kaśka maciej 16.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Do sprawy wyglądu Kaśki podchodzę bardziej naukowo. Kaśka wygląda jak profesor, a nie jakiś tam doktor. To mówiłam ja, DPS. WŁAŚNIE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jaki tam profesor Kasica seksi laska wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jaki tam profesor Kasica seksi laska wygląda taaaaaaaa, jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a co z kasi wygladem nie teges? bo nie jestem w temacie dla mnie wyglada zwyczajnie jak kumpela z piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a co z kasi wygladem nie teges? bo nie jestem w temacie dla mnie wyglada zwyczajnie jak kumpela z piaskownicy cze kumpelo, gdzie sie szwendasz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a co z kasi wygladem nie teges? bo nie jestem w temacie dla mnie wyglada zwyczajnie jak kumpela z piaskownicy cze kumpelo, gdzie sie szwendasz??????? hmmm..... jak zwykle to tu to tam wracam z dola wiec moze czesciej bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wracam z dola wiec moze czesciej bede zagladac no błągam cię, co za dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Słuchajcie!! MOja ekipa wykończeniowa powróciła Kładą panele na strychu Będzie tak po ludzku tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Cześć Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wracam z dola wiec moze czesciej bede zagladac no błągam cię, co za dół e tam zadzwonie do ciebie jak bede w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Cześć Kasieńko Witaj Piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Słuchajcie!! MOja ekipa wykończeniowa powróciła Kładą panele na strychu Będzie tak po ludzku tam mozna impre bedzeie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Słuchajcie!! MOja ekipa wykończeniowa powróciła Kładą panele na strychu Będzie tak po ludzku tam mozna impre bedzeie zrobic dokałdnie, albo jak dzieci towarzystwo sproszą to tam, poszli won Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no strychówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no strychówkę tylko zimowe impry odpadają, zamróz tam straszliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry dzień dobry nie mogę wyjść z szoku czym zasłużyłam na ten zaszczyt????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 kaska ja nic nie mowie , ale swoje i tak napisze ... Frosch niedawno pytal : czy u kaski to parapetowa juz byla ??? nie wiem co Ty mu tam naobiecywalas jestescie oboje dorosli , wiec mam nadzieje , ze rowniez odpowiedzialni.... na wiosne musze w koncu te Inspektion przeprowadzic (teraz za zimno, duzo pije , zeby sie rozgrzac ) skoluj jakichs fajnych chlopakow te od paneli moze sie nadajom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry dzień dobry nie mogę wyjść z szoku czym zasłużyłam na ten zaszczyt????????????????????? noooo , fajny jest siedze zszokowana , a mialam pierogi lepic teraz to rece mi sie trzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 kaska ja nic nie mowie , ale swoje i tak napisze ... Frosch niedawno pytal : czy u kaski to parapetowa juz byla ??? nie wiem co Ty mu tam naobiecywalas jestescie oboje dorosli , wiec mam nadzieje , ze rowniez odpowiedzialni.... na wiosne musze w koncu te Inspektion przeprowadzic (teraz za zimno, duzo pije , zeby sie rozgrzac ) skoluj jakichs fajnych chlopakow te od paneli moze sie nadajom ? no dziękuję ci kochana, że chcesz mię ze szponów chandry wyrwać!! Wiosną jak najbardziej zapraszam, ale między mnie a frosza to ty sie nie wtrącąj, bardzo cie proszę Nasza sprawa co tam sobie obiecaliśmy KOniecznie musicie przyjechać Tak myślę, ze wiosną jak moje dziecie pojedzie na zieloną szkołę to się jaką forumową imprę skręci Te od paneli się nadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts