markoto 17.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pewnie juz bylo ale ja zapytaniem co to masz za swiatelka przy schodach?? ledy?? jesli tak to jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jaka śliczna z Niej dziewczynka! Fajne zdjecie cała mama przecież Ot i powiedzialas Ladne te podlogi. Pewnie siedzisz i podziwiasz Ciotka.... Ty wiesz co No ładne czy nie, nam się podobają Ktoś może wybrzydzać, łeee panele No siedze i czekam kiedy się w końcu pojawisz, a tu masz!! Taka siurpryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pewnie juz bylo ale ja zapytaniem co to masz za swiatelka przy schodach?? ledy?? jesli tak to jakiej firmy??Hejka Tak, przy schodach sa ledy, jakieś firmy no name, kupowane w Castoramie, jak wszystkie małe światełko-halogeny w naszym domu. Coś koło 90zł chyba za sztukę Dodam, ze dają bardzo fajne światło, świecą się u nas całą noc ze względu na dzieci. Znaczy zeby się któreś nie zakręciło i nie spadło ze schodów jakby nagle siku zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć śliczna córcia i kto by te podłogi podziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć śliczna córcia i kto by te podłogi podziwiał No toz mówię, że cała mama, to jak ma być??? Brzydka?????? Dawaj psowe zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oj Kaska ,kto Ci w to uwierzy ? No chyba ,ze jak sie odpicujesz to taka ladna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oj Kaska ,kto Ci w to uwierzy ? No chyba ,ze jak sie odpicujesz to taka ladna jestes też cie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No słodziak straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kasiu, to Ty lekarz jestes? A jak gorna lazienka? czy to dolna ma Hariona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Górna. Powiedz Kasiu ze mi się nie pomyliło.... Pliiizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 hejeczka tu nowe fotki a ja tak pozno przylaze ladna podloga i cudna Ksiezniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kasiu, to Ty lekarz jestes? A jak gorna lazienka? czy to dolna ma Hariona? Eee gdzie tam, nie lekarz nie lekarz Za to maż i owszem. A Harion to na górze jest Efilo, brawo!!! Ania, czas na taką księżniczkę u ciebie Mówię Wam, dzieczynki w tym wieku sa takie śmieszne Zresztą chłopcy jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień dobry! Kasia - co tam panele,chociaż też fajne, ale córcię masz śliczną! Na miejscu Taty już bym szykowała wiatrówkę solą nabitą na tabuny absztyfikantów. Kasia, a nie masz tak, że bardzo kurz i każdy paproch na tych panelach widać? Bo one ładny bardzo kolor mają, ale ja się bałam takie ciemne do domku, bo to byłoby trudno w takiej czystości chyba utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dpsia, przez pierwsze dni, góra dwa tygodnie kurz opadał i widać było ale tylko na dole. Na górze niczewo niet Zaś teraz widać tylko jak zaświeci słońce i to jak jest nieposprzatane Generalnie ja zawsze miałam panele i nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów typu: paprochy z kurzu, "koty", stukanie i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 kasiu a jak tam córcia się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 kasiu a jak tam córcia się czuje?Zdecydowanie lepiej. NIe kaszle juz i zaczyna szaleć. Wczoraj oznajmiła mi, ze : mamusiu, chyba czas do przedszkola, bo nie wiem co robi ...i tu pada lista obecności z przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim Panele to i ja sobie chwalę, i chociaż teraz mam jasne to na nowym miejscu - kiedyś - będą ciemne!! I gucio mnie obchodzi, czy widac na nich kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Doberek..że siem dyplomatycznie wypowiem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Doberek..że siem dyplomatycznie wypowiem hihi ależ spróbuj inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts