Reyzel 31.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Dziewczyny, pomysł z oknem narodził się jak planowałam meble w kuchni. Jakoś tak nijak wychodziło, meble tak ułożone jak teraz w bloku Próbowaliśmy z małżem zrobic taki półwysep, no wyszedł, ale jest bardzo mało miejsca na przejście, bo bardzo przeszkadza to okno Wszystko byłoby ok, ale one są dość nisko osadzone ze względu na te rolety zewnętrzne. O ile w innych pomieszczeniach jest mi gantz gall to w kuchni ma to jednak znaczenie, gdyż meble sa zwykle przy ścianie z oknem ALe się rozpisałam Kasienko, też zrezygnowałam z jednego okna w kuchni. Własnie dlatego, ze ni jak nie mogłabym wstawić np. lodówki czy piekarnika zabudowanego Oczywiście wątpliwości miałam dużo ( szczególnie po wymurowaniu ) bo boję się o to światło własnie ale co tam po świetle dziennym jak nie będzie na czym i gdzie gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kurde co z tymi kuchniami jest ? Mi w projekcie wlepili spizarke w kuchni o szerokości ok 1metra Chyba po diecie rocznej bym tam weszła dopiero tylko po co? Oczywiscie wywaliliśmy ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 31.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja oczywiscie spozniona jak nie wiem co ale bardzo gratuluje ukonczenia wiezby - HIP HIP HURA HURA HURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 kasiula !!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze , ze masz juz te wszystkie patyki na dachu !!!! oczywiscie gratuluje jakby trza bylo pluc na dachowke , daj tylko cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Heloł dziewczęta Miło mi, że zaglądacie tu Postanowione: 1) okno w kuchni ma być zamurowane 2) nad garażem najprawdopodobniej zrobimy sobie pomieszczenie rekreacyjne teść słusznie zauważył, że szkoda tego pomieszczenia ot tak przeznaczyć na graty. Są dwie wersje tego pomieszczenie: albo siłownia dla małża, albo jakiś sala bawialna dla dzieci może 2 w 1?? No w każdym razie, jakoś to wykorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie ten pokój nad garażem przechwyciła córka Ma 40m2 Nawet nie marzyliśmy o siłowni czy bawialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Szeregowy stukniety melduje ukończenie dziennika od deski do deski. I nawet nie bola mnie oczy Fajnie tak już mieć tyle za sobą i tylle na działeczce "Ponderozie" Ja bym tylko blaszaka malnął na jakieś żywe kolory. Naprawde miło sie czytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Szeregowy stukniety melduje ukończenie dziennika od deski do deski. I nawet nie bola mnie oczy Fajnie tak już mieć tyle za sobą i tylle na działeczce "Ponderozie" Ja bym tylko blaszaka malnął na jakieś żywe kolory. Naprawde miło sie czytało. Cześć stuk No miło mi, że dobrnąłeś do końca A blaszak zostaje w tym kolorze, bo siora męża go "łyknie" po zakończeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jak tam sie masz po takim dniu jak dzisiejszy ? Mam nadzieje , ze jakos dalas rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jak tam sie masz po takim dniu jak dzisiejszy ? Mam nadzieje , ze jakos dalas rade Dałam radę, nawet byłam wiesz gdzie, I jeszcze postanowiłam, że zrobię mu jakiś bardzo skromny grób Już przegryzłam to, dobrze, że się tym zajęłam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Kasia Zrob jak uwazasz , byle nie kosztem czegos waznego dla Was czworga. Wiem , ze to podle , ale tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kasia, fajne patyki masz na dachu! Gratki, bo faktycznie się z tym miałaś. Oby więcej takich przebojów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kasia, fajne patyki masz na dachu! Gratki, bo faktycznie się z tym miałaś. Oby więcej takich przebojów nie było. Cześć depeesiu Miło, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aloha miłośniczko Rowów Czy zadam gupie pytanie, pytając dlaczego autorem twojego dziennika jest "jabko"?! Czy mi się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aloha miłośniczko Rowów Czy zadam gupie pytanie, pytając dlaczego autorem twojego dziennika jest "jabko"?! Czy mi się zdaje? autorem mojego dziennika jestem ja jabko założył wątek komentarze do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aloha miłośniczko Rowów Czy zadam gupie pytanie, pytając dlaczego autorem twojego dziennika jest "jabko"?! Czy mi się zdaje? autorem mojego dziennika jestem ja jabko założył wątek komentarze do dziennika Tak ,tak miałem napisać "autorem twoich komentarzy do dziennika?" pomerdało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ty to masz dylematy dwie czy jedną pralkę!? My to nawet jednej nie mamy!hahaaaaa A suszyć możesz...................................głowę mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ty to masz dylematy dwie czy jedną pralkę!? My to nawet jednej nie mamy!hahaaaaa A suszyć możesz...................................głowę mężowi nie śmiej się jak będziesz miał 2 dzieci to zrozumiesz o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To może zrób zsyp z górnej łazienki do dolnej i będzie trochę mniej latania. Co do suszenia to można np w suszarce. Ja przestrzeń nad garażem pozostawiam jako tzw graciarnię, bo pokoi mam pod dostatek, przynajmniej na razie a takie miejsce z doświadczenia wiem ze się przydaje momo ze staram się wyrzucać stare rzeczy.Ale zawsze jest coś do tymczasowego przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ty to masz dylematy dwie czy jedną pralkę!? My to nawet jednej nie mamy!hahaaaaa A suszyć możesz...................................głowę mężowi nie śmiej się jak będziesz miał 2 dzieci to zrozumiesz o czym mówię Po co mi pralka właściwie? Przecież ma żonkę?????????!!!!! I nie wiem jak to się dzieje, że wrzucam do kosza brudne, a w szafach pojawią się potem czyste!!!! Chyba jakieś czary, hahahaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts