marjucha 30.10.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To i dobrze , ze juz jest. Pogoda dopisuje , pilnuj teraz dekarzy , zeby nie zaskoczyly Cie sniegi jak mnie w ubieglym roku.To pewnie moje kciuki pomogly. Marjucha cudny jest ten psiak I jaki podobny do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nie... nie wejdź tu człowieku przez parę godzin i już nowa strona do czytania Kasia, zapałki na dachu są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dorbie, rrmi, reyzel i marjucha, dzięki za odwiedziny za momencik jadę zobaczyć czy aby przypadkiem więźba w całości na dachu nie leży jakby co to wkleję zdjęcia aaaa, bym zapomniała wczoraj byłam się zorientować co do parapetów zewnętrznych w Oknoplaście i poprosiłam pana żeby mi pożyczyl kawałek od okna taki szprosik w kolorze amarenanoooo i zrobię zdjęcie to Wam pokażę może będzie wyglądało tak samo jak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ależ cała przyjemność po mojej stronie Kasieńka Może cieśle zrobili niespodziankę ?? Czekamy na wieści A parapety też będą w kolorze amareny ?? Z tym kawałkiem szprosika to się nie dziwię - ja jeżdzę z takim małym okienkiem ( takie pól metra na pół ), bez oszklenia i okuć - żeby dobrze kolory dobierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Więżba na dachu jak się patrzy . Pewnie będziecie ją dzisiaj oblewać, co? A kuchnia bez okna to tak ciemna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Więżba na dachu jak się patrzy . Pewnie będziecie ją dzisiaj oblewać, co? A kuchnia bez okna to tak ciemna będzie Sama oblewać będę kuźwa....... Ale jutro sobie to obdijemy A kuchnia będzie miała okno od północnegowschodu, poza tym jest otwarta na salon, a tam jest ci okine pod dostatkiem A wiesz dlaczeo nie chcę tego okna?? Bo pozazdrościłam Ci tej wyspy w kuchni i jak nie będę mieć tego okna to choć półwysep się zmieści, a tak lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To się Kasi więźba na dach wspięła i dobrze jej tam i tam już zostanie!!!!!!!!! Śliczne te Twoje zapałaczki Kasiu Ładny ten amareno, ciepły taki, będzie sie dobrze prezentował na oknach, tak myślę. No, ale właśnie - które okno likwidujesz? I co Cię naszło z tą likwidacją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kasiula pięknie się ta Twoja więźba prezentuje!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie lepiej niż ta moja, która leży pod domem ...ale i na nia przyjdzie czas A w ilu chłopa Ci ją kładli, że tak szybko? Sądziłam, że to dłużej trwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No to sie uwinęli z tą więźbą To chyba najbardziej wyczekiwana wieźba na forum Co do okna to pomyśl jeszcze nad tym i nie spiesz się z decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 to prawda ułożyli ją expresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kasiula pięknie się ta Twoja więźba prezentuje!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie lepiej niż ta moja, która leży pod domem ...ale i na nia przyjdzie czas A w ilu chłopa Ci ją kładli, że tak szybko? Sądziłam, że to dłużej trwa ... Cześć Monika, więźbę przywieźli w piątek, 6 chłopa przyszło w poniedziałek od 7 do 16.30 dziś tak samo Nasz dach jest stosunkowo nieduży i nieskomplikowany, wyszło 280 metrów razem z garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To faktycznie szybko ... Co do dachu, to na nasze 250 m mówią kolumbryna ... jeśli nasi też będą mieli takie tempo, to jest nadzieja, że zdążymy przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dziewczyny, pomysł z oknem narodził się jak planowałam meble w kuchni. Jakoś tak nijak wychodziło, meble tak ułożone jak teraz w bloku Próbowaliśmy z małżem zrobic taki półwysep, no wyszedł, ale jest bardzo mało miejsca na przejście, bo bardzo przeszkadza to okno Wszystko byłoby ok, ale one są dość nisko osadzone ze względu na te rolety zewnętrzne. O ile w innych pomieszczeniach jest mi gantz gall to w kuchni ma to jednak znaczenie, gdyż meble sa zwykle przy ścianie z oknem ALe się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I dobrze, że się rozpisałaś, bo przynajmniej wiadomo teraz o ssssoooo chodzi Jednym słowem, przeszkadza, a jak przeszkadza, to "dalej jazda stąd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I dobrze, że się rozpisałaś, bo przynajmniej wiadomo teraz o ssssoooo chodzi Jednym słowem, przeszkadza, a jak przeszkadza, to "dalej jazda stąd" No i tak do mnie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kaśka, gratulacje z powodu wiezby!!! My mamy wlasnie zamowiona, klasc beda w przyszlym tygodniu, mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kaśka, gratulacje z powodu wiezby!!! My mamy wlasnie zamowiona, klasc beda w przyszlym tygodniu, mam nadzieje dzięki, trzymam kciuki za waszą więźbę, bo to co przeszłam z moją to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I dobrze, że się rozpisałaś, bo przynajmniej wiadomo teraz o ssssoooo chodzi Jednym słowem, przeszkadza, a jak przeszkadza, to "dalej jazda stąd" Na wieki wiekow. Brawo , brawo To jest tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć Nie przeszkadzaaj sobie idę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 cześć Nie przeszkadzaaj sobie idę poczytać. czytaj czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts