kaśka maciej 03.11.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 To może zrób zsyp z górnej łazienki do dolnej i będzie trochę mniej latania. Co do suszenia to można np w suszarce. Ja przestrzeń nad garażem pozostawiam jako tzw graciarnię, bo pokoi mam pod dostatek, przynajmniej na razie a takie miejsce z doświadczenia wiem ze się przydaje momo ze staram się wyrzucać stare rzeczy.Ale zawsze jest coś do tymczasowego przechowywania Hej verunia, ten zsyp to się jakoś specjalnie robi?? A na przechowywanie to mamy też jeszcze strych, tam jest spoojnie ze 40 metrów dość wysokiego pomieszczenia Suszarka....muszę zacząć suszyć głowę o nią małżowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No toż ja powiedziałam mężowi, że brakuje mi z 50m2 domu na pralnię i suszarnię Jak widzę nie tylko mi by sie przydały te pomieszczenia Podobnie jak Ty Kasiu myślałam o zsypie z garderoby na dół, prosto do łazienki. Akurat te pomieszczenia mam w jednym pionie. Ale jakoś tak zrezygnowałam z tego pomysłu. Wrzucić na górze to fajna sprawa ale na dole musi być jeszcze jakiś odbierak (czytaj: kolejny mebel w małej łazience). Życie w bloku nauczyło mnie systematycznego prania. Nie zbieram bielizny i piorę jak tylko bęben jest załadowany Nie mam żadnego kosza na brudną bieliznę Tyle lat bez tego żyłam to chyba dalej mogę Ostatecznie ma byc tak: pralka na dole pod blatem przy umywalce, wąska. Na górze w garderobie, w celu segregacji kolorowego i białego prania będą niewielkie pojemniki, takie ceratowe na ramkach Musi mi to wystarczyć. Suszyć mogę na stryszku zimą lub w garażu a latem będzie suszarka ogrodowa za domem. To moje rozwiązanie problemu prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Mayland, jak pierwszy raz wspomniałam małzowi o zsypie, to się popukał w głowę i stwierdził, że wymyślam Ale chyba taniej wychodzi zrobienie zsypu niż kupno drugiej pralki, nie?? Tylko jeszcze przekonać go muszę do suszarki Bo jakoś majtki wiszące na sznurach mnie nie pociągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja wlasnie caly moj komp przeszukalam zeby znalezc okna w kolorze chyba amareno - no i nie znalazlam - codziennie przejezdam obok tego domu i za kazdym razem mysle o twoich okanch - ze napewno ty masz taki kolorek no i chcialam ci pokazac a tu du.... wsiakly, nie ma, wciagnelo, diabel ogonem przykryl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja wlasnie caly moj komp przeszukalam zeby znalezc okna w kolorze chyba amareno - no i nie znalazlam - codziennie przejezdam obok tego domu i za kazdym razem mysle o twoich okanch - ze napewno ty masz taki kolorek no i chcialam ci pokazac a tu du.... wsiakly, nie ma, wciagnelo, diabel ogonem przykryl pozdrawiam gdzieś koło Ciebie ktoś ma też amarenę?? no zrób zdjęcia, plizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiesz co tak mi sie wydaje - jak bede przejezdzac to zrobie jeszcze raz, chyba ze znajde w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiesz co tak mi sie wydaje - jak bede przejezdzac to zrobie jeszcze raz, chyba ze znajde w kompie super, fajnie byłoby zbaczyć je w elewacji Bożeee, czy my dobrze wybraliśmy kolor tych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiesz co jezeli to jest ten kolor w tym domku to wyglada baaaaaaardzo ciekawie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 kasia nie wiem czy bedzie co swidac - znalazlam na fotosiku -tam je mialam http://images20.fotosik.pl/349/f01386943b3a3a5d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiesz co jezeli to jest ten kolor w tym domku to wyglada baaaaaaardzo ciekawie!!!!!!!! oby nie mam zamiaru wymieniać tych okien aż tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Troche du.... zaslaniaja te cyprysiki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 http://images20.fotosik.pl/349/95c695b018a03297.jpg podobny ten kolor czy mi sie cos pomieszalo ze zmeczenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiesz co, to chyba amarena fajnie wygląda W rzeczywiśtości jest trochę jasniejsza, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Kolor bardzo podobny, ale to są drewniane okna, prawda?? Moje to pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 no jasniejszy jasniejszy!!!!!!!!!!! Bardzo ladnie wyglada naprawde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 no jasniejszy jasniejszy!!!!!!!!!!! Bardzo ladnie wyglada naprawde!!! uuufffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Kolor bardzo podobny, ale to są drewniane okna, prawda?? Moje to pcv wiesz co chyba drewniane - amarena to chyba nowosc, a ten domek juz troche stoi ladnych pare lat!!!! ?Mowie ci bedzie wygladac bardzo ladnie!!!!!!!! a co z tego ze pcv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Kolor bardzo podobny, ale to są drewniane okna, prawda?? Moje to pcv wiesz co chyba drewniane - amarena to chyba nowosc, a ten domek juz troche stoi ladnych pare lat!!!! ?Mowie ci bedzie wygladac bardzo ladnie!!!!!!!! a co z tego ze pcv??? amarena to nowość w Oknoplaście, być może gdzieś już wcześniej był a że z pcv to myślałam, że może ten sam kolor w drewnie i plastyku się nieco różni, ale chyba se sama problemy wynajduję Będzie ładnie. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 bedzie bardzo dobrze jak to mowi moja mlodsza corcia -"koniec kropka pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Kaśka Ty sie nie wahaj nad tą amareną. Mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts