ghost34 16.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 hmmm może jakaś bielizna na ten przykład?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór ciekawe co z takiej płodnej szuflady na klawiaturę wyleźć może Stawiam jednak na wiersze autorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland .... o takich rzeczach mówi się przed a nie po ...... niestety nie jestem jasnowidzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór Kasia zakupy piękne grunt by się dobrze sprawowały i szybko nie yeksploatowały a któras tak fajnie gdzieś napisała, nie wiem, czy nie Zuza .. idę robić to co umiem najlepiej..zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 fajne to biurko, trochę widać tę odstającą szufladę, ale można się przyzwyczaić. I lampka cud-miód Kurczę, ale dziś miałyście płodny dzień i Ty i Mayland .... o takich rzeczach mówi się przed a nie po ...... niestety nie jestem jasnowidzem... ...więc ryzyko wpisane w akt poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kasia to kiedy się umawiamy na to latanie po sklepach?A swoją drogą Ty kafli to już raczej kupować nie będziesz, co? Za to jakie śliczne ręczniki widziałam. P.S. Masz gdzieś zdjęcie albo linka do tych Twoich kinkiecików z okręgiem? Ciężko nam było Ani wytłumaczyć a nigdzie ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry. Za tę szufladę odstającą to powinni faktycznie jakąś rekompensatę dać. Tylko nie wiadomo co by to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień dobry Kasia płytek kupować nie będzie ale popatrzeć może nie efilko te kinkieciki to zdaje mi się że Skabusia u siebie w dzienniku zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witajcie Ech jedna szuflada i tyle radości Daro, z poezją mam problem: rymy częstochowskie mi wychodzą Wolę chyba prozę. Piątka, ja Zuzę doskonalę rozumiem Też jestem w tym świetna Efilko, ja się z wami umówię jak będziecie kupować lżejsze rzeczy, takie wiesz, co to można w każdej chwili wymienić Płytek to ja już wolę nie oglądać Mój maż nie jest aż taki tolerancyjny Ręczniki jak najbardziej wchodzą w krąg mich zainteresowań Zrobię zdjęcie tych lampek, bo nie ma żadnego linka. DPSia,ja za kolejny talonik to bym zapomniała o tej odstającej szufladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień doberek No i co dalej z tą szufladą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień doberek No i co dalej z tą szufladą???? Będę dzwonić i się spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień doberek No i co dalej z tą szufladą???? Będę dzwonić i się spytam Dzwoń i pytaj, skoro taka płodna to może jaką wyprawkę cza szykować A poważnie ... ja tam pedantką nie jestem i jak coś mi się podoba to nawet odstająca szuflada tego nie skwasi A biurko jest ładne, o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzwoń i pytaj, skoro taka płodna to może jaką wyprawkę cza szykować Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzwoń i pytaj, skoro taka płodna to może jaką wyprawkę cza szykować Bardzo śmieszne No co... Tak sobie plotę bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy ja wiem czy tak do końca bez sensu fajny temacik..się zrobił hehe się czegos dowiem przynajmniej.. Tak wogóle to dziń dybry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy ja wiem czy tak do końca bez sensu fajny temacik..się zrobił hehe się czegos dowiem przynajmniej.. Tak wogóle to dziń dybry..dobry dobry a czego ty się chcesz dowiedzieć???? ja już mam wszystkie dzieci starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy ja wiem czy tak do końca bez sensu fajny temacik..się zrobił hehe się czegos dowiem przynajmniej.. Tak wogóle to dziń dybry..dobry dobry a czego ty się chcesz dowiedzieć???? ja już mam wszystkie dzieci starczy nigdy nie wiadomo nowy dom, nowy ... potomek dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 nigdy nie wiadomo nowy dom, nowy ... potomek dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 starczy powiadasz.. hehe..no dopsie dopsie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 kasia ma obliczone pokoje pod taką rodzinkę jak są teraz. maluch by musiał w garderobie spać a poza tym lekarze nie wpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts