kaśka maciej 12.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dobrze, że pojechałaś, szkoda, że na tak krótko - każda wycieczka może być jeszcze fajniejsza, jesli się przedłuży. Jak tam w Krakowie - pogoda dopisała? Byliście na Wawelu? W Krakowie jak zwykle super, pogoda cudowna, widać było ze Wzgórza Wawelskiego Tatry Tylko moja Zuzka zachorzała Zapalenie oskrzeli jak byk Doktórka chciała ją zostawić w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Eeeeehhhh Kraków .... piękne miasto!! Poza moim Kołobrzegiem niewiele jest miejsc w Polsce, gdzie mogłabym mieszkać, ale Kraków i okolice to jedno z nich (juz słysze Agduś, jak mi proponuje, że Ona poszuka mi tego siedliska pod Krakowem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Eeeeehhhh Kraków .... piękne miasto!! Poza moim Kołobrzegiem niewiele jest miejsc w Polsce, gdzie mogłabym mieszkać, ale Kraków i okolice to jedno z nich (juz słysze Agduś, jak mi proponuje, że Ona poszuka mi tego siedliska pod Krakowem ) Mam dwa poważne typy jako konkurencję; Olsztyn (12 jezior w granicach miasta), Wrocław (brak słów i łatwo zdobyć akceptację otoczenia dla przybyszów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Olsztyn bliżej, ale Wrocław też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Rejon Świnoujścia i Międzyzdrojów, Lubin, Wapnica, Zalesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 u nas tyż pikne tereny na Jurze i idealne warunki na konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Eeeeehhhh Kraków .... piękne miasto!! Poza moim Kołobrzegiem niewiele jest miejsc w Polsce, gdzie mogłabym mieszkać, ale Kraków i okolice to jedno z nich (juz słysze Agduś, jak mi proponuje, że Ona poszuka mi tego siedliska pod Krakowem ) Mam dwa poważne typy jako konkurencję; Olsztyn (12 jezior w granicach miasta), Wrocław (brak słów i łatwo zdobyć akceptację otoczenia dla przybyszów). Olsztyn? Nie obrazajac zakochanych w tym miescie - dziura i prowincja. Ale lubie pochodzic po Starowce po zakamarkach znanych mi z dziecinstwa, rzadko, ale raz na pol roku sie zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja oddaje drugi glos na Wroclove dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzień dobry. Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bry. W Olsztynie studiowałem i jakoś nie zdążyłem się zakochać w tym mieście. Co do Wrocławia i Krakowa jedna wizyta wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bry. W Olsztynie studiowałem i jakoś nie zdążyłem się zakochać w tym mieście. Co do Wrocławia i Krakowa jedna wizyta wystarczyła HIHI - zimno, co? ale i tak biegun jest w dalej na północny-wschód. Gdy z Torunia wracałem w kwietniu lub listopadzie do domku zawsze spodziewałem się śniegu na peronie dworca zachodniego i często miałem rację. Gorzej było ze studentkami w krótkich bucikach, które wychodziły z zasp po moich (lub innych bohaterów) śladach hihi. Mam tam dom nad jezioerm i nigdy go nie sprzedam - wracam tam na emeryturę. Ale Wrocław jest nr 1. i żaden Kraków, Szczecin czy Poznań. W 2002 roku gdy szukałem w ciemno miejsca do życia; Wrocław był dla takich jak ja trampoliną. I tylko tu ludzie mówili bez wahania, że da się ruszyć od zera w szybkim tempie bez układów - i tak też sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wiecie co, to jak z tym osiołkiem, co to mu w dwóch złobach dali Buziaki Wam zostawiam gorące http://mystiquelounge.my.funpic.de/smiles_neu/kuss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry może osobny wątek założyć odnośnie najlepszego miejsca na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry zdrówka Zuzce życzę..i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no moja dziura jest fajnym miejscem - dokladnie chodzi mi o to ze przy lesie, blisko natury, spokojnie, znjadzie sie nawet jaks dobra dusza blisko!!! ale brak takich zjawiskowych miejsc ktore daja klimacik - niestety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no moja dziura jest fajnym miejscem - dokladnie chodzi mi o to ze przy lesie, blisko natury, spokojnie, znjadzie sie nawet jaks dobra dusza blisko!!! ale brak takich zjawiskowych miejsc ktore daja klimacik - niestety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 W rankingu miast znajdują się u mnie: Wrocław (moja najlepsza przyjacióła tam mieszka, poza tym studia ) Kraków (szczęnięce lata, kiedy to na waksy jeździło się do pociągiem do Krakowa) Gdańsk (mąż mnie zabrał po zaręczynach ) Zakopane (tu się wstydzę oppowiadać ) w dowolnej kolejności. Lubię też Warszawę (o dziwo) i po części Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Gdańsk--a raczej starówka w maju lub wrześniu nocą..cos pieknego jak dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Gdańsk--a raczej starówka w maju lub wrześniu nocą..cos pieknego jak dla mnie.. O Gdańsku sie nie wypowiadam, bo mam za blisko moja ocena będzie subiektywna Ale rzeczywiście Starówka jest piękna nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts