efilo 07.01.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasieńko śliczne masz te ledy. możesz gdzieś odszukać jakie to? kupiłaś takie z ciepłym światłem? bo te super białe to takie trupioniebieskie wychodzą a u Ciebie było takie ładne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. nie zazdraszczaj chyba te przekąski mi zaszkodziły ( bo nie alkohol przecież ) z fitnesu nici mogłoby dojść do extazy ( czytaj: rzyganie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. nie zazdraszczaj chyba te przekąski mi zaszkodziły ( bo nie alkohol przecież ) z fitnesu nici mogłoby dojść do extazy ( czytaj: rzyganie) Jak szaleć to szaleć. Daj się ponieść emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasieńko śliczne masz te ledy. możesz gdzieś odszukać jakie to? kupiłaś takie z ciepłym światłem? bo te super białe to takie trupioniebieskie wychodzą a u Ciebie było takie ładne światłoEfilka, kupowane te ledy były w Castoramie, kosztowały coś około 100zł za sztukę, była też wersja kwadratowa Ale zabij mnie, nie wiec czy to jakaś firmówka czy zwykły badziew Ale podobnie jak z tymi lampkami w sypialni ( te takie kwadraty szklane na skosie nad łózkiem) nie sposób ich pomylić na półce z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień dobry! Kolejny piękny dzień przed nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. nie zazdraszczaj chyba te przekąski mi zaszkodziły ( bo nie alkohol przecież ) z fitnesu nici mogłoby dojść do extazy ( czytaj: rzyganie) Jak szaleć to szaleć. Daj się ponieść emocjom dziękuję, poczekam aż mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. nie zazdraszczaj chyba te przekąski mi zaszkodziły ( bo nie alkohol przecież ) z fitnesu nici mogłoby dojść do extazy ( czytaj: rzyganie) Jak szaleć to szaleć. Daj się ponieść emocjom dziękuję, poczekam aż mi przejdzie No nie wymiękaj To może klina na rozruszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kasia to siem sna na trunkach popieram..i zazdraszczam.. nie zazdraszczaj chyba te przekąski mi zaszkodziły ( bo nie alkohol przecież ) z fitnesu nici mogłoby dojść do extazy ( czytaj: rzyganie) Jak szaleć to szaleć. Daj się ponieść emocjom dziękuję, poczekam aż mi przejdzie No nie wymiękaj To może klina na rozruszanie no człowiek sie zwierzy, a tu masz od razu kpiny i żarty ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska nie daj sie podpuszczac temu marjusze on zawsze lubi gdzies zaszponcic zaparz sobie kochana rumianku (blee) , siadz w fotelu z kotem na kolanach (moze byc pozyczony od sasiadow),wlacz TV , polecam kanal "Trwam" i.....wyluzuj po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska nie daj sie podpuszczac temu marjusze on zawsze lubi gdzies zaszponcic zaparz sobie kochana rumianku (blee) , siadz w fotelu z kotem na kolanach (moze byc pozyczony od sasiadow),wlacz TV , polecam kanal "Trwam" i.....wyluzuj po prostu Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło Jak nie Trwam to co???? A piwa nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło Jak nie Trwam to co???? A piwa nie lubię Weź sobie zapuść w odtwarzaczu coś z repertuaru ENYA bądź też Marrilion, zrób herbatę i się połóż. I nie zapomnij miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska nie daj sie podpuszczac temu marjusze on zawsze lubi gdzies zaszponcic zaparz sobie kochana rumianku (blee) , siadz w fotelu z kotem na kolanach (moze byc pozyczony od sasiadow),wlacz TV , polecam kanal "Trwam" i.....wyluzuj po prostu Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło znowu krecisz afere ? wrzuc na luz marjucha wszyscy sie juz na tobie poznali kaska, chcesz chupachupsa ??? ponoc uspakaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska nie daj sie podpuszczac temu marjusze on zawsze lubi gdzies zaszponcic zaparz sobie kochana rumianku (blee) , siadz w fotelu z kotem na kolanach (moze byc pozyczony od sasiadow),wlacz TV , polecam kanal "Trwam" i.....wyluzuj po prostu Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło znowu krecisz afere ? wrzuc na luz marjucha wszyscy sie juz na tobie poznali kaska, chcesz chupachupsa ??? ponoc uspakaja Dobra. Kaśka, weź tego chupachupsa i się połóż. A jak się źle poczujesz to będziesz mogła wszystko zwalić na Frosię i tego chupachupsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska nie daj sie podpuszczac temu marjusze on zawsze lubi gdzies zaszponcic zaparz sobie kochana rumianku (blee) , siadz w fotelu z kotem na kolanach (moze byc pozyczony od sasiadow),wlacz TV , polecam kanal "Trwam" i.....wyluzuj po prostu Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło znowu krecisz afere ? wrzuc na luz marjucha wszyscy sie juz na tobie poznali kaska, chcesz chupachupsa ??? ponoc uspakaja Dobra. Kaśka, weź tego chupachupsa i się połóż. A jak się źle poczujesz to będziesz mogła wszystko zwalić na Frosię i tego chupachupsa taaa, jak kaske glowa rozboli to na pewno od twoich "dobrych" rad chcesz ja zabic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jak tu za Wami nadążyć Ostatnio jak ybłem to była strona 144 a teraz już jest 160 Poproszę streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jak tu za Wami nadążyć Ostatnio jak ybłem to była strona 144 a teraz już jest 160 Poproszę streszczenie To w trzech słowach Kaśka ma kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Zostawiłam was na 10 minut!!!!!!!!! A wy mi tu kaca wmawiacie Prziecież ja tylko mówię, ze jakbym poszła na siłownie, na bieżnie czy stepter to mogłoby się to źle skończyć Podskoki po spozyciu nie są wskazane, chyba Rom, nie słuchaj Marjuchy. On wczoraj ze mną pił i jak sam widzisz zaszkodziło mu również Ale z herbatkę sobie zrobiłam i bycze się na mojej przecudnej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kotów Kaśka nie lubi, więc może jakiś miły młody człowiek by się przydał, do tego kawa, aspiryna i Religia.tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts