Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dorbie, rrmi, reyzel i marjucha, dzięki za odwiedziny :D

za momencik jadę zobaczyć czy aby przypadkiem więźba w całości na dachu nie leży 8)

jakby co to wkleję zdjęcia

aaaa, bym zapomniała

wczoraj byłam się zorientować co do parapetów zewnętrznych w Oknoplaście i poprosiłam pana 8) żeby mi pożyczyl kawałek od okna :o 8) taki szprosik w kolorze amarenanoooo i zrobię zdjęcie to Wam pokażę 8)

może będzie wyglądało tak samo jak w realu :roll:

Ależ cała przyjemność po mojej stronie Kasieńka :D

Może cieśle zrobili niespodziankę ?? Czekamy na wieści :D

A parapety też będą w kolorze amareny 8) ?? Z tym kawałkiem szprosika to się nie dziwię - ja jeżdzę z takim małym okienkiem ( takie pól metra na pół :lol: ), bez oszklenia i okuć - żeby dobrze kolory dobierać :wink:

Więżba na dachu jak się patrzy :D . Pewnie będziecie ją dzisiaj oblewać, co? A kuchnia bez okna to tak ciemna będzie :wink:

Sama oblewać będę :roll: kuźwa.......

Ale jutro sobie to obdijemy

A kuchnia będzie miała okno od północnegowschodu, poza tym jest otwarta na salon, a tam jest ci okine pod dostatkiem :roll:

A wiesz dlaczeo nie chcę tego okna??

Bo pozazdrościłam Ci tej wyspy w kuchni :oops: i jak nie będę mieć tego okna to choć półwysep się zmieści, a tak lipa :roll:

To się Kasi więźba na dach wspięła i dobrze jej tam i tam już zostanie!!!!!!!!! :D :D Śliczne te Twoje zapałaczki Kasiu :D :D

Ładny ten amareno, ciepły taki, będzie sie dobrze prezentował na oknach, tak myślę. No, ale właśnie - które okno likwidujesz? I co Cię naszło z tą likwidacją??

Kasiula pięknie się ta Twoja więźba prezentuje!!!!!!!!!!!! 8) :D

Zdecydowanie lepiej niż ta moja, która leży pod domem :-? :roll: ...ale i na nia przyjdzie czas :wink: :D

A w ilu chłopa Ci ją kładli, że tak szybko? Sądziłam, że to dłużej trwa :-? ...

Cześć Monika, więźbę przywieźli w piątek, 6 chłopa przyszło w poniedziałek od 7 do 16.30 dziś tak samo :D

Nasz dach jest stosunkowo nieduży i nieskomplikowany, wyszło 280 metrów razem z garażem

Dziewczyny, pomysł z oknem narodził się jak planowałam meble w kuchni.

Jakoś tak nijak wychodziło, meble tak ułożone jak teraz w bloku :-?

Próbowaliśmy z małżem zrobic taki półwysep, no wyszedł, ale jest bardzo mało miejsca na przejście, bo bardzo przeszkadza to okno :-?

Wszystko byłoby ok, ale one są dość nisko osadzone ze względu na te rolety zewnętrzne. O ile w innych pomieszczeniach jest mi gantz gall to w kuchni ma to jednak znaczenie, gdyż meble sa zwykle przy ścianie z oknem :-?

ALe się rozpisałam :roll: