DPS 05.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 No to będziesz miała pewnie na święta piękny taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 No to będziesz miała pewnie na święta piękny taras. Na to wychodzi Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ew-ka mnie zainspirowała juz światecznym wystrojem domu więc za Jej przykładem płodzić dekoracje zaczęłam. Narazie nic wielkiego bo ledwie parapety w jadalni ale nawet miłe to było. Wkurzyłam sie tylko jak mi kabel od lampek do gniazdka nie sięgał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ew-ka mnie zainspirowała juz światecznym wystrojem domu więc za Jej przykładem płodzić dekoracje zaczęłam. Narazie nic wielkiego bo ledwie parapety w jadalni ale nawet miłe to było. Wkurzyłam sie tylko jak mi kabel od lampek do gniazdka nie sięgał J awidziałam piękny stroik zrobiony na choinkę, z bambusowych patyków, bombek i organzy. Miał też swiatełka, jedyne 500zł Chyba wezmę się sama za robienie czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cena z kosmosu Chyba zacznę wić wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cena z kosmosu Chyba zacznę wić wianki No mówię ci, ale wyglądało pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Wierzę. Mam slabość do dekoracji bożonarodzeniowych To jedyne które toleruję w nadmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Wierzę. Mam slabość do dekoracji bożonarodzeniowych To jedyne które toleruję w nadmiarze Na dodatek bylo w dwóch kolorach: czekoladowym i bakłażanowym Chyba nie umiałabym się zdecydować na którąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Choinkę żywą mieć będziecie? Ja napewno bo sąsiedzi moi w lesie pracują i jak czyszczą gniazdo to wszystko pod siekierę idzie więc pewnie mi przyniosą jakąś Szkoda tylko mi jej wstawiać do domu bo w cieple zaraz sypać się będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Choinkę żywą mieć będziecie? Ja napewno bo sąsiedzi moi w lesie pracują i jak czyszczą gniazdo to wszystko pod siekierę idzie więc pewnie mi przyniosą jakąś Szkoda tylko mi jej wstawiać do domu bo w cieple zaraz sypać się będzie.Chciałam kupić sosnę karłowatą. Ale w sklepie powiedzieli mi, że już za późno Że wszystko przykryte na zimę mają Chcieli mi jakiegoś świerka wcisnąc, a ja nie chce świerka tylko sosnę!!! I to taką, żebym ją mogła wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przyjmie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przyjmie się?Jak będzie miała korzenie to powinna. Tylko tak stopniowo trzeba ją na dwór wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Gdzieś słyszałam, ze to w donicach do 1,2m sie przyjmują potem. Z wyższymi trudniej to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Gdzieś słyszałam, ze to w donicach do 1,2m sie przyjmują potem. Z wyższymi trudniej to wychodzi.Ja własnie taką chcę. Pani mi nawet pokazała jakąś sosnę kolmnową, przepiękna!!! Jedyne 194zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 O ja..... To ja chyba suche patyki bym ubrała raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 O ja..... To ja chyba suche patyki bym ubrała raczej No.... Odeszłam z płaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Już to widzę Tzn ten płacz W to, że odeszłaś wierzę jak najbardziej Za dwa lata będziemy mieć takie w ogrodach Wtedy niech się wypchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Już to widzę Tzn ten płacz W to, że odeszłaś wierzę jak najbardziej Za dwa lata będziemy mieć takie w ogrodach Wtedy niech się wypchają Nooo w sumie tak. Wiesz, ja chcę właśnei taką sosnę kartłowata, żeby nie urosła do samego nieba Świerka nie chcę. Jodły tez nie. CHCE SOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I z tego co widziałam w kilku sklepach ogrodniczych sa tylko te swierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ja mam posadzone i sosny i jodły i świerki. Zobaczymy co pierwsze w górę wystartuje Ale pospolite odmiany, rodzime. Moze coś oryginalnego i egzotycznego w przyszłym roku dosadzę Zobaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ja mam posadzone i sosny i jodły i świerki. Zobaczymy co pierwsze w górę wystartuje Ale pospolite odmiany, rodzime. Moze coś oryginalnego i egzotycznego w przyszłym roku dosadzę Zobaczy się Ja mam mini działkę w porównaniu do twojej. Nie moge mieć jakichś dużych drzew, no bo jak to będzie wyglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts