Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Nie nerwuj sie Słonko. Zjedz troche czekolad. Mi pomaga na ten ból popracowy :wink:

A teraz się wypowiem...uwaga.... PODOBA MI SIĘ :lol: :lol: Ogrodzenie fajnie wyglada. Roletek to mało widzę ale wierzę na słowo, ze sa bajeranckie :wink: Męża siostra będzie robiła w przyszłym roku takie ogrodzenie tylko deski będą bite z obu stron - wewnatrz i na zewnątrz tak, aby nie bylo prześwitów wogóle. Oni mają działkę przy drodze wojewódzkiej i chcą się z wiadomych powodów całkowicie odizolować.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podoba mi się, że ogrodzenie powtarza poziomy wzór barierki balkonu - pasują do siebie. Czy te słupki między nimi będą jakos malowane?

No i współczucie z powodu głowy - też wczoraj cierpiałam - zawsze tak jest, kiedy "u progu" stoi niż z opadami. :(

Trochę pomaga mi Saridon. :roll:

Dzisiaj już nie powinna Cię głowa boleć, niż już przyszedł... :lol:

Podoba mi się, że ogrodzenie powtarza poziomy wzór barierki balkonu - pasują do siebie. Czy te słupki między nimi będą jakos malowane?
one już są pomalowane :oops: :wink: Na grafitowo-jasno :) Na taki sam kolor jak barierka (czyli również grafitowy :wink: ) będzię pomalowana furtka i brama. Tylko ponoć z tym trzeba poczekać, żeby ta stla trochę się zmatowiła :roll:

No i współczucie z powodu głowy - też wczoraj cierpiałam - zawsze tak jest, kiedy "u progu" stoi niż z opadami. :(

Trochę pomaga mi Saridon. :roll:

Dzisiaj już nie powinna Cię głowa boleć, niż już przyszedł... :lol:

dziś już lepiej, ale żeby tak przeszło zupełnie to nieee :-?