marjucha 12.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tym cyknięciem to się mogłaś postarać Kostka fajna, ale ty mi tu kostką oczu nie mydl. Poproszę o wymiar bramy garażowej, producenta, z napędem czy bez i mniej więcej jaki jest koszt takowej Jeśli nie chcesz podać kwoty to może być bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tym cyknięciem to się mogłaś postarać no wiesz, Poproszę o wymiar bramy garażowej, producenta, z napędem czy bez i mniej więcej jaki jest koszt takowej Jeśli nie chcesz podać kwoty to może być bez Brama Wiśniowski z napędem, rozmiar "dziury" 3,5 metra, więc brama jakiś metr dłuższa. KOszt z furtką i montażem ( po wielkich bojach ) 5800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tym cyknięciem to się mogłaś postarać no wiesz, Poproszę o wymiar bramy garażowej, producenta, z napędem czy bez i mniej więcej jaki jest koszt takowej Jeśli nie chcesz podać kwoty to może być bez Brama Wiśniowski z napędem, rozmiar "dziury" 3,5 metra, więc brama jakiś metr dłuższa. KOszt z furtką i montażem ( po wielkich bojach ) 5800zł Czy na pewno piszesz o bramie garażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tym cyknięciem to się mogłaś postarać no wiesz, Poproszę o wymiar bramy garażowej, producenta, z napędem czy bez i mniej więcej jaki jest koszt takowej Jeśli nie chcesz podać kwoty to może być bez Brama Wiśniowski z napędem, rozmiar "dziury" 3,5 metra, więc brama jakiś metr dłuższa. KOszt z furtką i montażem ( po wielkich bojach ) 5800zł Czy na pewno piszesz o bramie garażowej aaaaaaaaaaa sorka, napisałam o wjazdowej garażowa deczko tańsza, o ile dobrze pamiętam 4500zł Z napędem, szerokość 4,30m. Też Wiśniowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tym cyknięciem to się mogłaś postarać no wiesz, Poproszę o wymiar bramy garażowej, producenta, z napędem czy bez i mniej więcej jaki jest koszt takowej Jeśli nie chcesz podać kwoty to może być bez Brama Wiśniowski z napędem, rozmiar "dziury" 3,5 metra, więc brama jakiś metr dłuższa. KOszt z furtką i montażem ( po wielkich bojach ) 5800zł Czy na pewno piszesz o bramie garażowej aaaaaaaaaaa sorka, napisałam o wjazdowej garażowa deczko tańsza, o ile dobrze pamiętam 4500zł Z napędem, szerokość 4,30m. Też Wiśniowski. Acha Dziękuję bardzo i mogę Ci się przyznać, że ja to tak z zazdrości, bo tak cykać nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Acha Dziękuję bardzo i mogę Ci się przyznać, że ja to tak z zazdrości, bo tak cykać nie potrafię Noooo, żeby mi to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Pieknie , pieknie , to ja juz widze jak na wiosne ruszasz z sianiem trawy i tymi innymi nasadzeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kostka fajna, i owszem, ale płot to mi się pioruńsko podoba!!!!! Jak ja kocham takie proste, drewniane sztachety!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kaśka Ty to masz najładniejszy dom na ulicy fiu fiu a słupki ogrodzeniowe z czego są wymurowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a sosny to ładniejsze widywałam nie wierzę U Depsi tuż przy domu, na przykład Pojedź, sama zobaczysz Buziaki Mądrego to i dobrze posłuchać. Ty byś wreszcie się wybrała. Sosenka ładna, ale jakbyś przyjechała, to byś dopiero pięknotki zobaczyła - w końcu dom pod sosnami jest. Kostka ładna, pięknie ułożona. No i podjazd fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kaśka Ty to masz najładniejszy dom na ulicy fiu fiu a słupki ogrodzeniowe z czego są wymurowane?fiu fiu fuuuu słupki z pustaków, które zostały z fundamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a sosny to ładniejsze widywałam nie wierzę U Depsi tuż przy domu, na przykład Pojedź, sama zobaczysz Buziaki Mądrego to i dobrze posłuchać. Ty byś wreszcie się wybrała. Sosenka ładna, ale jakbyś przyjechała, to byś dopiero pięknotki zobaczyła - w końcu dom pod sosnami jest. Kostka ładna, pięknie ułożona. No i podjazd fajny. No przyjadę kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kaśka Ty to masz najładniejszy dom na ulicy fiu fiu a słupki ogrodzeniowe z czego są wymurowane?fiu fiu fuuuu słupki z pustaków, które zostały z fundamentu żadne fuu tylko fjjjjjju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 bonusik dla odwiedzających http://images40.fotosik.pl/39/6c9ee19962b9f456.jpg Moja Śnieżynka w dzisiejszym występie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 słodziak z niej piękna snieżynka i do mamusi podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 słodziak z niej piękna snieżynka i do mamusi podobna taaaaaaaaaa Aż się boję, co to będzie jak urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ja piernicze - cała mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 witam slicno córunia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 to ja tu przyszlam podjazdy ogladac a tu taki bonus, Kasiu przecudna masz corcie, podjazdy tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Piekne dziecko OJ bedziecie kawalerke przeganiac spod plota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts