo i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Haj. Chandra Cię dopada z powodu wiadomej jutrzejszej daty. Będzie ciężko, ale my przeciez cały czas z Tobą. No to musisz jakoś i Ty z nami. No nie mam wyboru za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Tak miało być, tak będzie, tak pozostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Uściski w przelocie i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kasiula jutro trudny dzień ale na pociechę masz mnóstwo wspaiałych wspomnień, których nikt Ci nie odbierze a Ci którzy odeszli nigdy nie odchodzą tak do końca i chociaż we śnie ale przyjdą obetrzeć łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kasiula jutro trudny dzień ale na pociechę masz mnóstwo wspaiałych wspomnień, których nikt Ci nie odbierze a Ci którzy odeszli nigdy nie odchodzą tak do końca i chociaż we śnie ale przyjdą obetrzeć łzy Wyczuwam, że klimat sprzyja treści bez słów...... ale "Chwila, w której trwać nam przyszło, choć nie kończy się dla wszystkich jednako, prowadzi nas do spotkania z bliskimi po krótkim rozstaniu" - osobiście stęskniłem się za jednym gościem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ddobry wieczór Kasieńko jak się trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts