DPS 06.11.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 depesia, ze niby co?? coś Ci się nie podoba no ja nie wiem nie wiem w ogóle o czym Ty mówisz a liliowce to może byś mi tak przywiozła, co??? Nic z tego. Najpierw Ty. Od wiosny Cię namawiam i Ty od wiosny się wymigujesz, a u Rrmi to już 2 razy byłaś. Czy ja gorsza jaka czy głupsza, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 http://images35.fotosik.pl/27/4bec571e2e43f47a.jpg No po prostu bomba - bardzo ladnie to wszystko wyglada - tak elegancko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Po czym??? Nie zastanawiałam się, po prostu takie było moje pierwsze odczucie ... no pasujecie do siebie! Jest ciepły i taki "normalny" ... nie nadęty; nie pretensjonalny (jęzor Ci pokazuję ). nie pretendujący do "wielkopaństwa", acz elegancki!!! Bardzo podobnie Ciebie odebrałam: fajną, sympatyczną, elegancką babkę. wiesz, z cie lubię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ja Ciebie chyba też Przylazłam, żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 depesia, ze niby co?? coś Ci się nie podoba no ja nie wiem nie wiem w ogóle o czym Ty mówisz a liliowce to może byś mi tak przywiozła, co??? Nic z tego. Najpierw Ty. Od wiosny Cię namawiam i Ty od wiosny się wymigujesz, a u Rrmi to już 2 razy byłaś. Czy ja gorsza jaka czy głupsza, czy co? nie gorsza, ani nie głupsza, ino tylko dalsza, tfu gorzej z dojazdem znaczy no ale obiecuję, obiecuję Ale musisz mi koniecznie powiedzieć, o które szerokie ci chodzi??? Bo się pogubiłam Bo nie wiem czy o te szerokie daniki??? Czy o to wejście przed domem, znaczy się ogrodzenie Tam jeszcze brakuje furtki i przęseł, wiesz o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No, to chyba ogrodzenie jest, daniki ładne bardzo, tylko ja widzę jakby dwa takie szerokie szare cośtam wymurowane w ogrodzeniu, jakby wielkie filary czy coś. Dobrze, że obiecujesz - to już coś. Wejście do chauipy ładne bardzo jest, przecie pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No, to chyba ogrodzenie jest, daniki ładne bardzo, tylko ja widzę jakby dwa takie szerokie szare cośtam wymurowane w ogrodzeniu, jakby wielkie filary czy coś. Dobrze, że obiecujesz - to już coś. Wejście do chauipy ładne bardzo jest, przecie pisałam. Aaaaaaaaaaaaa, czyli już wiem o co Ci chodzi No ale tak musiało być, tak wyszlo, takiej szerokości sa poprostu murki między drewnianymi przęsłami, tymi co to nie wiem kiedy będą zamocowane Akurat tam jest przerwa na furtkę, co ją jutro podobno mają zamocować Jak mi już zamocują bramę i furtkę to wtedy cyknę całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kaśka wklejam jeszcze raz u Ciebie: Gwoździk, bez nerw miałem wstawić po no comment ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło Sorry kaśka maciej (ale już mi teraz wiadomo, jak brak odpowiedniego emotikonu może wpłynąć na odbiór tekstu ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 bez furtki też jest fajnie, gdzieś dziura musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kaśka wklejam jeszcze raz u Ciebie: Gwoździk, bez nerw miałem wstawić po no comment ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło Sorry kaśka maciej (ale już mi teraz wiadomo, jak brak odpowiedniego emotikonu może wpłynąć na odbiór tekstu ) Pozdrawiamja się nie gniewam tylko za kotami nie przepadam Równiez pozdrawiam Jamles, dziury potrzebne som, ja wiem, no ale może bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kaśka wklejam jeszcze raz u Ciebie: Gwoździk, bez nerw miałem wstawić po no comment ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło Sorry kaśka maciej (ale już mi teraz wiadomo, jak brak odpowiedniego emotikonu może wpłynąć na odbiór tekstu ) Pozdrawiamja się nie gniewam tylko za kotami nie przepadam Równiez pozdrawiam Jamles, dziury potrzebne som, ja wiem, no ale może bez przesady z kotami mamy podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 z kotami mamy podobnie mów mi siostro depesia nas przeklnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no to strzelam pytaniami 1. Z czego murowalas ogrodzenie? 2. Jaki to tynk na ogrodzeniu? 3. koniecznie podaj namiary na skrzynkę listowną 4. jakie przesla planujesz? a tak w ogole to jeszcze na pw bede sie czepiac o najwazniejszym nie napisalam bardzo ladnie Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 z kotami mamy podobnie mów mi siostro depesia nas przeklnie se ciotka może fakiułować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no to strzelam pytaniami 1. Z czego murowalas ogrodzenie? 2. Jaki to tynk na ogrodzeniu? 3. koniecznie podaj namiary na skrzynkę listowną 4. jakie przesla planujesz? a tak w ogole to jeszcze na pw bede sie czepiac o najwazniejszym nie napisalam bardzo ladnie Kasiuszczelam odpowiedziami 1) z pustaków, które zostały mi z fundamentu 2) tynk zwyczajny, z lekkim barankiem pomalowany na szaro 3) skrzynka kupiona na allegro, sprzedający "Dom i Ogród 24h", ale czekałam na nią chyba z 3 tygodnie Ciągle im się coś opóźniało Ale warto było czekać, jedynie 90zł. 4) przęsła już są, czekają na montaż. Oczywiście będą poziome drewniane deski, takie na 10cm szerokie, pomalowane na taki sam kolor jak podbitka. Niestety, to drewno było jakieś inne chyba, bo kolor wyszedł zedycowanie ciemniejszy. Z tego co pamiętam będą przerwy na 3-4cm między tymi dechami. Czep się, czekam I dziękuję za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja to ogrodzenie muszę zobaczyć!!!!! uwielbiam drewnanie ogrodzenia!!! Maksia mi się podoba jak cholera, chętnie oblukam i Twoje!!!! No niech już montują, nooooo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja to ogrodzenie muszę zobaczyć!!!!! uwielbiam drewnanie ogrodzenia!!! Maksia mi się podoba jak cholera, chętnie oblukam i Twoje!!!! No niech już montują, nooooo!!!!!!! też chętnie obejrzę to ogrodzenie.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zamontowali??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts