kaśka maciej 04.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie szwendam się ino sprzątam A tak w ogóle to przywieźli mi bramę wjazdową W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale żeby nie było tak pięnie to nie wiem kiedy ją założą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a zdjęcie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a zdjęcie gdzie? bedzie w swoim czasie, jak już ja zamontują podobno do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zadzieram kiece i lece sadzić krzaki jeżyn i liliowce nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kasia-Ogrodniczka nam się objawiła ... patrzta ludzie, co te domy robią.... Cześć szwendaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a jak przyjedziemy to jeżynki będzie już można zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zadzieram kiece i lece sadzić krzaki jeżyn i liliowce nara Jakie liliowce? Jakie mają kwiaty? Bardzo lubię liliowce, mam sporo odmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry no jak jeszcze jeżynki bedą to już po prostu totalny odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zadzieram kiece i lece sadzić krzaki jeżyn i liliowce nara Jakie liliowce? Jakie mają kwiaty? Bardzo lubię liliowce, mam sporo odmian. bo ja to wiem dostałam, nie pytałam, wsadziałm i już no co wy z tymi jeżynami!!! dosłownie dwa gołe badyle mam na razie, a wam się jeżyn zachciewa jak w tym kawale o Niemce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zadzieram kiece i lece sadzić krzaki jeżyn i liliowce nara Jakie liliowce? Jakie mają kwiaty? Bardzo lubię liliowce, mam sporo odmian. bo ja to wiem dostałam, nie pytałam, wsadziałm i już no co wy z tymi jeżynami!!! dosłownie dwa gołe badyle mam na razie, a wam się jeżyn zachciewa jak w tym kawale o Niemce dawaj bo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dawaj bo nie znam no jak nie znasz o tej Niemce co to zabawiając się zimą z panem w parku krzyczała ja gut, ja gut, a on na to: skąd ja ci teraz jagód wezmę?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze jutro wam zrobię zdjęcie jak te jezyny wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze jutro wam zrobię zdjęcie jak te jezyny wyglądają Ok. To ja wpadnę jak już będziesz miała nalewkę z tych jeżyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zadzieram kiece i lece sadzić krzaki jeżyn i liliowce nara Jakie liliowce? Jakie mają kwiaty? Bardzo lubię liliowce, mam sporo odmian. bo ja to wiem dostałam, nie pytałam, wsadziałm i już Nie wiesz nawet jakie kwiaty kolor będa miały? No dobra, jak cos, to wkleisz zdjęcia latem, będzie na co popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie wiesz nawet jakie kwiaty kolor będa miały? No dobra, jak cos, to wkleisz zdjęcia latem, będzie na co popatrzeć... chciałabym ci odpowiedzieć z taką maniera jak "Anna Fotyga" u Szymona Majewskiego: Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nalewka bedzie jak bedom jeżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze jutro wam zrobię zdjęcie jak te jezyny wyglądają Ok. To ja wpadnę jak już będziesz miała nalewkę z tych jeżyn To ja się przysiendem do Cię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze jutro wam zrobię zdjęcie jak te jezyny wyglądają Ok. To ja wpadnę jak już będziesz miała nalewkę z tych jeżyn To ja się przysiendem do Cię .... obiecanki macanki tfu, cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Głodnemu chleb na myśli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts