wu 06.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzień dobry u mnie o 8 rano było - 19 stopni też myślałam że źle widzę ale wyświetacz czytelny był za to teraz jak w bajce śnieg słońce i oszronione drzewa kocham taką zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzień dobry u mnie o 8 rano było - 19 stopni też myślałam że źle widzę ale wyświetacz czytelny był za to teraz jak w bajce śnieg słońce i oszronione drzewa kocham taką zimę ja nei kocham zakazuję w moich komentach mówić, że zima jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 phiii u mnie o 6.30 bylo -27 Patrzylam dluzsza chwile na termometr , bo myslalam , ze zle widze jasne wy tam w W. zawsze musicie byc lepsi u nas tylko -13 , ale jak dla mnie to i tak o 33 stopnie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 u nas tylko -13 , ale jak dla mnie to i tak o 33 stopnie za malo mądrego to i miło posłuchać!! cześć kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie -21,5 rano ALe nie znudziła mi się zima jeszcze Brama też zamarza. Wystarczy ją pchnąć i jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie -21,5 rano ALe nie znudziła mi się zima jeszcze Brama też zamarza. Wystarczy ją pchnąć i jedzie Właśnei takich rad mi trzeba tera lece: na siłownię jak wróce zdam relację jak dam radę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kocham zimę z mrozikiem śniegiem i słońcem i co mi zrobisz Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 mądrego to i miło posłuchać!! cześć kochana O to to ! Frosia zabieraj Ty sobie te warszawska lepszosc Myslenie moze zamarznac , wczoraj to mi tylko gile w nosie zamarzaly jak wyszlismy , ale dzisiaj chyba nie wyjdziemy wcale . Kurde , moje psy naprawde biedne . Maly Gotti , zwany Kotkiem wyszedl na taras pozalatwial sprawy i wrocil . Pablis zwany Blinem wciaz trzyma , bo co drzwi otworze to go cofa do domu Aby pecherzyk wytrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 mądrego to i miło posłuchać!! cześć kochana O to to ! Frosia zabieraj Ty sobie te warszawska lepszosc Myslenie moze zamarznac , wczoraj to mi tylko gile w nosie zamarzaly jak wyszlismy , ale dzisiaj chyba nie wyjdziemy wcale . Kurde , moje psy naprawde biedne . Maly Gotti , zwany Kotkiem wyszedl na taras pozalatwial sprawy i wrocil . Pablis zwany Blinem wciaz trzyma , bo co drzwi otworze to go cofa do domu Aby pecherzyk wytrzymal o maryno !!! jak gile zamarzaja, to jak te psiaki maja potrzeby zalatwiac ? takim sopelkiem mozna sobie lape zranic zakaldaj im poduszki elektryczne na plery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kaska na fitness lazisz ??? no, no.....przystojnego masz trenera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja tam lubię słońce, ale bez mrozu...u nas -22 rano byłosyberia jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witanko, u mnie tylko -7 ale i tak zimno!! Powiem jeszcze tylko, że ja właściwie też lubię taką właśnie zimę - z mrozikiem i śniegiem - i spadam, bo Kaśka zabroniła to mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kocham zimę z mrozikiem śniegiem i słońcem i co mi zrobisz Kasieńko zobaczysz jak sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 mądrego to i miło posłuchać!! cześć kochana O to to ! Frosia zabieraj Ty sobie te warszawska lepszosc Myslenie moze zamarznac , wczoraj to mi tylko gile w nosie zamarzaly jak wyszlismy , ale dzisiaj chyba nie wyjdziemy wcale . Kurde , moje psy naprawde biedne . Maly Gotti , zwany Kotkiem wyszedl na taras pozalatwial sprawy i wrocil . Pablis zwany Blinem wciaz trzyma , bo co drzwi otworze to go cofa do domu Aby pecherzyk wytrzymal im to by się teraz zdały jakie futra Biedne psy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kaska na fitness lazisz ??? no, no.....przystojnego masz trenera ??? e tam zaraz łaze pierwszy raz dziś byłam jak obudze się rano i będę mogła zejść z łóżka to jutro tez pójdę chodziłam kiedys, tak w sumie ze 3 lata. Potem miałam przerwę, ale cwiczyłam w domu. Ostatnio to w ogóle nie potrzebowałam się odchudzać, no ale po Świętach stwierdziłam, że mus jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no już się Kasiula doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 w moim tez az do wieczora kiedy to sie kontrolka od niego zapalila i chyba przestalo dzialac niech mi ktos jeszcze raz powie, że lubi zimę Ja bardzo i jest mi przyjemnie zimno ..i jest biało nie pocę się i jest świetnie po prostu ... Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kaska zazdroszcze zebrania sie na fitnesa, ja nie mam sily sie zebrac, a jak wiadomo jak sie zacznie chodzic to potem juz fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kaska zazdroszcze zebrania sie na fitnesa, ja nie mam sily sie zebrac, a jak wiadomo jak sie zacznie chodzic to potem juz fajnie jest nie wiem jak jutro dam radę odwiedziliśmy sąsiadów nie wiem naprawdę nei wiem co z tego fitnesu jutro będzie dziś na tapecie była tequilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts