Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ALe ona podobna do Ciebie :o :o :lol:

A teraz sprawa kur....... Słuchaj w porównaniu do tego co ja teraz widzę (opadły liście z drzew) to masz pięknie!!! :lol: Ja widzę wiszące gary na płocie, łatane dachy komórek, sterty drewna opałowego w nieładzie (handlują drewnem) i nie powiem co jeszcze :roll: Chyba dogadamy sie z drugim sąsiadem i postawimy wysoki, szczelny płot z desek zeby sie odgrodzic od tych widoków. Całkiem powaznie o tym myślimy. I to, że oglądają notorycznie naszą plazmę przez okno razem z nami wcale nam nie przeszkadza, zapewniam :wink: :lol: :lol: :lol:

Córcia slicznotka i faktycznie do mamy podobna :lol: tylko oczy chyba po tatusiu 8)

A wiesz że mam prawie identyczną bramę? Tylko ze kazałam na grafit pomalowac. Przez chwile przed malowaniem też była taka jasnoszara i bardzo fajnie to wyglądalo z moim domem, teraz troche żałuje ze nie kazałam na taki jasny szary :roll:

Córcia slicznotka i faktycznie do mamy podobna :lol: tylko oczy chyba po tatusiu 8)

A wiesz że mam prawie identyczną bramę? Tylko ze kazałam na grafit pomalowac. Przez chwile przed malowaniem też była taka jasnoszara i bardzo fajnie to wyglądalo z moim domem, teraz troche żałuje ze nie kazałam na taki jasny szary :roll:

Ksztaałt oczu jak najbardziej, kolor już nie :wink:

MOja brama i furtka będzie pomalowana, ale podobno ma się troszkę ten metal utlenic, czy jakoś tak. Dopiero na wiosnę więc malniemy ją na taki kolor jak barierki.

Dzięki za pochwały 8) 8)

Ma się tą urode ,nie???? 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

No popatrz, a mnie od razu pomalowali :roll: To co, teraz mi ta farba zejdzie?Na szczęście mam gwarancje na dwa lata
Na pociesznie powiem ci, że mnie zlazła farba z płotu :evil:

Tam gdzie nie było "baranka" tylko na gładko wytynkowane :x

Trzeba będzie malować raz jeszcze :-?

oj dziewczyny, dziewczyny zazdroszczą Wam tych wpisów ..mnie znowu dachówki brakło.. dosłownie sto sztuk..jeszcze przed Swietami miałam miec okna a tu lipa :evil:

sorry Kaśka,że tak Ci się wchrzaniam

dejże spokój Ania :roll: zawsze do usług.

Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale co poradzisz :roll: Musisz zacisnąc zęby i wytrzymać.

Życie zawsze daje po dupsku, jak nei tak to inaczej. :-?