marjucha 05.11.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczor, ja sie na jezyny tez pisze jutro wam zrobię zdjęcie jak te jezyny wyglądają Ok. To ja wpadnę jak już będziesz miała nalewkę z tych jeżyn To ja się przysiendem do Cię .... obiecanki macanki tfu, cacanki Póki co muszę się raczy moją wiśniówką, ale nie mam jej zbyt dużo, więc niech szybko się rozrastają te Twoje jeżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie wiesz nawet jakie kwiaty kolor będa miały? No dobra, jak cos, to wkleisz zdjęcia latem, będzie na co popatrzeć... chciałabym ci odpowiedzieć z taką maniera jak "Anna Fotyga" u Szymona Majewskiego: Nie wiem Wyobraziłam sobie Ciebie dokładnie, jak mówisz to i z tą manierą. Padłam!!! Dzień dobry! Jak tam zmagania ogrodnicze? Co dzisiaj sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzień dobry U mnie pada deszcz. Chyba dobrze, bo trawa z centymetr podskoczy do góry Liliowców zazdroszcze. Nie mam ale moze keidyś nabędę. Mam za to malinojezynę. Nie ma kolców a owoce olbrzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzień dobry kurcze nie wiem jak nie mówi fotyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć wszystkim U mnie dziś pięknie, słonecznie i ciepło Nic dziś nie sadziłam, podlewałam jeno. Wczoraj nabyłam Katalog Roślin i załamamłam się Musiałabym dokupić jeszcze ze 2 ha, żeby posadzić sobie to wszystko co mi się z tego katalogu spodobało Posadziłabym jeszcze parę iglaków, ale akurat w tym miejscu gdzie mają być stoi betorniara i nie wiadomo kiedy se pódzie Efilo, znakiem tego musisz przyjechać, wtedy Ci zademonstruję Również padniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Też się schodami pochwalę najsamprzód schody potem całe wejście z kostką i pomalowanym ogrodzeniem http://images35.fotosik.pl/27/1ed6722e136ff443.jpg http://images35.fotosik.pl/27/4bec571e2e43f47a.jpg no a liliowce to mam zielone http://images30.fotosik.pl/291/c10a34dc3535761a.jpg a teraz zapraszam na jeżyny http://images30.fotosik.pl/291/c55bc1a561e4102e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja fotosika nie widzę ale jeżynówka już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Piękne schody, godne królowej wejście i ogólnie BAJKA !!! Gratuluję Kasiu ! Czym obłożyłaś te schody? aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Efilo, znakiem tego musisz przyjechać, wtedy Ci zademonstruję Również padniesz tym bardziej nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kaśka pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 http://images35.fotosik.pl/27/4bec571e2e43f47a.jpg Schody i wejście fajne, te dwa szerokie cosie po bokach to nie moje klimaty, ale to Tobie ma się podobać. A liliowce różne fajne Ci dam, jak się kiedys do mnie wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Widzę schody Juz wiem gdzie postawiłabyś te moje doniczki Pasowałyby Też widze wysoko do domu masz, podobnie prawie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.11.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a jaką masz kostkę? mnie to teraz najbardziej interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kasiu ale pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wow no ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ale ładnie!!!!!! Ten dom pasuje do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór Kasia tak se popatrzyłam i pomyślałam że pięknisty domek będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Patrzcie, jak to jest Człowiek zapoda raz na jakiś czas, jakieś zaległe zdjęcie i wszyscy pieją z zachwytu No miło mi bardzo aka, schody są obłożone płtykami Tubądzin Taurus, oczywiście grafitowy melanż efilo, no sama widzisz, że wyboru zbyt wielkiego nie masz, więc przygotuję kubek na kawę i dla Cię miko, czekam, aż Ty nas zakasujesz depesia, ze niby co?? coś Ci się nie podoba no ja nie wiem nie wiem w ogóle o czym Ty mówisz a liliowce to może byś mi tak przywiozła, co??? mayalndziu, sama widzisz, ze te doniczki to MUS Irma, kostka z Awbudu, płukana kolor bazalt i granit, to co widac na zdjęciu to granit. KOstka jest mała, wiec można z niej cuda układać, z tym, ze my wzorków nie mamy, Henryk klął i bez tego układając tę kostkę ullerciu, aniu i magi, no zgadzam się z Wami braza, a czy Ty wiesz, że jesteś drugą osobą, która mi to mówi??? po czym wnosisz??? serio pytam wupoczekaj, poczekaj. Zobaczysz resztę dopiero ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Po czym??? Nie zastanawiałam się, po prostu takie było moje pierwsze odczucie ... no pasujecie do siebie! Jest ciepły i taki "normalny" ... nie nadęty; nie pretensjonalny (jęzor Ci pokazuję ). nie pretendujący do "wielkopaństwa", acz elegancki!!! Bardzo podobnie Ciebie odebrałam: fajną, sympatyczną, elegancką babkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts