Nefer 02.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jeszcze jeszcze jeszcze :) no wiesz - zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry Kasia no nie wracaj zaraz do nas umówić się kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 czesc Kasiu - prezenty sliczne - tez takie bym kciala - i nie franzol o konczeniu!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Heloł Jestem Już dziś wiem, że nie wyobrażam sobie Bożego Narodzenia Chyba się zahibernuję Neferka, jakie ty jeszcze zdjęcia kcesz??? Ja już wszystko pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Doskonale Cię rozumiem Kasiu Najgorsze są pierwsze Swięta bez bliskiej osoby, z czasem będzie trochę lżej..uwierz mi,przytulam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Byłam dziś w pracy Miałam załatwić jedną sprawę Pogadałam z paroma dziewczynami Nie wyobrażam sobie powrotu tam Chyba wolę byc kurą domową Choć byłam też pozytywnie zaskoczona: Wychodzi kilku chłopaków z klasy ( po przerwie) i mówią do jednego, który najwidoczniej na lekcji nie był: " Dostałeś 3 z testu" Na co pada odpowiedź: " Pierdo...sz" I chłopak się odwraca i widzi mnie. Spala cegłę i mówi " Przepraszam panią" Wzruszyłam się dosłownie Paru nawet dzień dobry powiedziało, kilku wstało jak weszłam do klasy Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ja mam jechać do pracy po jakiś świstek i..... od tygodnia już to przeżywam. Gdy tak dzwonie to cała jestem spieta Czuje się jak poo praniu mózgu czy nie wiem czym. Najlepiej jakbym z domu teraz nie musiała wychodzić To jest własnie to, co instytucje państwowe robią z ludzi... Ale przecie tam nie ma żadnych patologicznych nastrojów i układów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ja mam jechać do pracy po jakiś świstek i..... od tygodnia już to przeżywam. Gdy tak dzwonie to cała jestem spieta Czuje się jak poo praniu mózgu czy nie wiem czym. Najlepiej jakbym z domu teraz nie musiała wychodzić To jest własnie to, co instytucje państwowe robią z ludzi... Ale przecie tam nie ma żadnych patologicznych nastrojów i układów... Ja się odważyłam jechać, bo pół roku już tam nie chodzę Wcześniej czułam się identycznie, paraliż dosłownie. Ale żeby nie było tak różowo to po przyjściu do domu od razu oberwało się mojemu synkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dobry wieczor a ja dla odmiany ucieklam dzis o 15 z pracy, mam tyle roboty ze stwierdzilam ze i tak nie zdaze wiec wyszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przylazłam Współczuję Wam Kasiu i Maylandziu takich odczuć związanych z byłą pracą. Ja swoją wspominam bardzo dobrze. I tez budżetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Byłam dziś w pracy Miałam załatwić jedną sprawę Pogadałam z paroma dziewczynami Nie wyobrażam sobie powrotu tam Chyba wolę byc kurą domową Choć byłam też pozytywnie zaskoczona: Wychodzi kilku chłopaków z klasy ( po przerwie) i mówią do jednego, który najwidoczniej na lekcji nie był: " Dostałeś 3 z testu" Na co pada odpowiedź: " Pierdo...sz" I chłopak się odwraca i widzi mnie. Spala cegłę i mówi " Przepraszam panią" Wzruszyłam się dosłownie Paru nawet dzień dobry powiedziało, kilku wstało jak weszłam do klasy Ech ech ... cudowny zawód - nauczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Byłam dziś w pracy Miałam załatwić jedną sprawę Pogadałam z paroma dziewczynami Nie wyobrażam sobie powrotu tam Chyba wolę byc kurą domową Choć byłam też pozytywnie zaskoczona: Wychodzi kilku chłopaków z klasy ( po przerwie) i mówią do jednego, który najwidoczniej na lekcji nie był: " Dostałeś 3 z testu" Na co pada odpowiedź: " Pierdo...sz" I chłopak się odwraca i widzi mnie. Spala cegłę i mówi " Przepraszam panią" Wzruszyłam się dosłownie Paru nawet dzień dobry powiedziało, kilku wstało jak weszłam do klasy Ech ech ... cudowny zawód - nauczycielnooo, jak mało trzeba do szczęścia: przepraszam, dzień dobry pani i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ostatnio te słowa jakby w odwrocie były. Straszliwy deficyt nastąpił P.S. Zajrzyjcie do mnie i skorzystajcie z odnośnika.... to taka prywatna agitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasia - na Boże Narodzenie najlepiej gdzieś w tym roku wyjedźcie. Do domu wczasowego albo coś, gdzie będzie dużo ludzi, sporo ruchu i zamieszania, mało czasu na myslenie i odczuwanie. Weźcie dzieci i wybierzcie się gdzieś w cholerę, w przyszłym roku zdążycie urządzić święta w nowym domu. Będzie łatwiej, wierz mi. Przepis mój na koncentrat grzybowy do książki o kulinariach lubuskich wzięli. Z fotografią nawet będzie. Ciekawe, czy choć jeden egzemplarz dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzień dobry. Co tu tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Gospodyni szwenda sie po innych wątkach Emi no wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 bo kasia lata po innych wątkach dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Gospodyni szwenda sie po innych wątkach Emi no wstawaj mamy te same informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts