kaśka maciej 07.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Zamontowali???????daj spokój wczoraj jak wystawiałam kosz na śmieci brama się na mnie przewróciła Zdążyłam w ostatniej chwili wziąć nogę, bo chyba by mi zmiażdżyła. Waży z 300kg jak nie więcej Oczywiście nie przyjechali o 8 rano, przyjechał jeden pan o 15 i zamontowali jedynie furtkę, kiedy reszta?? Tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kurde cale szczęście ze dzieci nie bylo w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No to miałaś świetny refleks i dużo szczęścia. Cieszę się, że dzieciaków tam nie było a Ty zdążyłaś się wybronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 uuuf - dobrze że noga cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Słuchaj, a nie powinnaś tego nagłośnić!!!! Przecież to w końcu robi firma, która ma jakieś przepisy i obowiązki względem tak zwanego BHP!!!! Dobrze, że tylko tak się skończyło, ale nie daj Boże dziecko, albo ktoś starszy, nie z takim refleksem!!! No jak tak można!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dobry wieczór ja bym ich ze skóry obdarła tak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ech dziewczyny, czekamy na tą bramę już ponad 2 miesiące Najpierw przywieźli nie taką jak zamawialiśmy, teraz podparli bramę jedną deszczółką No dobrze mówice, że dzieci nie było w pobliżu Nawet nie chce mi sie myśleć co by było gdyby Cała jestem w sińcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cze, piękna...dawaj na piv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cze, piękna...dawaj na piv znaczy się Ty mnie jeszcze love, ufffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kasia, ja nie wiem, czy to nie podlega jakiemuś paragrafowi Ty dobrze sprawdź, toż ta brama zostawiona sama sobie mogła komuś zrobić krzywde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 brazuniu - to ewentualnie jest ściagane na wniosek pokrzywdzonego, ale za wszystko na budowie odpowiada inwestor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu??? NIe mam nic do dodania - można dryndnąć po gliny i spisać protokół, zebrać świadków i złożyć skargę - ale umożenie dość prawdopodobne. I nie ważne co logika i emocje Ci podpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No mówię Wam, przeżyłam chwile grozy, jeszcze ten kosz ze śmieciami zablokowany Powiedziałam dziś temu panu jak zostawił bramę, baaaaaaaaardzo przepraszał Nie mam sił z nimi walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 .no rozumiem, ale ja ostatnio byłam we Wrocku, wiesz????? I ciebie tam nie widziałam Trzeba było głebiej sie schować i nałozyć kaptur na głowę. Pewnie bym sie wtedy dowiedział że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jea jest jak stokrotka, można ją mieć we własnym ogródku, po kwiat lotosu trzeba się wybrać nieco dalej....no rozumiem, ale ja ostatnio byłam we Wrocku, wiesz????? I ciebie tam nie widziałam Trzeba było głebiej sie schować i nałozyć kaptur na głowę. Pewnie bym sie wtedy dowiedział że jesteś. jak będę następnym razem to osobiście przez anję dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ....no rozumiem, ale ja ostatnio byłam we Wrocku, wiesz????? I ciebie tam nie widziałam Trzeba było głebiej sie schować i nałozyć kaptur na głowę. Pewnie bym sie wtedy dowiedział że jesteś. jak będę następnym razem to osobiście przez anję dam znac super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu??? NIe mam nic do dodania - można dryndnąć po gliny i spisać protokół, zebrać świadków i złożyć skargę - ale umożenie dość prawdopodobne. I nie ważne co logika i emocje Ci podpowiadają. No emocje grają jak cholera, gdy się o czymś takim słyszy, ale też z przykrością stwierdzam, że masz rację! Z przykrością, bo tak qurna nie powinno być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu??? NIe mam nic do dodania - można dryndnąć po gliny i spisać protokół, zebrać świadków i złożyć skargę - ale umożenie dość prawdopodobne. I nie ważne co logika i emocje Ci podpowiadają. No emocje grają jak cholera, gdy się o czymś takim słyszy, ale też z przykrością stwierdzam, że masz rację! Z przykrością, bo tak qurna nie powinno być!!! Wniosek - Kasia nie powinna wynosić śmieci tylko maż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Uważam Twój wniosek za absolutnie jedyny i słuszny i tyczący się wszystkich mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts