ghost34 15.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 bry wieczór dziewczynki..że sie wetnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 dobry wieczór Kasieńko mebelki bardzo ładne chociaż rzeczywiście widać że ta szuflada nieco odstaje może zapytaj czy nie wymienią w końcu dobra firma powinna dbać o opinię a zresztą takie jak cały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasia mi się też biurko podoba , bardzo ale kolor ścian jeszcze bardziej rzuć numerkiem jak możesz no i firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasia mi się też biurko podoba , bardzo ale kolor ścian jeszcze bardziej rzuć numerkiem jak możesz no i firmą Kolor scian mówisz No to jest jedyne pomieszczenie, w którym kolor mi najmniej odpowiada Ale, skoro Tobie się podoba to tylko się cieszę. To jest chyba narcyz z Duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 kasiu bardzo żałuję że mebelek się zlożył dopiero teraz. bardzo nam się z lubym podoba to biureczko i żal mi że nie zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Biureczko ma piękny kolor. Przyznam, że moją uwagę tez od razu zwróciły zdjęcia. Właściwie - dlaczego do domu tez kupuje się te krzesła na kółkach? Nie wystarczyłyby takie same na zwykłych nóżkach? Wtedy nie niszczyłyby tak podłogi. Moja stara drewniana podłoga została bardzo zniszczona takim krzesłem. Ja wiem, podkładki itd., ale nóżki to lepsze by były. A pokój piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No Kaska mebelki ladne... A kolor sciany mi tez bardzo sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 kasiu bardzo żałuję że mebelek się zlożył dopiero teraz. bardzo nam się z lubym podoba to biureczko i żal mi że nie zobaczyłam Nic straconego Daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dpsia i Zeljka, dzięki za pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić.I lampka cud-miódKurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland Szuflada odstaje, bo tam jest magnes który trzyma to co sie otwiera na klawiaturę (ale zawiłe tłumaczenie ) Chyba tak musi być. Pewnie po jakimś czasie przestanę to zauważać. A płodne to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 hej, piekne to biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland .... o takich rzeczach mówi się przed a nie po ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland .... o takich rzeczach mówi się przed a nie po ...... że coś odstaje, czy że jest płodne?? bo się pogubiałam Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzień dobry. Ale coś jest płodne chyba tylko wtedy, jak odstaje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 słuszna uwaga hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland .... o takich rzeczach mówi się przed a nie po ...... że coś odstaje, czy że jest płodne?? bo się pogubiałam Witam wszystkich Czy ja cos mówiłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja się też wetnę, jak Duch wcześniej, i powiem dzień dobry Nie wiem, o co chodzi z tą płodnością???? To ta szuflada na klawiaturę ma być płodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Bardzo ładne to biurko szufladka trochę odstaje jak bardzo Ci przeszkadza to zgłoś może za przywyknięcie do niej dostaniesz jakiś kolejny bon na jakiś fajny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór ciekawe co z takiej płodnej szuflady na klawiaturę wyleźć może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts