Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W święta ma być śnieg lub zaraz po świętach :lol: Ja tam chcę zeby padalo bo wtedy kuligi u nas bedą :lol: Mamy najbardziej kuligową okolicę jaką można sobie wymarzyć :wink: :lol:

Aaaa i choinkę już mam upatrzoną :lol: Tzn jeszcze rośnie ale ją wytną :lol: Ok. 2m :o I tak muszą ją wyciąć bo rośnie w takim miejscu gdzie wycinka gniazda będzie pod nowe nasadzenia. :roll:

Kaśku ja na obrzeżach puszczy mieszkam :o U nas konie, sanie i saneczki :lol: Żołądkówka i kiełbasa z ogniska :lol: A jak kiedyś palilismy tak ognisko w lesie jedna z pań ubrana w kombinezon narciarski, siadła sobie na kostce słomy. Któryś dowcipniś podpalił tę kostkę z drugiej strony i pani straciła ortaliony a została w samej watce :oops: :wink: :lol: :lol:

Kaśku ja na obrzeżach puszczy mieszkam :o U nas konie, sanie i saneczki :lol: Żołądkówka i kiełbasa z ogniska :lol: A jak kiedyś palilismy tak ognisko w lesie jedna z pań ubrana w kombinezon narciarski, siadła sobie na kostce słomy. Któryś dowcipniś podpalił tę kostkę z drugiej strony i pani straciła ortaliony a została w samej watce :oops: :wink: :lol: :lol:
A ja to mam dookoła siebie Jurę i Pustynię Błędowską 8)

Las tak na wyciągnięcie ręki, jakieś 200 metrów 8)

Widzisz, podsunęłaś mi pomysła na Sylwestra!!

Ognisko!!

No nieźle, sporo nas samych w sylwestra w domu bedzie siedziało :lol:

Kaśku dzięki za zaproszenie ale jak mojnego to go nijak nie namówię. Będzie padniety jak to zawsze bywa u nas z końcem roku. Remanent trzeba robić a w tym roku sam ma cały ten bajzel ogarnąć. :roll: To właśnie nasz problem bo nijak wyjechać nie możemy w tym czasie. Własna działalność zobowiązuje... :roll: