kaśka maciej 13.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic wiesz gdzie mieszkam trza było przyjechać Zresztą, mój dom jest zawsze otwarty dl amiłych gości moj tez......wiem wiem wiem przyjadę, nie bój nic tylko u mnie to będzie wiesz, Najazd Hunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic wiesz gdzie mieszkam trza było przyjechać Zresztą, mój dom jest zawsze otwarty dl amiłych gości moj tez......wiem wiem wiem przyjadę, nie bój nic tylko u mnie to będzie wiesz, Najazd Hunów jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zazdraszczam ja sama musialam pic wiesz gdzie mieszkam trza było przyjechać Zresztą, mój dom jest zawsze otwarty dl amiłych gości moj tez......wiem wiem wiem przyjadę, nie bój nic tylko u mnie to będzie wiesz, Najazd Hunów jestem gotowa dobra, druknę se to tylko, żebym na piśmie miała w razie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kasieńko takich super miłych otwartych ludzi jak Wy ze świeczką znaleźć trudno jak Skabusia powiedziała jakby się do ludzi z 20 lat znanych trafiło piękny przytulny domek kochająca sie rodzinka aż przyjemnie patrzeć dodam że Kasia ze stoickim spokojem znosiła przemieszczajace się po Jej domku tornado w postaci mojego syna no tylko ta szarlotka to trochę z nóg zwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kasieńko takich super miłych otwartych ludzi jak Wy ze świeczką znaleźć trudno jak Skabusia powiedziała jakby się do ludzi z 20 lat znanych trafiło piękny przytulny domek kochająca sie rodzinka aż przyjemnie patrzeć dodam że Kasia ze stoickim spokojem znosiła przemieszczajace się po Jej domku tornado w postaci mojego syna no tylko ta szarlotka to trochę z nóg zwalała TIA - to fakt, ale warto szukać Aniuli też nic nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wu, no dziekuje dziekuje Dzieci mi nie sa obce, poza tym dom to nie muzeum A Synuś jest grzeczny, nie wiem o ci kaman Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ....mam zamiar to sprawdzić, wtedy będę sie wymądrzał bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ....mam zamiar to sprawdzić, wtedy będę sie wymądrzał bardziej obiecank macanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ....mam zamiar to sprawdzić, wtedy będę sie wymądrzał bardziej obiecank macanki ... może być bez obiecanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ....mam zamiar to sprawdzić, wtedy będę sie wymądrzał bardziej obiecank macanki ... może być bez obiecanek ekhmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Kasieńko takich super miłych otwartych ludzi jak Wy ze świeczką znaleźć trudno jak Skabusia powiedziała jakby się do ludzi z 20 lat znanych trafiło piękny przytulny domek kochająca sie rodzinka aż przyjemnie patrzeć dodam że Kasia ze stoickim spokojem znosiła przemieszczajace się po Jej domku tornado w postaci mojego syna no tylko ta szarlotka to trochę z nóg zwalała TIA - to fakt, ale warto szukać Aniuli też nic nie brakuje to o mnie moze? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A ja wracam czasem do mojego rodzinnego Zamościa, z sentymentem odwiedzam Wrocław bo tam studiowałam, swego czasu epizodycznie mieszkałam w Białymstoku, lubie też Kraków, Zakopane .....pewnie ta lista jest dłuzsza a teraz mieszkam na Wiejskiej Byłem w Zamościu - CZAD!!! Rynek jest super. Białystok odwiedzałem regularnie z moją drużyną jak grałem mecze ligowe z Instalem Białystok w kosza. No zaliczyłem tam niezłą imprezkę. Kiedyś w latach 90-tych całe miasto stanęło i mało na macz sie nie spóźnliśmy - wiecie dlaczego - ludzie balon zobaczyli. NAwet miejskie autobusy wypuściły ludzi by sobie zobaczyli BALON. Super fajni i otwarci ludzi etam mieszkają. dobra zapraszam do zamoscia - moi rodzice maja tuz pod zamosciem chalupke wiec jakby co nocowac jest kcie bo chalupa jest wieeeeeeelka - dla dzieci budowana - no i jakis samogon tez sie znjadzie zeby tak swojsko bylo aco ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Heloł Jeszcze Zamość do zwiedzenia a ja się do Poznania doturlać nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie mówiąc o ziemi lubuskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Rewelacja - jak będę jechał do Lwowa, to może zawitam. Miłego dnia wsystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie mówiąc o ziemi lubuskiej. No nie mówiąc już, nie mówiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Przyszłam się przwyitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry ja też siem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts