dandi3 16.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia - ja naprawdę Cie bardzo lubię ale wiesz - podpite baby i faceci wyprowadzający biodro do salsy... to się skończy Sodomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia normalnie facet nas obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia normalnie facet nas obraża no nie mam sił do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 hehehe...nic takiego nie napioł przeca..: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 FACET SNUJE PLANY CO DO UROZMAICENIA IMPREZY ALE JAK NIE TO NIE - ZABIERAM CHŁOPAKÓW I JEDZIEMY DO NEFER BO NEFER TO NEFER - ONA JEST KONESERKĄ MĘSKICH ATUTÓW I SIĘ GŁUPIO NIE OBRAŻA. I JESZCZE WAM FROSZKĘ PODBIERZEMY A WY TU SOBIE SIEDŹCIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 od podpitych bab nas będzie wyzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kasia normalnie ręcę mi opadają nie dość ze obrazi to jeszcze sie bedzie jak purchawa nadymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 FACET SNUJE PLANY CO DO UROZMAICENIA IMPREZY ALE JAK NIE TO NIE - ZABIERAM CHŁOPAKÓW I JEDZIEMY DO NEFER BO NEFER TO NEFER - ONA JEST KONESERKĄ MĘSKICH ATUTÓW I SIĘ GŁUPIO NIE OBRAŻA. I JESZCZE WAM FROSZKĘ PODBIERZEMY A WY TU SOBIE SIEDŹCIE!!!!nie krzycz proszę wystarczy tylko, że odwołasz "podpite baby" i będzie wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 noooo jestem w szoku w moim wieku juz sie nie wybrzydza , poza tym jak wypije, to mi wszystko jedno Jak to mowia : Niech obraza bylebym odlogiem nie lezala :wink: ty to masz szczescie kasia frosch dla ciebie wszystko ...nawet salse , tango i inne takie samborumby .no nie potrafi chlop odmowic kobiecie P.s. wiesz , ze niedawno uczyl sie ze mna krokow tango ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 noooo jestem w szoku w moim wieku juz sie nie wybrzydza , poza tym jak wypije, to mi wszystko jedno Jak to mowia : Niech obraza bylebym odlogiem nie lezala :wink: ty to masz szczescie kasia frosch dla ciebie wszystko ...nawet salse , tango i inne takie samborumby .no nie potrafi chlop odmowic kobiecie P.s. wiesz , ze niedawno uczyl sie ze mna krokow tango ? Froszka, cholera jasna, zamiast murem za nami stać to Ty z takim tekstem tuuuu Dobrze, ze chociaż frosz się ostał Będzie miał pełne ręce roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 stane w obronie dandiego nie zebym cos do niego teges ....nie , nie (za krotko sie znamy ) impreza na Skasku sie szykuje to jak nas mial nazwac ? "baba" to przeca "zona" po slasku jest no nie ??? jestescie zony ? to cicho a lepiej juz podpite niz przepite P.s. jak to dobrze, ze nie mam meza .....to nie bylo o mnie, nie bylo o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 FACET SNUJE PLANY CO DO UROZMAICENIA IMPREZY ALE JAK NIE TO NIE - ZABIERAM CHŁOPAKÓW I JEDZIEMY DO NEFER BO NEFER TO NEFER - ONA JEST KONESERKĄ MĘSKICH ATUTÓW I SIĘ GŁUPIO NIE OBRAŻA. I JESZCZE WAM FROSZKĘ PODBIERZEMY A WY TU SOBIE SIEDŹCIE!!!! Noooooooooo to prawda - byle czego nie biorę Może być i u Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 FACET SNUJE PLANY CO DO UROZMAICENIA IMPREZY ALE JAK NIE TO NIE - ZABIERAM CHŁOPAKÓW I JEDZIEMY DO NEFER BO NEFER TO NEFER - ONA JEST KONESERKĄ MĘSKICH ATUTÓW I SIĘ GŁUPIO NIE OBRAŻA. I JESZCZE WAM FROSZKĘ PODBIERZEMY A WY TU SOBIE SIEDŹCIE!!!! Noooooooooo to prawda - byle czego nie biorę Może być i u Nefer Dziękuję ci kochana NIe o taką pomoc mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jak chcesz kasia to sie obraze , co mi tam ale zaznaczam : nie potrafie sie dlugo "nieodzywac" i ...namietnie sie potem godze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jak chcesz kasia to sie obraze , co mi tam ale zaznaczam : nie potrafie sie dlugo "nieodzywac" i ...namietnie sie potem godze no o to mi chodziło!!! nie musiałaś tak głośno mówić Przecież to jest w kłótniach najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękuję ci kochana NIe o taką pomoc mi chodziło Lubię sie droczyć :) Mnie się podoba program - jest OK A u Kasi jest the best :) (bo u Neferki nei ma jeszcze kibla ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękuję ci kochana NIe o taką pomoc mi chodziło iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hi hihihihihihihiiiiiiiiiiiiihihihihihihiiiiiiiiiiiihihihiiiiiiiii JUHUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 FACET SNUJE PLANY CO DO UROZMAICENIA IMPREZY ALE JAK NIE TO NIE - ZABIERAM CHŁOPAKÓW I JEDZIEMY DO NEFER BO NEFER TO NEFER - ONA JEST KONESERKĄ MĘSKICH ATUTÓW I SIĘ GŁUPIO NIE OBRAŻA. I JESZCZE WAM FROSZKĘ PODBIERZEMY A WY TU SOBIE SIEDŹCIE!!!! Noooooooooo to prawda - byle czego nie biorę Może być i u Nefer nie badz mientka stawiaj twardo warunki !!!! (moze co jeszcze dorzuca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękuję ci kochana NIe o taką pomoc mi chodziło Lubię sie droczyć :) Mnie się podoba program - jest OK A u Kasi jest the best :) (bo u Neferki nei ma jeszcze kibla )No, teraz mówisz do rzeczy!!! Tylko czy chłopakom minie "obraza majestatu"?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękuję ci kochana NIe o taką pomoc mi chodziło iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hi hihihihihihihiiiiiiiiiiiiihihihihihihiiiiiiiiiiiihihihiiiiiiiii JUHUUUUUUUUU grabisz sobie, grabisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts