kaśka maciej 07.11.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wniosek - Kasia nie powinna wynosić śmieci tylko maż Otóż to Wiesz, że cię lubię, nie??? No ale tak sie składa, że w tym domu to on zarabia. I oczywiście miał dyżur No i musiałam osobiście ten kosz wytargać przed ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wniosek - Kasia nie powinna wynosić śmieci tylko maż Otóż to Wiesz, że cię lubię, nie??? No ale tak sie składa, że w tym domu to on zarabia. I oczywiście miał dyżur No i musiałam osobiście ten kosz wytargać przed ogrodzenie No troszke wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Braza, ty to mądra kobieta jesteś wiesz!!!! Daro, troszkę tylko wiesz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Uważam Twój wniosek za absolutnie jedyny i słuszny i tyczący się wszystkich mężów Nie ulegajmy ekstremistycznym ustaleniom. Dajmy by mądrość wyboru w rodzinach zakwitła; szacunek i troska o zdrowie bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.11.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Braza, ty to mądra kobieta jesteś wiesz!!!! Daro, troszkę tylko wiesz??????????? Zawsze warto zgłebiać wiedzę w jakimś temaci, i w świetle tej tezy nie mam śmiałości by we wspomnianym temacie uznać że wiem dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Braza, ty to mądra kobieta jesteś wiesz!!!! Daro, troszkę tylko wiesz??????????? Zawsze warto zgłebiać wiedzę w jakimś temaci, i w świetle tej tezy nie mam śmiałości by we wspomnianym temacie uznać że wiem dużo. chyba rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zawsze mówię, że Braza to mądra kobieta jest. Bo ze mną to już różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zawsze mówię, że Braza to mądra kobieta jest. Bo ze mną to już różnie bywa... Kto z kim przystaje takim sie staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zawsze mówię, że Braza to mądra kobieta jest. Bo ze mną to już różnie bywa... Ieeetaaam ... wartośc ego Ci spada, musze nad Tobą popracować Buziaki i spadam. Mglisto i pochmurnie a nam się konnych przejażdżek zachciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Zawsze mówię, że Braza to mądra kobieta jest. Bo ze mną to już różnie bywa... Kto z kim przystaje takim sie staje... Ty mnie tylko oświeć, z kogo to na mnie przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczor Kasia jak samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczor Kasia jak samopoczucie Zaufaj mi; o wiele lepiej niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Daro ja to z zasady facetom nie ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczor Kasia jak samopoczucie Zaufaj mi; o wiele lepiej niż wczoraj. rzeczywiście cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Daro ja to z zasady facetom nie ufam WU - jestem facetm , jak nie zaryzykujesz nigdy nie doznasz miłego olśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no domyśliłam się że kobietą nie jesteś no z tym ryzykiem to czasem więcej stracisz jak zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no domyśliłam się że kobietą nie jesteś no z tym ryzykiem to czasem więcej stracisz jak zyskasz kurde brniemy zbyt głegoko - ryzyko, strata itd.... po co chcesz coś stracić, nigdy nie kładź na stół czegoś czego utracenie będzie bolało - baw się, dziel żarty na pół, a w sprawach poważnych ufaj sprawdzonym źródłom i swojej intuicji.....a co teraz Ci ona podpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczor Kasia jak samopoczucie Zaufaj mi; o wiele lepiej niż wczoraj. rzeczywiście cześć wszystkim Tego byłem pewien, ..... i samochód w pogotowiu , gdyby "wczorajsze tabletki" nie zadziałały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no czy ja wiem musiałabym oglądnąć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 no czy ja wiem musiałabym oglądnąć na żywo Ostro! Odważnie! Ale trudno zobazyć wiatr - jest niewidoczny spróbuj rozwinąć żagle - wpadnę w nie napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts