Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

depesia, ze niby co?? coś Ci się nie podoba :o :evil: no ja nie wiem nie wiem :roll: w ogóle o czym Ty mówisz :p a liliowce to może byś mi tak przywiozła, co??? :roll: :p

Nic z tego. Najpierw Ty. :D

Od wiosny Cię namawiam i Ty od wiosny się wymigujesz, a u Rrmi to już 2 razy byłaś. :-?

Czy ja gorsza jaka czy głupsza, czy co? :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po czym??? Nie zastanawiałam się, po prostu takie było moje pierwsze odczucie ... no pasujecie do siebie! Jest ciepły i taki "normalny" ... nie nadęty; nie pretensjonalny (jęzor Ci pokazuję :D ). nie pretendujący do "wielkopaństwa", acz elegancki!!! Bardzo podobnie Ciebie odebrałam: fajną, sympatyczną, elegancką babkę.
:oops: 8)

wiesz, z cie lubię?? :p

depesia, ze niby co?? coś Ci się nie podoba :o :evil: no ja nie wiem nie wiem :roll: w ogóle o czym Ty mówisz :p a liliowce to może byś mi tak przywiozła, co??? :roll: :p

Nic z tego. Najpierw Ty. :D

Od wiosny Cię namawiam i Ty od wiosny się wymigujesz, a u Rrmi to już 2 razy byłaś. :-?

Czy ja gorsza jaka czy głupsza, czy co? :roll:

nie gorsza, ani nie głupsza, ino tylko dalsza, tfu gorzej z dojazdem znaczy :roll:

no ale obiecuję, obiecuję :roll:

Ale musisz mi koniecznie powiedzieć, o które szerokie ci chodzi??? :roll: Bo się pogubiłam :roll:

Bo nie wiem czy o te szerokie daniki??? :roll:

Czy o to wejście przed domem, znaczy się ogrodzenie :roll: Tam jeszcze brakuje furtki i przęseł, wiesz o tym??? :roll:

No, to chyba ogrodzenie jest, daniki ładne bardzo, tylko ja widzę jakby dwa takie szerokie szare cośtam wymurowane w ogrodzeniu, jakby wielkie filary czy coś. :roll:

Dobrze, że obiecujesz - to już coś. :lol:

Wejście do chauipy ładne bardzo jest, przecie pisałam. :-?

No, to chyba ogrodzenie jest, daniki ładne bardzo, tylko ja widzę jakby dwa takie szerokie szare cośtam wymurowane w ogrodzeniu, jakby wielkie filary czy coś. :roll:

Dobrze, że obiecujesz - to już coś. :lol:

Wejście do chauipy ładne bardzo jest, przecie pisałam. :-?

Aaaaaaaaaaaaa, czyli już wiem o co Ci chodzi :roll:

No ale tak musiało być, tak wyszlo, takiej szerokości sa poprostu murki między drewnianymi przęsłami, tymi co to nie wiem kiedy będą zamocowane :roll:

Akurat tam jest przerwa na furtkę, co ją jutro podobno mają zamocować :roll:

Jak mi już zamocują bramę i furtkę to wtedy cyknę całość :wink:

Kaśka wklejam jeszcze raz u Ciebie:

Gwoździk, bez nerw

miałem wstawić po no comment :D :D :D :D ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło :D

Sorry kaśka maciej

(ale już mi teraz wiadomo, jak brak odpowiedniego emotikonu może wpłynąć na odbiór tekstu ) :D

Pozdrawiam

Gwoździk, bez nerw

miałem wstawić po no comment :D :D :D :D ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło :D

Sorry kaśka maciej

(ale już mi teraz wiadomo, jak brak odpowiedniego emotikonu może wpłynąć na odbiór tekstu ) :D

Pozdrawiam

ja się nie gniewam :) tylko za kotami nie przepadam :wink: :wink:

Równiez pozdrawiam :)

Jamles, dziury potrzebne som, ja wiem, no ale może bez przesady :lol:

Gwoździk, bez nerw

Sorry kaśka maciej

Pozdrawiam

ja się nie gniewam :) tylko za kotami nie przepadam :wink: :wink:

Równiez pozdrawiam :)

Jamles, dziury potrzebne som, ja wiem, no ale może bez przesady :lol:

z kotami mamy podobnie 8)

no to strzelam pytaniami :)

1. Z czego murowalas ogrodzenie?

2. Jaki to tynk na ogrodzeniu?

3. koniecznie podaj namiary na skrzynkę listowną :)

4. jakie przesla planujesz?

a tak w ogole to jeszcze na pw bede sie czepiac :wink:

o najwazniejszym nie napisalam :oops:

bardzo ladnie Kasiu

szczelam odpowiedziami :)

1) z pustaków, które zostały mi z fundamentu

2) tynk zwyczajny, z lekkim barankiem pomalowany na szaro

3) skrzynka kupiona na allegro, sprzedający "Dom i Ogród 24h", ale czekałam na nią chyba z 3 tygodnie :evil: Ciągle im się coś opóźniało :-? Ale warto było czekać, jedynie 90zł.

4) przęsła już są, czekają na montaż. Oczywiście będą poziome drewniane deski, takie na 10cm szerokie, pomalowane na taki sam kolor jak podbitka. Niestety, to drewno było jakieś inne chyba, bo kolor wyszedł zedycowanie ciemniejszy. Z tego co pamiętam będą przerwy na 3-4cm między tymi dechami.

Czep się, czekam :wink:

I dziękuję za pochwały :)