Piątka 24.11.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hej,hej ale miałyscie pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kolejnych rewelacji coąg dalszy Pan od bramy, w końcu ją zamonotwał. No uuuuffffffffffff. I wszystko supcio. Dziś przywozi mi fakturę na 1200zł więcej niż się umawialiśmy Mówię mu, że miało być 5200, a on na to tak, ale ja mówiłem netto Noż kurwa, czy jak ide do sklepu i pytam ile to kosztuje to pani podaje mi kwotę NETTO???????? Noż kur... Sił brak, odesłałam go do męża. Ten ma na szczęscie zdrowy rozsądek i stwierdził, ze jak pan nie przystanie na wcześniej umówioną kwotę to niech zabiera bramę z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A w ogóle (jakby to kogoś ineteresowało) to mam już ogrodzenie Ale pełnia szczęścia to to nie jest Jest: krzywo, nierówno pomalowane, odstępy za duże, bo zamiast 8 listew jest 7 I w ogóle dziś mam kiepski humorrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 O masz.... Babie nie dogodzisz. Na pewno nie zamienisz się na moje, w ktore wjechały ze dwa HDSy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 O masz.... Babie nie dogodzisz. to już starożytni wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A w ogóle (jakby to kogoś ineteresowało) to mam już ogrodzenie Ale pełnia szczęścia to to nie jest Jest: krzywo, nierówno pomalowane, odstępy za duże, bo zamiast 8 listew jest 7 I w ogóle dziś mam kiepski humorrrrrr ale 7 to szczęsliwa cyfra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 O masz.... Babie nie dogodzisz. Na pewno nie zamienisz się na moje, w ktore wjechały ze dwa HDSy :) o te nie tylko nasz koparkowy taki zdolny jest tez mamy brame z lekka przestawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze no bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze no bardzo, bardzo ja będę chłopaków wiózł na turniej WTK do Zawiercia w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to na kawę wejdziesz, nie??? A o której to będzie??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jamles nie jedz za pozno do tych Zaglembiokow bo wiysz......tam asfalt wartko sfijajom....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 froch moze miec racyjo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to na kawę wejdziesz, nie??? A o której to będzie??/ od dziewiątej zapisy, o 10 turniej się zaczyna, tylko jak daleko z hali chyba OSiR-u czy jakoś tak do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze no bardzo, bardzo ja będę chłopaków wiózł na turniej WTK do Zawiercia w niedzielę a jedziesz przez Katowice czt Tarnowskie góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to na kawę wejdziesz, nie??? A o której to będzie??/ od dziewiątej zapisy, o 10 turniej się zaczyna, tylko jak daleko z hali chyba OSiR-u czy jakoś tak do Ciebie no jakieś 5km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze no bardzo, bardzo ja będę chłopaków wiózł na turniej WTK do Zawiercia w niedzielę a jedziesz przez Katowice czt Tarnowskie góry? raczej przez Tarnowskie Góry ale z tym asfaltem to prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to na kawę wejdziesz, nie??? A o której to będzie??/ od dziewiątej zapisy, o 10 turniej się zaczyna, tylko jak daleko z hali chyba OSiR-u czy jakoś tak do Ciebie no jakieś 5km to rzut rękawiczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 bry, Zawiercie proszę postroić na weekend, jamlesy mogą nadjechać to moze i do mnie po drodze zajrzycie a jak bardzo po drodze no bardzo, bardzo ja będę chłopaków wiózł na turniej WTK do Zawiercia w niedzielę a jedziesz przez Katowice czt Tarnowskie góry? raczej przez Tarnowskie Góry ale z tym asfaltem to prowda to mnie miniesz łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts