wu 12.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ci co Kasi na żywca nie widzieli patrząc na córcie już wiedzą jaka Kasia ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ALe ona podobna do Ciebie A teraz sprawa kur....... Słuchaj w porównaniu do tego co ja teraz widzę (opadły liście z drzew) to masz pięknie!!! Ja widzę wiszące gary na płocie, łatane dachy komórek, sterty drewna opałowego w nieładzie (handlują drewnem) i nie powiem co jeszcze Chyba dogadamy sie z drugim sąsiadem i postawimy wysoki, szczelny płot z desek zeby sie odgrodzic od tych widoków. Całkiem powaznie o tym myślimy. I to, że oglądają notorycznie naszą plazmę przez okno razem z nami wcale nam nie przeszkadza, zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cholera zapomniałam. ...... ładne swiatełka najazdowe i brama fajniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasiulka ale sliczności ta twoja córcia Brama i podjazd tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gdzie ta brama , bo mam duze zaleglosci kasiu , twoja mala to taka fajna szczyga , ze bym ja normalnie zjadla na twoje szczescie odchudzam sie ....na swieta , zeby moc znow przytyc a malego rezerwuje - jak bede miala wnuczke , to ja wydamy za niego poza tym buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasia - ale masz slicznotkę! Aż żal, że moi tacy wiekowi, za starzy dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasica, w przyszłości możemy karabin pożyczyć na niechcianych amantów ... ci naszej będą już po odstrzałach to co mi tam, mogę podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 kosteczka ładna, no i fajnie , że masz światełka u mnie projektant zapomniał o światełkach chyba mu potrącę z wypłaty. a córeczka anioł nie śnieżynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Córcia slicznotka i faktycznie do mamy podobna tylko oczy chyba po tatusiu A wiesz że mam prawie identyczną bramę? Tylko ze kazałam na grafit pomalowac. Przez chwile przed malowaniem też była taka jasnoszara i bardzo fajnie to wyglądalo z moim domem, teraz troche żałuje ze nie kazałam na taki jasny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Córcia slicznotka i faktycznie do mamy podobna tylko oczy chyba po tatusiu A wiesz że mam prawie identyczną bramę? Tylko ze kazałam na grafit pomalowac. Przez chwile przed malowaniem też była taka jasnoszara i bardzo fajnie to wyglądalo z moim domem, teraz troche żałuje ze nie kazałam na taki jasny szary Ksztaałt oczu jak najbardziej, kolor już nie MOja brama i furtka będzie pomalowana, ale podobno ma się troszkę ten metal utlenic, czy jakoś tak. Dopiero na wiosnę więc malniemy ją na taki kolor jak barierki. Dzięki za pochwały Ma się tą urode ,nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No popatrz, a mnie od razu pomalowali To co, teraz mi ta farba zejdzie?Na szczęście mam gwarancje na dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No popatrz, a mnie od razu pomalowali To co, teraz mi ta farba zejdzie?Na szczęście mam gwarancje na dwa lataNa pociesznie powiem ci, że mnie zlazła farba z płotu Tam gdzie nie było "baranka" tylko na gładko wytynkowane Trzeba będzie malować raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ładne mi pocieszenie Mnie kawałek baranka z komina odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ładne mi pocieszenie Mnie kawałek baranka z komina odpadłoz komina to mi wszystkie kratki wentyalcyjne odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a mnie dekielek od skrzynki rury spustowej gdzieś odpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja Wam powiem, że mam czarną bramę ale już latem kupiłam srebrnego hameraita do pomalowania jej Będziemy miały bardzo podobne bramy Kaśka Moja tylko węższe profile ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 moją umiesciłam w dzienniku, możecie porównac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 oj dziewczyny, dziewczyny zazdroszczą Wam tych wpisów ..mnie znowu dachówki brakło.. dosłownie sto sztuk..jeszcze przed Swietami miałam miec okna a tu lipa sorry Kaśka,że tak Ci się wchrzaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 oj dziewczyny, dziewczyny zazdroszczą Wam tych wpisów ..mnie znowu dachówki brakło.. dosłownie sto sztuk..jeszcze przed Swietami miałam miec okna a tu lipa sorry Kaśka,że tak Ci się wchrzaniamdejże spokój Ania zawsze do usług. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale co poradzisz Musisz zacisnąc zęby i wytrzymać. Życie zawsze daje po dupsku, jak nei tak to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kasiu- ślicznotka Ci rośnie w domu powiedz mężowi ,żeby już kupił strzelbę na kawalerów - pierwszego niech odstrzeli ...a reszta będzie się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts