kaśka maciej 04.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Kaśka Ty sie nie wahaj nad tą amareną. Mi sie bardzo podoba ja się już wahać nie mogę, już jest zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 otwieram...............patrzę .............. Anioł ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 otwieram...............patrzę .............. Anioł ożył heheheh, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Amarena jest ładna, nie bój żaby Avatarek taki że aż mnie zatkało U nas podbitkę i orynnowanie robili zaraz po tynku zewnętrznym, żeby drugi raz rusztowań nie stawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kaśka Ty sie nie wahaj nad tą amareną. Mi sie bardzo podoba ja się już wahać nie mogę, już jest zamówiona I świetnie, bo cholernie łądnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Amarena jest ładna, nie bój żaby Avatarek taki że aż mnie zatkało U nas podbitkę i orynnowanie robili zaraz po tynku zewnętrznym, żeby drugi raz rusztowań nie stawiać. cholera, skasuję go chyba, za dużo zamieszania przez niego jest a jaką podbitkę planujesz verunia?? mnie też ta kolejność wydaje się rozsądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Amarena jest ładna, nie bój żaby Avatarek taki że aż mnie zatkało U nas podbitkę i orynnowanie robili zaraz po tynku zewnętrznym, żeby drugi raz rusztowań nie stawiać. cholera, skasuję go chyba, za dużo zamieszania przez niego jest a jaką podbitkę planujesz verunia?? mnie też ta kolejność wydaje się rozsądna No co ty, nie kasuj. Zatkało mnie w pozytywnym znaczeniu Podbitkę drewniana oczywiście będę miała. Tak juz mam, ze okna mogę mieć plastikowe, ale podbitka drewniania być musi i zadna argumentacja mnie od tego nie odwiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 podbitka drewniania być musi i zadna argumentacja mnie od tego nie odwiedzie hmmm, a co z konserwacją, malowaniem?? nasz dom jest wysoki na jakieś 9-10 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 podbitka drewniania być musi i zadna argumentacja mnie od tego nie odwiedzie hmmm, a co z konserwacją, malowaniem?? nasz dom jest wysoki na jakieś 9-10 metrów A co ty się tak na zapas martwisz? Moja ma z 5 lat i cały czas jak nowa wygląda a widziałam panele po dwóch latach do wymiany, błe. Pewnie to też kwestia jakości ale i tak nie lubie sztucznej podbitki i już. Tak się jakoś świeci że nie mogę na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 projekty kuchni Mam tych zdjęć projektów prawie 500 I mam jeszcze większy mętlik w głowie Dobra, wystarczy tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja wlasnie nie ogladam za duzo zeby nie miec metliku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Podoba mi sie 3 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Podoba mi sie 3 i 4. mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kasia , jaka zmiana!!! Zamiast czarującego aniołka z różkami , czarująca blondyneczka A rano się zastanawiałam gdzie aniołka przepędziłaś W kwestii podobitki - nam robią dekarze. I to teraz, od razu przy całej pracy ale oczywiście spowodowało to to, ze musieliśmy teraz zrobić od góry ocieplenie , żeby za podbitką nie została goła ściana ( to przy podbitce kładzionej prostopadle , nie równolegle do krawędzi dachu ). Nie wiem czy byśmy potem dekarzy ściągneli tylko do podbitki .... A tak to już będzie wszystko, razem z rynnami za jednym zamachem Już myślisz o kuchni ???!!! O matko... chyba też w końcu muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Oj dziekuję Ci Edziu, nie zauważyłam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 I w dalszym ciągu męczy mnie ta podbitka Kto ją Wam zakładał?? Dekarze?? Ci co tynkowali?? I kiedy?? Bo już słyszłam tyle wersji, że się zgubiłam Witaj Kasiu U nas podbitkę robią kolesie od dachu. Tzn. zanim położyli dachówkę to zrobili stelaż... W naszej podbitce nie będzie widać krokwi Zostało tylko przymocowanie desek - ale to będą robić dopiero na wiosnę, jak dom będzie już ocieplony Wygląda to mniej więcej tak http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/2/3/6/28524892_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/7/1/6/28524893_d.jpg Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Podoba mi sie 3 i 4. mnie 5, 4 i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Oj dziekuję Ci Edziu, nie zauważyłam nawet ja też pseprasam... to tak jakos z rozpędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 projekty kuchni http://images32.fotosik.pl/35/fbc3e3627d233456m.jpg http://images33.fotosik.pl/35/cadb0e045f077419m.jpg http://images33.fotosik.pl/35/6bc28fc260fda219m.jpg http://images23.fotosik.pl/107/c5304093b2fda96fm.jpg http://images24.fotosik.pl/107/626512f8c60cb130m.jpg Mam tych zdjęć projektów prawie 500 I mam jeszcze większy mętlik w głowie że ile ????!!!! Kasia, a jakie masz wymiary kuchni ... jak tak przy okazji prosić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A co ty się tak na zapas martwisz? Moja ma z 5 lat i cały czas jak nowa wygląda a widziałam panele po dwóch latach do wymiany, błe. Pewnie to też kwestia jakości ale i tak nie lubie sztucznej podbitki i już. Tak się jakoś świeci że nie mogę na to patrzeć Dokładnie to samo o powyginanej podbitce pisałam u Mayland w komentarzach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts