DPS 30.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Chcesz mnie narazić na połamanie moich wypielęgnowanych paznokietków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Chcesz mnie narazić na połamanie moich wypielęgnowanych paznokietków? skądze to taka pararera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 tez was kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gratulejszyn Pożytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.12.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gratulki Kasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To ja też z gratulacjami pośpieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Czeeeeee Najpożyteczniejsza Gratuluję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dajcie spokój, to sa jakieś jaja z tym tytułem Normalnie się czuję jak .......organizacja pożytku publicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Bylo sie ze mnie nie smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Bylo sie ze mnie nie smiac gdzie mnei do Ciebie ale jaja, niee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Daj spokoj , jakie tam jaja , sama prawda . Widzials moje ogloszenie w dziale zwierzeta ? Popatrz . Nie namawiam na sile , ale pomysl . To jest super sucz Ciebie bym Hodowczyni polecila , bo Ona nikomu byle jakiemu nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Daj spokoj , jakie tam jaja , sama prawda . Widzials moje ogloszenie w dziale zwierzeta ? Popatrz . Nie namawiam na sile , ale pomysl . To jest super sucz Ciebie bym Hodowczyni polecila , bo Ona nikomu byle jakiemu nie oddataaaaa, czym to forum byłoby bez nas, no czym??????? Ogłoszenie widziałam Piękna ta suczka Ale jeszcze nie teraz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dajcie spokój, to sa jakieś jaja z tym tytułem Normalnie się czuję jak .......organizacja pożytku publicznego i ja gratuluję utytułowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dajcie spokój, to sa jakieś jaja z tym tytułem Normalnie się czuję jak .......organizacja pożytku publicznego i ja gratuluję utytułowania dziękuję Pojechaliśmy po południu na zakupy. Łyżwy zakupilśmy. Dla wszystkich Jakieś polary specjalne, getry dla dzieci i 1000 zł nie nasz Lekko mnie zmroziło przy kasie A miałam zakupić dzieciom dywany do pokoi, takie ładne widzieliśmy w Leroyu, akrylowe ( to chyba dobre??), do mojego Bartka to nawet był w identyczne paski jak ma na ścianie. Ale kosztował 250zł a był mały 70/140 Widziałam przepiękną czarną tapetę Z odciśniętymi jakimiś wzorami, takimi jakby welurowymi I nawet się małzowi spodobały. Terazzzzzzz Jak wcześneij mówiłam, to nieeeeeeeeeeeeeeee, bo tapety są bee Ale skoro mu się spodobało, to se myśle, gdzie ewentulanie by ją "upchnąć" Jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gratuluję oczywiście gratuluję :) Czarne tapety podobają mi się chyba wszystkie. Tak jak czarne płytki Szkoda, że mój mąż nie znosi czarnego we wnętrzach. On woli wszystko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Z czarnymi tapetami nie pomoge, bo ja to sobie z Mężem Nefci rąsie możemy podać A zakuów nie żałuj, dywany nie zające, a łyżwy akurat na czasie są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Tyłek mnie już boli od tego siedzenia przed kompem, chyba ide spać See ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 dobry wieczór się dołączam do gratulacji i nadmieniam że do mnie masz najblizej i że mi już dawno obiecałaś odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 dobry wieczór się dołączam do gratulacji i nadmieniam że do mnie masz najblizej i że mi już dawno obiecałaś odwiedzinki nadmienie tylko ze do mnie również tym bardziej ze do M1 czasem zaglądasz Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 GRATULUJEMY TYTUŁU A DLA CIEBIE I RODZINKI http://www.ekartki.net.pl/kartki/21/496.jpg POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts