ghost34 21.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie nie bedzie ale ma wieksze zalety..i na sypialnie wystrczy w zupełności..(cosik co masz z tyłu slizgac tyż sie nie bedzie hihi).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a jakie te zalety bo musisz mi to dobrze zargumentować bo wiesz jak mi się to z tyłu slizgać nie będzie to spore ryzyko że mi w to z tyłu jaka drzazga wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie ma opcji..takkowej..chyba że małż zbyt "ostry bywo" hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Duchu wiesz co chodź do mnie omawiać zalety oleju i lakieru bo teraz Kasi podpadniem i proszę bardzo ładnie wytłumacz już u mię jakie te zalety oleju som i czemu lepsiejsze jak lakiero do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 słoneczko juz tyle razy zem pisoł to..ale dla ciebie jeszcze roz opiszem..na maila siem zgłos ci odpowiem..co by wszytskim nie zprzynudzać[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Aleście się rozgadali Duchu, łączę się w bólu To jest kurna jakis koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A Ty gdzie bylas ?Buziaki dla Rodzinki od nas Posluchaj ,jako i ja slucham http://pl.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Aleście się rozgadali Duchu, łączę się w bólu To jest kurna jakis koszmar Na koszmary zalecam zaufanego przyjaciela - może być płci odmiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A Ty gdzie bylas ? Buziaki dla Rodzinki od nas Posluchaj ,jako i ja slucham http://pl.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ&feature=related Wysłaliśmy dzieci do dziadków i pojechaliśmy kupić coś na "Mikołaja" A ta muza tooooooo brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A Ty gdzie bylas ? Buziaki dla Rodzinki od nas Posluchaj ,jako i ja slucham http://pl.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ&feature=related Tia!! fajny link zajmuje dużo ramu i do tgo włązi w sytem - kto robala rozsiewa?? STOP Sytuacja opanowana - coś inego mnie zaatakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Mój numer jeden to : http://pl.youtube.com/watch?v=GdWhlo9b9zg pewnie pewnemu duchowi sie spodoba. Słucham go wszędzie, w aucie, budowie, domu - nawet czasem wyciągam tenorem podczas jazdy samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A ta muza tooooooo brzmi zachęcająco Jak to mowia , nowy domek , nowy potomek. Daro Zmien w kompie pojemnosc , bo nie warto sie wielkoscia pliku denerwowac . Klopoty z potencja wystapia na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A ta muza tooooooo brzmi zachęcająco Jak to mowia , nowy domek , nowy potomek. Daro Zmien w kompie pojemnosc , bo nie warto sie wielkoscia pliku denerwowac . Klopoty z potencja wystapia na bank . SPOKO - nic nie będę powiększał; STOP Sytuacja opanowana - coś inego mnie zaatakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja to mam cały bagażnik zabawkami zpachany Duszku jaki Ty miły jesteś a ja Cię tak dręczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja to mam cały bagażnik zabawkami zpachany a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 rrmi no bo dla własnego prywatnego Słoneczka prezent, dla siostrzenicy i siostrzeńca moich i siostrzenicy mojego małza mam prezenciki mikołajowe a nie mam jak ich do domku przenieść bo jak wracam to z dzieckiem a jak już dziecko śpi to ja nie mam siły wędrować do autka i zabawek taszczyć na górę to tak sobie jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 aaa to na prezenty , o ja ciemna masa Kaske wcielo jak widze ,no coz , Kasia , jesli bedzie chrzestna potrzebna to juz trudno , zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 aaa to na prezenty , o ja ciemna masa Kaske wcielo jak widze ,no coz , Kasia , jesli bedzie chrzestna potrzebna to juz trudno , zgadzam sie czy ja coś przegapiłam nio na prezenty bo takie do zabawy to 1/3 tyłu w aucie zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Wu spoko zwyczajny jezdem..takich pytań.. pewnie pewnemu duchowi sie spodoba. Siem pochwalem zem niedawno był w ostrawie na kuncercie Pani Tauren jest świetna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Duszku serce Ty moje Ty może zwyczajny pytań jesteś ale nie znasz jeszcze moich możliwości uwielbiam takie słowa jak dlaczego po co czemu - w tym przypadku jestem lepsza niż 4-latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts