kaśka maciej 09.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bry bry słyszałam, że niezła impa była mnie się szykuje dziś i w piątek miałam i jutro też mam miec gości chyba we wtorek również a wątroba ino jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Na wątrobę Sylicaps najlepszy Ale co ja CI tam będę..... w końcu osobistego znachora masz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Poza tym watroba latwo sie regeneruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A tak wogóle to Kaśka..... nie pij tyle no martwić się zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bry bry słyszałam, że niezła impa była mnie się szykuje dziś i w piątek miałam i jutro też mam miec gości chyba we wtorek również a wątroba ino jedna Łomatko ! No to niezły maraton W razie czego masz fachową pomoc w domu (że niby w razie zejścia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Na wątrobę Sylicaps najlepszy Ale co ja CI tam będę..... w końcu osobistego znachora masz w domu ale osobisty znachor ma dziś dyżura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A tak wogóle to Kaśka..... nie pij tyle no martwić się zaczynam nie martw się, wystarczy, że ja się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tak coś czułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 hej, co tam słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kaska, miałyśmy się najarać, a Ty substancję zmieniasz. To kiedy Ty zdolna do jarania będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zdolna jestem od zaraz Maylandziu, nie troskaj się o mnie Panuję nad tym (czy tak mówią ci w AA????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 hej, co tam słychac? to ty mów co słychać!!! Mieszkasz już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór nie żebym sie czepiała ale tak właśnie mniej wiecej mówią w AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór nie żebym sie czepiała ale tak właśnie mniej wiecej mówią w AA dobra dobra, poczekaj aż do mnie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Kochana to z przyjemnością wyjdę od Ciebie nawet na 4-ech bo nie dość że już 29 miesięcy nie spożywam alkoholu ( poza aronióweczką u Ani ) to muszę ciągle za kierowcę robić ja to tylko tak obiektywnie potwierdziłam nie że Ty powinnaś się do nich udać aczkolwiek z rożniastych lektur wychodzi że jak kto ma problem z piciem to pierwszy sukces to samemu przed sobą się przyznać że ma się problem a kolejny to chcieć z tym skończyć i poprosić o pomoc z żadnego nałogu nie da się wyjść dopóki człowiek sobie sam nie popatrzy w oczy i nie powie mam problem i powiem raz jeszcze nie mówię że Ty masz proble to tylko koment do Twojego twierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wu, no przeciez wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wu, no przeciez wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 uffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.11.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A tak wogóle to Kaśka..... nie pij tyle no martwić się zaczynam nie martw się, wystarczy, że ja się martwię NIe sądzę - to tylko przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A tak wogóle to Kaśka..... nie pij tyle no martwić się zaczynam nie martw się, wystarczy, że ja się martwię NIe sądzę - to tylko przyzwyczajenie A przyzwyczajenie druga naturą człowieka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts