braza 05.11.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mnie się podoba 4!! Podbitka tylko drewniana - nie martw się, na pewno wytrzyma dłuuugieeee lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jasne, że drewniana - żadna podróba nie da rady tak wyglądać i tyle wytrzymać. To tak jak pisze verunia - wszyscy zachwycają się panelami. Mnie sie one nijak nie podobają - bo są tylko imitacją prawdziwej drewnianej podłogi, do tego nasyconą szkodliwymi dla zdrowia klejami i lakierami, z których wyziewy potem latami wdychamy. PO CO UŻYWAĆ IMITACJI SKORO MOŻNA MIEĆ ORYGINAŁ? Mam w domu piekne drewniane podłogi z desek. I uważam, że są najpiękniejsze na świecie! Frosia ostatnio je oglądała i też doszła do oczywistego wniosku :" Jednak decha to decha!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jasne, że drewniana - żadna podróba nie da rady tak wyglądać i tyle wytrzymać. To tak jak pisze verunia - wszyscy zachwycają się panelami. Mnie sie one nijak nie podobają - bo są tylko imitacją prawdziwej drewnianej podłogi, do tego nasyconą szkodliwymi dla zdrowia klejami i lakierami, z których wyziewy potem latami wdychamy. PO CO UŻYWAĆ IMITACJI SKORO MOŻNA MIEĆ ORYGINAŁ? Mam w domu piekne drewniane podłogi z desek. I uważam, że są najpiękniejsze na świecie! Frosia ostatnio je oglądała i też doszła do oczywistego wniosku :" Jednak decha to decha!!!" Depesiu to i podłóg się tyczy ? Bo tu raczej o podbitkę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 że ile ????!!!! Kasia, a jakie masz wymiary kuchni ... jak tak przy okazji prosić mogę oczywiście to nie sa projekty NASZEJ kuchni pan był na tyle uprzejmy, że widząc moje szalone pomysły dał mi na płytce przykłady swojej pracy, czyli dokładnie 487 porjektów kuchni Moja kuchnia ma wymiary: 3 na 3,70m Z tym, że prawie każda ściana jest "dziurawa", czyli okno, drzwi od wejścia z holu, wejście do salonu i dlatego musieliśmy zlikwidować to 1 okno w kuchni, to od strony wykusza Już wiem, podbitka MUSI być drewniana, dzięki dziewczyny ale jaki kolor???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W kolorze okien. Ja bym dała amarenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W kolorze okien. Ja bym dała amarenę. No tez tak myślę, tylko jak tu dobrac ta amrenę Nie oddam chyba tak szybko tego kawałka okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kasiu a ty będziesz już teraz robiła podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 W kolorze okien. Ja bym dała amarenę. Ja też jestem za podbitką w kolorze okien. Przy ciemnym dachu ten kolor ładnie go podkreśli i ożywi. Jest tyle kolorów bejc ,że na pewno coś dobierzesz Ja będę miala prościej w doborze: białe okna - biała podbitka, białe rynny i obróbka dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kasiu a ty będziesz już teraz robiła podbitkę? Miko, raczej nie, po tynkach zewnętrzynych dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kasiu a ty będziesz już teraz robiła podbitkę? Miko, raczej nie, po tynkach zewnętrzynych dopiero a tynki na wiosnę? bo my właśnie chyba wtedy bedziemy je robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kasiu a ty będziesz już teraz robiła podbitkę? Miko, raczej nie, po tynkach zewnętrzynych dopiero a tynki na wiosnę? bo my właśnie chyba wtedy bedziemy je robić tak, na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 że ile ????!!!! Kasia, a jakie masz wymiary kuchni ... jak tak przy okazji prosić mogę oczywiście to nie sa projekty NASZEJ kuchni pan był na tyle uprzejmy, że widząc moje szalone pomysły dał mi na płytce przykłady swojej pracy, czyli dokładnie 487 porjektów kuchni Moja kuchnia ma wymiary: 3 na 3,70m Z tym, że prawie każda ściana jest "dziurawa", czyli okno, drzwi od wejścia z holu, wejście do salonu i dlatego musieliśmy zlikwidować to 1 okno w kuchni, to od strony wykusza Już wiem, podbitka MUSI być drewniana, dzięki dziewczyny ale jaki kolor???????? Dzięki Kasieńka tak się właśnie przyglądalam tym projektom i zauważyłam, ze dość podobnie i ja dziurawą kuchnię mam. Stąd to pytanie o wymiary Też calkiem podobne do moich Co do podobitki- tez stawiam na ten sam co kolor okien. Ps. Wdziałam dziś drzwi wejściowe w takim kolorku Całkiem smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Co do podobitki- tez stawiam na ten sam co kolor okien. Ps. Wdziałam dziś drzwi wejściowe w takim kolorku Całkiem smaczne A gdzie?? Jakiej firmy?? ILE???????? Mów kobieto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam podobny układ kuchni jak na obrazku 4 i 5, z tym tylko, że na wyspie będę miała kuchenkę i okap a na ścianie za nią taką ścianę zabudowaną z lodówką i piekarnikiem jak na obrazku 3. Masz może taki projekt wsród tych 487 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam podobny układ kuchni jak na obrazku 4 i 5, z tym tylko, że na wyspie będę miała kuchenkę i okap a na ścianie za nią taką ścianę zabudowaną z lodówką i piekarnikiem jak na obrazku 3. Masz może taki projekt wsród tych 487 ? coś się znajdzie, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Co do podobitki- tez stawiam na ten sam co kolor okien. Ps. Wdziałam dziś drzwi wejściowe w takim kolorku Całkiem smaczne A gdzie?? Jakiej firmy?? ILE???????? Mów kobieto!!! Słonce,w Poznaniu, w jakimś domu, przejeżdzając tylko ... więc nic Ci nie umiem więcej powiedzieć ... chyba, że kogoś przyuważę przejeżdzając tam po raz kolejny, to nie omieszkam zapytać Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Do POznania troszkę mam nie po drodze, ale jak tam przypadkeim gdzies sie zawiniesz to sprawdź, dobrze??? Dzięki, Verunia, znalazłam Zgrywają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam podobny układ kuchni jak na obrazku 4 i 5, z tym tylko, że na wyspie będę miała kuchenkę i okap a na ścianie za nią taką ścianę zabudowaną z lodówką i piekarnikiem jak na obrazku 3. Masz może taki projekt wsród tych 487 ? coś się znajdzie, spoko coś ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Do POznania troszkę mam nie po drodze, ale jak tam przypadkeim gdzies sie zawiniesz to sprawdź, dobrze??? hehe... no fakt, troszkę Ci daleko do Poznania Ale przynajmniej mogłabyś mnie ( i moze przy okazji Verunię ) już w nowym domku odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 że ile ????!!!! Kasia, a jakie masz wymiary kuchni ... jak tak przy okazji prosić mogę Reyzel, tak jak się umawiałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts