marjucha 15.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Tylko nie kręć i dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 se nomalnie do pracy przyszedłem to się pieknie Przywitam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 se nomalnie do pracy przyszedłem to się pieknie Przywitam.. Ja też z pracy dzisiaj klikam, a tak mi się dzisiaj nic nie chce, że Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Tak praktycznie to musiałbym stworzyć ze dwie umowy ale jakoś też mam seksualne podejście dzisiaj..w poniedziałek albo w niedziele na chacie zrobię ..trzecia kawka..i loozik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 dzień dobry Kasia no gdzie te zdjęcia som Duszku dwie umowy eeeeeeeeeee to nie dużo tylko usprawiedliwia Cię to że sobota dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ale właśnie na sklepiku chwycilem ..70m/kw deba na styczeń..lubie owocny dzionek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam. wróciliśmy z trwonienia Jestem trwonem, MEGA TRWONEM Czy to się leczy???????????? Na pewno się leczy, ale nie wiem czy mi się che leczyć No dobra, do rzeczy Biurko kręcone, a jakże Jest ładne, choć jakość niestety nie tak jakbym sobie życzyła za te pieniądze. W porównaniu do stołu i krzeseł, które sa doskonale zrobione i nie można im niczego zarzucić, biurko i szafka ma pewne powiedziałabym, felery Niespasowane są szuflady, tzn, jedna ma funkcję chowania klawiatury, ale po zamknięciu odstaje od tej zwykłej. Szafka pod biurkiem tez jakaś taka troszkę niedorobiona. A może przyzwyczaiłam się, że jak się płaci to ma byc porządnie zrobione??? A może zwyczajnie trafił się egzemplarz troszkę felerny jak w każdej firmie?? No ale oceńcie sami: http://images48.fotosik.pl/30/28cdd0164d88c239.jpg http://images29.fotosik.pl/295/5c5137cef54b9a5f.jpg http://images25.fotosik.pl/294/45a4fbcb1fe753ec.jpg Na biurku także lampka z Voxa i przyborniki skórzane, też z Voxa, kupione za rabat, które dostaliśmy za zakup biurka. Pod krzesłem ( też Vox) jest podkładka, tym razem z Ikea No, to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Fajne biureczko! Bardzo ładnie dopasowałas mebelki. Fajnie to wygląda. I to okno ze zdjeciami.... takie ciepłe, rodzinne Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Fajne biureczko! Bardzo ładnie dopasowałas mebelki. Fajnie to wygląda. I to okno ze zdjeciami.... takie ciepłe, rodzinne Podoba mi się noooooooooooo, już myślałam, że nikomu sie nei podoba Okno upstrzone jest zupełnie przypadkowo Po przeprowadzce nei miała gdzie postawić te zdjęcia, położyłam na parapecie i tak zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Łoł!!!!! Mi się podoba!!!! Może i ma jakiś feler, ale ... ja tego nie zauważam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Vox-a to kupujesz od reki czy czekasz na meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Vox-a to kupujesz od reki czy czekasz na meble? Czekam, jakiś tydzień, 10 dni góra. Ale zamawiam w takim salonie, w którym głównie sa dekoracje, mebli jako takich do sprzedania nie mają, wszystko na zamówienie. Jakieś 10 km dalej jest salon, ale tam mi nie jest po drodze. MOże tam są od ręki\?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasiu, bardzo eleganckie biurko A jak krzeselko? Wygodne? No i napisze jeszcze o ekspozycji zdjec! Mam do takowych prawdziwa slabosc A co do tego, zes TRWON, to chyba nic nowego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasiu, naprawdę ślicznie prezentuje się to biurko Przede wszystkim jest iryginalne. Swego czasu też kupowałam dla syna meble z Voxu. Niestety miałam poobne wrażenia jak Ty. Za taką cenę spodziewałam się lepszej jakości. A podczas eksploatacji wrażenie moje się tylko pogłębiało Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasiu, bardzo eleganckie biurko A jak krzeselko? Wygodne? No i napisze jeszcze o ekspozycji zdjec! Mam do takowych prawdziwa slabosc A co do tego, zes TRWON, to chyba nic nowego, nie? Ach, znawco!!!!!!!!! Mój małż bezie zachwycony jak mu powiem o tych zdjęciach Nowym aparatem i nową lampą je robił Strasznie to przeżywa, więc pochwała z Twoich ust będzie dla niego jak balsam Trwon, nic nowego, a jakże Krzesło wygodne, niby nieduże, ale naprawdę wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasiu, naprawdę ślicznie prezentuje się to biurko Przede wszystkim jest iryginalne. Swego czasu też kupowałam dla syna meble z Voxu. Niestety miałam poobne wrażenia jak Ty. Za taką cenę spodziewałam się lepszej jakości. A podczas eksploatacji wrażenie moje się tylko pogłębiało PozdrNo własnie Dlatego to biurko jest w naszym gabinecie, a u syna biurko z Ikea, za półowę tej ceny. Zobaczymy, które dłużej wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Nowym aparatem i nową lampą je robił nie daj sie prosic, tylko pochwal sie za Małża, jaki sprzet nabyl Bardzo jestem ciekawa I niech czesto robi uzytek z aparatu! W domu ma bardzo wdzieczne i urodziwe "tematy" do fotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Nowym aparatem i nową lampą je robił nie daj sie prosic, tylko pochwal sie za Małża, jaki sprzet nabyl Bardzo jestem ciekawa I niech czesto robi uzytek z aparatu! W domu ma bardzo wdzieczne i urodziwe "tematy" do fotografowania Eeee tam, żaden jakiś cud cyfrowa lustrzanka czy jakoś tak Eos jakiś tam, ale lampa 580 EX II Lampą jak a to wiem, bo ją wczoraj kupił I nastrykał już zdjęć na pół karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ekhmmm ... no wiesz na 580 to i ja pracuje Sa bardzo ok, chociaz uzywam wyjatkowo sporadycznie Cos czuje, ze rodzinne albumy beda puchly z "przejedzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ekhmmm ... no wiesz na 580 to i ja pracuje Sa bardzo ok, chociaz uzywam wyjatkowo sporadycznie Cos czuje, ze rodzinne albumy beda puchly z "przejedzenia" Nooooooooooo to teraz pęknie z dumy Z niego taki fotograf jak z koziej ... Ale to jego nowe hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts