Daro_K 13.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hej hej W Hej Hej nie byłem, ale jak zrobisz imprezkę wpadnę. Mieszkałem w wielu miejscach ich ranking podaję: - Wrocław (miejsce do życia i pracowania) - Olsztyn (do spokojnego życia - szkoda że nie ma lotniska) - Gdańsk (no imprezki koncerty i te sprawy) - Toruń (trudno powiedzieć - przedziwne miasto-napewno trudne do ruszenia z miejsca) - Choszczno (milutkie spokojne miasteczko z jeziorkiem w środku - troszkę przypominało mi mój Olsztyn) - Koszalin (jakieś dwa fajne kluby, blisko do Mielna) - Żary (no miasto kobiet jeżdżacych fajnymi furami - handel przygraniczny) - Bartoszyce (wszystko tanie, otwarci ludzie, nudy w zimę) - Gołdap (wyciągi narciarskie, wysokie mosty do skoków na linie) A poza tym lubię wypady weekendowe na prywatne imprezy do Poznania, Łodzi, Szczecina i Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale tu światowi ludzie bywają A my to wsioki jestesmy. Praktycznie całe życie na prowincji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 hej hej W Hej Hej nie byłem, ale jak zrobisz imprezkę wpadnę. Mieszkałem w wielu miejscach ich ranking podaję: - Wrocław (miejsce do życia i pracowania) - Olsztyn (do spokojnego życia - szkoda że nie ma lotniska) - Gdańsk (no imprezki koncerty i te sprawy) - Toruń (trudno powiedzieć - przedziwne miasto-napewno trudne do ruszenia z miejsca) - Choszczno (milutkie spokojne miasteczko z jeziorkiem w środku - troszkę przypominało mi mój Olsztyn) - Koszalin (jakieś dwa fajne kluby, blisko do Mielna) - Żary (no miasto kobiet jeżdżacych fajnymi furami - handel przygraniczny) - Bartoszyce (wszystko tanie, otwarci ludzie, nudy w zimę) - Gołdap (wyciągi narciarskie, wysokie mosty do skoków na linie) A poza tym lubię wypady weekendowe na prywatne imprezy do Poznania, Łodzi, Szczecina i Krakowa. No ja to taka dziwna bo zawsze pod Warszawą raz z jednej, raz z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale tu światowi ludzie bywają A my to wsioki jestesmy. Praktycznie całe życie na prowincji... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Miko My tez pod stolicą tylko z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ja sercem i cialem we Wrocławiu ale lubie tez Berlin i Bydgoszcz i Brighton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A ja wracam czasem do mojego rodzinnego Zamościa, z sentymentem odwiedzam Wrocław bo tam studiowałam, swego czasu epizodycznie mieszkałam w Białymstoku, lubie też Kraków, Zakopane .....pewnie ta lista jest dłuzsza a teraz mieszkam na Wiejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No dobra to ja uwielbiam Florencję i Rzym i Prato a co i Kair zaraz gdzie ja jeszcze byłam a i Wilno i Paryż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A ja wracam czasem do mojego rodzinnego Zamościa, z sentymentem odwiedzam Wrocław bo tam studiowałam, swego czasu epizodycznie mieszkałam w Białymstoku, lubie też Kraków, Zakopane .....pewnie ta lista jest dłuzsza a teraz mieszkam na Wiejskiej Byłem w Zamościu - CZAD!!! Rynek jest super. Białystok odwiedzałem regularnie z moją drużyną jak grałem mecze ligowe z Instalem Białystok w kosza. No zaliczyłem tam niezłą imprezkę. Kiedyś w latach 90-tych całe miasto stanęło i mało na macz sie nie spóźnliśmy - wiecie dlaczego - ludzie balon zobaczyli. NAwet miejskie autobusy wypuściły ludzi by sobie zobaczyli BALON. Super fajni i otwarci ludzi etam mieszkają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No dobra to ja uwielbiam Florencję i Rzym i Prato a co i Kair zaraz gdzie ja jeszcze byłam a i Wilno i Paryż Cudze chwalicie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No dobra to ja uwielbiam Florencję i Rzym i Prato a co i Kair zaraz gdzie ja jeszcze byłam a i Wilno i Paryż Cudze chwalicie ...... eee tam czepiacie się towarzyszu no przecież mówiłam , że znam jedną stronę Warszawy i drugą A teraz spadam na swojski rower stacjonarny Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Łomatko Ale dyskusja Fajne miasta są fajne, CO TU DUŻO MÓWIC Przed chwilą wyjechali ode mnie przemili goscie Wu z rodzinką, Skaba i Efilo Takich gości nam trzeba, trzeba i jeszcze raz trzeba!!!! Mam nadzieję, ze zrobiłam na nich takie samo pozytywne wrażenie, jak oni na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kasiu bardzo, ale to bardzo dziekuję!! fantastycznie się z wami rozmawiało! widziałyśmy się pierwszy raz, a rozmawiałyśmy jak strare kumpele - takie odniosłam wrażenie świetną tworzycie rodzinke a wasza dolna łazienka będzie mi się po nocach śniła! piękny macie domek! dodam tylko, że Kasia jest gospodynią niezwykle szczodrą.. więc jak mi zrobiła drinka to upiłam się jednym kieliszkiem co prawda ja prosto z pracy.. i o jednej nedznej słodkiej bułeczce.. ale juz dawno tak mi się w główce nie zakreciło (dziękuję mężowi wuśki, że nas dzielnie do domu odtransportował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no to kurcze była impra nio..a to tylko jakaś 100-ówka odemnie..albo i blizej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Skaba łomatko Buziaki i pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no to kurcze była impra nio..a to tylko jakaś 100-ówka odemnie..albo i blizej.. No teraz mówisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic wiesz gdzie mieszkam trza było przyjechać Zresztą, mój dom jest zawsze otwarty dl amiłych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic wiesz gdzie mieszkam trza było przyjechać Zresztą, mój dom jest zawsze otwarty dl amiłych gości moj tez...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kurczę jak zwykle nie dostałam powiadomień, nie mam siły tego nadrabiać... To chyba najbardziej oblegane towarzysko komentarze. oczywiście żadnych zdjęć, tylko piją i piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts