dandi3 16.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Te od paneli się nadajom znam takich co się lepiej nadają i z tego miejsca zgłaszam kandydaturę moją ducha i kamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Te od paneli się nadajom znam takich co się lepiej nadają i z tego miejsca zgłaszam kandydaturę moją ducha i kamykaHmmm, przemyślec muszę... Jaki macie repertuar???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia na zamróz to tylko tyle że wiecej rozgrzewacza pójdzie a jak ta impra to ja bym tez mogła się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia na zamróz to tylko tyle że wiecej rozgrzewacza pójdzie a jak ta impra to ja bym tez mogła się wprosić Jakie wprosic??????? Myślisz, że sama dam rade to zorganizować?? Ktoś będzie musiał mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia na zamróz to tylko tyle że wiecej rozgrzewacza pójdzie a jak ta impra to ja bym tez mogła się wprosić jasne ze mozesz zalatwie ci "wejsciowke" u froscha kaska mu nie potrafi odmowic i przywioze ci pierogi czekam niecierpliwie na propozycje od dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia nie wiem czy śmiać sie czy płakać jasne jak tylko będziesz potrzebować pomocy to nie widzę problema cos sie upiecze coś ugotuje i będzie mam wprawę w szykowaniu większych imprezek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 1 - wszystko co cygańskie i góralskie przy wtórze obcasów tańczących cyganek i góralek (czyli was)2 - rosyjskie romanse z akompaniamentem perkusyjnym Gwoździka3 - ukraińskie dumki ale do tego musicie nam polewać miód w gliniane dzbany4 - wulgarne wojskowe z podszczypywaniem zebranych pań (po 2:00 o ile wytrzymacie poprzednie)5 - duch umie śpiewać aserehe ale my z kamykiem się wstydzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia to jak już tak to ja poproszę ruskie, z serem i z mięskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 kasia , mowilas , ze nie wiesz co cie w Nowym Roku czeka teraz juz jasne......imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia nie wiem czy śmiać sie czy płakać jasne jak tylko będziesz potrzebować pomocy to nie widzę problema cos sie upiecze coś ugotuje i będzie mam wprawę w szykowaniu większych imprezek no czemu chcesz ryczeć????????? myślałam bardziej o logistyce niż szykowaniu kateringu, ale skoro się zadeklarowałaś, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 matko na taki repertuar to ja nawet uszka lepić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia to jak już tak to ja poproszę ruskie, z serem i z mięskiem a z kapusta i grzybami nie lubisz ? trzy rodzaje to nie oplaci mi sie robic ale dla ciebie sie poswiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 1 - wszystko co cygańskie i góralskie przy wtórze obcasów tańczących cyganek i góralek (czyli was) 2 - rosyjskie romanse z akompaniamentem perkusyjnym Gwoździka 3 - ukraińskie dumki ale do tego musicie nam polewać miód w gliniane dzbany 4 - wulgarne wojskowe z podszczypywaniem zebranych pań (po 2:00 o ile wytrzymacie poprzednie) 5 - duch umie śpiewać aserehe ale my z kamykiem się wstydzimy Dobrze, dobrze A teraz poproszę wariant pt. "zabrakło prądu" tego takiego elektrycznego U mnie na wsi to się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 matko na taki repertuar to ja nawet uszka lepić mogę nie wychylaj sie moze dorzuca jakie latynoskie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia z kapustą i grzybami też z wdzięcznym sercem przyjmę Frosia ja względem 4 punktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 1 - wszystko co cygańskie i góralskie przy wtórze obcasów tańczących cyganek i góralek (czyli was) 2 - rosyjskie romanse z akompaniamentem perkusyjnym Gwoździka 3 - ukraińskie dumki ale do tego musicie nam polewać miód w gliniane dzbany 4 - wulgarne wojskowe z podszczypywaniem zebranych pań (po 2:00 o ile wytrzymacie poprzednie) 5 - duch umie śpiewać aserehe ale my z kamykiem się wstydzimy Dobrze, dobrze A teraz poproszę wariant pt. "zabrakło prądu" tego takiego elektrycznego ale ż to wszystko jest unplugged. Jeżeli natomiast zabraknie Ci prądu nieelektrycznego - przykro mi - nie działamy na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziewczyny, to jak?? Nadajom się?? Bieremy ich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia niech latynoskich parę dorzucą i bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi, czytałeś Latynoskie wytępy i macie angaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 normalnie i teraz pół roku na imprezę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts