anjamen 22.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ja tez sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kaske wcielo jak widze ,no coz , Kasia , jesli bedzie chrzestna potrzebna to juz trudno , zgadzam sie Wcięlo mnie, bo jak jestem to nikogo nie ma A jak se pójde to zaraz wszyscy przychodzą A Ty se weź nie żartuj co??? Poszłam rychtować jakiś katering na dziś, bo mi dziś goście na kolejną parapetówę przychodzą. Danie główne to : danie a'la rrmi a ja trzecie podejscie do placków urodzinowych robię to już 5 , mam nadzieje że na jutro wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nieeee, no teraz mądra jestem - Turunen .... to już wiem. Nightwish już nie jest taki sam, szkoda, Jej głos robił świetną robotę!! Lubię ich słuchać, ale właśnie z Tarją, ten nowy głos jakoś mnie nie przekonuje. To może zamiast na zjezd forum olecimy razem na Tanje i popogujemy jak za dawnych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Noooo Daro, ciekawy pomysł .... cala Europa przed nam otworem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Fajnie , kolejni goscie , kolejne prezenty A co odwazylas sie upiec karkowke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 rrmi plissssssssssssssssssssssss daj przepisa na karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 he he Pieke normalnie ,wkladam do piekarnika i pieke . Kaska z grzecznosci pewnie chwalila. Moge to pod przysiega zeznac . Nic innego u nie nie jadla chyba , bo o makaronie ze szpinakiem co to go z Neferka rozgotowalysmy plotkujac chyba nie myslala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 rrmi no jasne tylko wkładasz i pieczesz a jakbyś tak zapodała czym przyprawiasz i jak pieczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 he he Pieke normalnie ,wkladam do piekarnika i pieke . Kaska z grzecznosci pewnie chwalila. Moge to pod przysiega zeznac . Nic innego u nie nie jadla chyba , bo o makaronie ze szpinakiem co to go z Neferka rozgotowalysmy plotkujac chyba nie myslala A o czym by innym jak nie o makaronie Dla mnie to Twój przepis i basta Goście zachwyceni Do tego sałatka, tym razem inna niż rrmiowa mianowicie: jajka na twardo pomidory (wystarczy sparzyć wrzątkiem) brokuły (wystarczy zblanszować) układamy warstwowo: pomidory ( pokrojone w ósemki) jajka( w ćwiartki), a na to cząstki brokuła. Wszystko zalewamy sosem czosnkowym. sos czosnkowy z jogurtu naturalnego i majonezu Wszystko razem PYCHOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 he he Pieke normalnie ,wkladam do piekarnika i pieke . Kaska z grzecznosci pewnie chwalila. Moge to pod przysiega zeznac . Nic innego u nie nie jadla chyba , bo o makaronie ze szpinakiem co to go z Neferka rozgotowalysmy plotkujac chyba nie myslala A o czym by innym jak nie o makaronie Dla mnie to Twój przepis i basta Goście zachwyceni Do tego sałatka, tym razem inna niż rrmiowa mianowicie: jajka na twardo pomidory (wystarczy sparzyć wrzątkiem) brokuły (wystarczy zblanszować) układamy warstwowo: pomidory ( pokrojone w ósemki) jajka( w ćwiartki), a na to cząstki brokuła. Wszystko zalewamy sosem czosnkowym. sos czosnkowy z jogurtu naturalnego i majonezu Wszystko razem PYCHOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Rrmiśka - no już nie rób stodoły z tym makaronem :) Chociaż ja tam się cieszę, że się rozgotował - bo powód rozgotowania zacny i każdemu życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Tam zaraz stodoly , hehe Kaska to chyba kaca leczy W Hanysowie tez tak zimno ? wusiu Mieso posypuje czym sie da i co mam . Polewam oliwa z oliweki przykrywam folia , a pol godziny przed koncem pieczenia folie zdejmuje . Dobrze tak na dzien lub dwa postawic do lodowki przyprawione mieso . Z tym ,ze ja zaden autorytet kuchenny ,gotuje ,bojestem kura domowa, a co wychodzi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dobry wieczór rrmisia znaczy masz po prostu talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzień dobry w zaśnieżony poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 berek..dzieci hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry śniezny i śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Heloł Kac był i owszem Jak przystało po porządnej parapetówie Nie mam weny dziś na nic Byłam w robocie Kur,.... czas na zmiany CZAAS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ej kasiu to poniedziałek jestnormalne..spoko przejdzie..bydzie dopsie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ej kasiu to poniedziałek jestnormalne..spoko przejdzie..bydzie dopsie..)bedzie niedobrze jak mi przejdzie własnie Chodz po dzisiejszych występach wiem, że mam spier...... stamtąd gdzie pieprz rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts