stukpuk 29.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I czytam i czytam i czytam i czytam............Kto mi za utratę wzroku zapłaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 1200 zł my robimy projekt w salonie płytek koszt 200 zł jeśli nie kupimy u nich płytek jeśli kupimy nic nas nie kosztuje... jak nie podoba sie projekt i nie chcemy kupić to mówimy ..dowidzenia Dużo, wiem, ale ten projekt wygląda jak zdjęcie To nie tylko rozmieszczenie płytek na ścianie czy sanitariatów, ale ile czego i gdzie ma być, jakieś fikuśne, a niedrogie rzeczy ta babka projektuje Widziałam 2 projekty i 2 realizajce tej babki Opadła mi szczęka, serioooo A łazienki były robione z Tubądzina Verde i jakiś taki grecki jakby wzór Zastanawiamy się z małzem czy wyskrobać skąś tą kasę i nie szarpnąć się na taki projekt, choćby jeden. taki prezencik pod choinkę na MIkołaja, urodziny i imieniny włącznie ta dziewczyna nasza też fajnie robi dokładne rozmieszczenie płytek tak żeby wszystko miało sens , gdzie się mają łączyć, kończyć..podwieszane sufity, rozmieszczenie oczek.... lustra, wneki i takie tam ..spróbuj sie podpytać w jakimś salonie no chyba, że Mikołaj sie postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I czytam i czytam i czytam i czytam............ Kto mi za utratę wzroku zapłaci? heheheh, jaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I czytam i czytam i czytam i czytam............ Kto mi za utratę wzroku zapłaci? heheheh, jaaaaa Sie pytam kto? Zus? Krus? Czy trzeci filar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I czytam i czytam i czytam i czytam............ Kto mi za utratę wzroku zapłaci? heheheh, jaaaaa Sie pytam kto? Zus? Krus? Czy trzeci filar? Do wyboru do koloru: CBA, CBŚ, AGD, RTV......... no przecie piszę, że JA http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/88.gif styknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ wątpię chyba, ze tak za jakieś 60 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ wątpię chyba, ze tak za jakieś 60 lat coś tam słyszałem..wtedy dopadnie mnie jakaś tam.......... Pauza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ wątpię chyba, ze tak za jakieś 60 lat coś tam słyszałem..wtedy dopadnie mnie jakaś tam.......... Pauza....... Stretyczenie Stuku a nie pauza!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ wątpię chyba, ze tak za jakieś 60 lat coś tam słyszałem..wtedy dopadnie mnie jakaś tam.......... Pauza....... Stretyczenie Stuku a nie pauza!!!!!! Nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Styknie...........stykanie...............czy mi sie wszystko z sexem musi kojażyć ja nie wiem to chyba choroba jakaś jest Ale narazie nie idę z tym do lekarza...............samo przejdzie............ wątpię chyba, ze tak za jakieś 60 lat coś tam słyszałem..wtedy dopadnie mnie jakaś tam.......... Pauza....... Stretyczenie Stuku a nie pauza!!!!!! pauza też: andropauza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Gratuluje wiezby!U mnie dzis pustaki przywiezli, a robotnikow niet. Ale pustaki swiezynki, mokre ze az z nich cieknie woda. Czekamy na budowlancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No to się Kaśka doczekałaś Gratuluję postępów w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 http://images33.fotosik.pl/25/f91d20d9712c1762.jpg nie poznałam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 http://images33.fotosik.pl/25/f91d20d9712c1762.jpg nie poznałam cię Uszy jeszcze bardziej mi urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 dobrze,że ta więźba już jest nie wiedziałam,że można kupić meble do kuchni za 60 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 To i dobrze , ze juz jest. Pogoda dopisuje , pilnuj teraz dekarzy , zeby nie zaskoczyly Cie sniegi jak mnie w ubieglym roku.To pewnie moje kciuki pomogly. Marjucha cudny jest ten psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts