Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Zamontowali???????
daj spokój :-?

wczoraj jak wystawiałam kosz na śmieci brama się na mnie przewróciła :x

Zdążyłam w ostatniej chwili wziąć nogę, bo chyba by mi zmiażdżyła. Waży z 300kg jak nie więcej

Oczywiście nie przyjechali o 8 rano, przyjechał jeden pan o 15 i zamontowali jedynie furtkę, kiedy reszta?? Tego nie wie nikt :evil:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchaj, a nie powinnaś tego nagłośnić!!!! Przecież to w końcu robi firma, która ma jakieś przepisy i obowiązki względem tak zwanego BHP!!!! Dobrze, że tylko tak się skończyło, ale nie daj Boże dziecko, albo ktoś starszy, nie z takim refleksem!!! No jak tak można!!!!!!!

Ech dziewczyny, czekamy na tą bramę już ponad 2 miesiące :roll:

Najpierw przywieźli nie taką jak zamawialiśmy, teraz podparli bramę jedną deszczółką :o :o :-?

No dobrze mówice, że dzieci nie było w pobliżu :-?

Nawet nie chce mi sie myśleć co by było gdyby :(

Cała jestem w sińcach :evil:

Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu???

NIe mam nic do dodania - można dryndnąć po gliny i spisać protokół, zebrać świadków i złożyć skargę - ale umożenie dość prawdopodobne. I nie ważne co logika i emocje Ci podpowiadają.

Jea jest jak stokrotka, można ją mieć we własnym ogródku, po kwiat lotosu trzeba się wybrać nieco dalej....
no rozumiem, ale ja ostatnio byłam we Wrocku, wiesz????? :roll:

I ciebie tam nie widziałam :-?

Trzeba było głebiej sie schować i nałozyć kaptur na głowę. Pewnie bym sie wtedy dowiedział że jesteś.

8) jak będę następnym razem to osobiście przez anję dam znac :wink:

Daro, ale to już nie jest budowa! To raz! Dwa - firmę obowiązują jakieś przepisy, jakieś ustalenia! Nie trzymali się tego! To co, moga odwalać fuszerę, narażać zdrowie i życie innych??? Tak po prostu???

NIe mam nic do dodania - można dryndnąć po gliny i spisać protokół, zebrać świadków i złożyć skargę - ale umożenie dość prawdopodobne. I nie ważne co logika i emocje Ci podpowiadają.

No emocje grają jak cholera, gdy się o czymś takim słyszy, ale też z przykrością stwierdzam, że masz rację! Z przykrością, bo tak qurna nie powinno być!!!

No emocje grają jak cholera, gdy się o czymś takim słyszy, ale też z przykrością stwierdzam, że masz rację! Z przykrością, bo tak qurna nie powinno być!!!

Wniosek - Kasia nie powinna wynosić śmieci tylko maż 8)