kaśka maciej 14.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzień dobry! Jakoś coraz chłodniej u nas się robi. Czyżby zima się zbliżała? nieeeee, błagam, tylko nie zimaaaaaaaaa U nas dziś słonko i znośna temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Zima lepsza od tej pluchy i zgnilizny. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 W święta ma być śnieg lub zaraz po świętach Ja tam chcę zeby padalo bo wtedy kuligi u nas bedą Mamy najbardziej kuligową okolicę jaką można sobie wymarzyć Aaaa i choinkę już mam upatrzoną Tzn jeszcze rośnie ale ją wytną Ok. 2m I tak muszą ją wyciąć bo rośnie w takim miejscu gdzie wycinka gniazda będzie pod nowe nasadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Mamy najbardziej kuligową okolicę jaką można sobie wymarzyć Ech, co Ty wiesz o kuligowych okolicach U mnie nie byłaś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kaśku ja na obrzeżach puszczy mieszkam U nas konie, sanie i saneczki Żołądkówka i kiełbasa z ogniska A jak kiedyś palilismy tak ognisko w lesie jedna z pań ubrana w kombinezon narciarski, siadła sobie na kostce słomy. Któryś dowcipniś podpalił tę kostkę z drugiej strony i pani straciła ortaliony a została w samej watce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kaśku ja na obrzeżach puszczy mieszkam U nas konie, sanie i saneczki Żołądkówka i kiełbasa z ogniska A jak kiedyś palilismy tak ognisko w lesie jedna z pań ubrana w kombinezon narciarski, siadła sobie na kostce słomy. Któryś dowcipniś podpalił tę kostkę z drugiej strony i pani straciła ortaliony a została w samej watce A ja to mam dookoła siebie Jurę i Pustynię Błędowską Las tak na wyciągnięcie ręki, jakieś 200 metrów Widzisz, podsunęłaś mi pomysła na Sylwestra!! Ognisko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Takie mniej formalne sylwestry są najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Takie mniej formalne sylwestry są najfajniejsze Zwłaszcza, że będziemy sami siedzieć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Takie mniej formalne sylwestry są najfajniejsze Zwłaszcza, że będziemy sami siedzieć w domu ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 I my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Takie mniej formalne sylwestry są najfajniejsze Zwłaszcza, że będziemy sami siedzieć w domu ja też no to zjeżdzaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 będziemy więc tańcować wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 My tez sami Chyba ze sie ktos przyplacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 I my eeeeeeeeeeeee, no to na co wy czekacie Maylandziu, u nas jest gdzie spać Czy ja musze pisać: ZAPRASZAM??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Takie mniej formalne sylwestry są najfajniejsze Zwłaszcza, że będziemy sami siedzieć w domu my mamy podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 My mamy w sylwka 15 rocznice ślubu I chyba się uchlamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 My tez sami Chyba ze sie ktos przyplacze NOOO NIEEEEEEEEEE Dawaj na południe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nieźle, sporo nas samych w sylwestra w domu bedzie siedziało Kaśku dzięki za zaproszenie ale jak mojnego to go nijak nie namówię. Będzie padniety jak to zawsze bywa u nas z końcem roku. Remanent trzeba robić a w tym roku sam ma cały ten bajzel ogarnąć. To właśnie nasz problem bo nijak wyjechać nie możemy w tym czasie. Własna działalność zobowiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nieźle, sporo nas samych w sylwestra w domu bedzie siedziało Znaczy sie spotkamy sie wirtualnie na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nieźle, sporo nas samych w sylwestra w domu bedzie siedziało Znaczy sie spotkamy sie wirtualnie na FM no na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts