marjucha 07.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Zostawiłam was na 10 minut!!!!!!!!! A wy mi tu kaca wmawiacie Prziecież ja tylko mówię, ze jakbym poszła na siłownie, na bieżnie czy stepter to mogłoby się to źle skończyć Podskoki po spozyciu nie są wskazane, chyba Rom, nie słuchaj Marjuchy. On wczoraj ze mną pił i jak sam widzisz zaszkodziło mu również Ale z herbatkę sobie zrobiłam i bycze się na mojej przecudnej kanapie O k...a, ale się narąbałem, że nie pamiętam A głowa boli mnie od czego innego Nie ma to jak przywalić sobie dechą w nochala Nawet ładne limo pod okien dojrzewa Już chyba wolę kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sam sobie decha?? Pewnie zupa byla za slona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sam sobie decha?? Pewnie zupa byla za slona Za szybko Beatę z szalunków rozbierałem i mi przywaliła. Ania bije tak, że nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 heheh szkolona jest..??..witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 jak taki kacor to nieźle musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry ale fajnie Kasia cierpi a Marjucha ma limko pod okiem niezła była imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry ale fajnie Kasia cierpi a Marjucha ma limko pod okiem niezła była imprezka fajnie??????????????? faajnieeeeeeee????????? zero empatii, zerooo dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska TRWASZ jeszcze ???? nie nooo, ja ci wspieralam, nawet chupategosia ci dalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kaska TRWASZ jeszcze ???? nie nooo, ja ci wspieralam, nawet chupategosia ci dalam wiem kochana wiem, na ciebie tylko mogę liczyć czupaczups zlizany, pomogło. Nadal TRWAM w błogim lenistwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 I tego lenistwa to ja Ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no własnie Ty leszysz na kanapie ja dogorywam przed kompem w robocie i jeszcze współczucia chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło Jak nie Trwam to co???? A piwa nie lubię Jak nie tv trwam to radio Maryja se włącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no własnie Ty leszysz na kanapie ja dogorywam przed kompem w robocie i jeszcze współczucia chcesz no właśnie!!!! skandal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no własnie Ty leszysz na kanapie ja dogorywam przed kompem w robocie i jeszcze współczucia chcesz wuska i jak tam dali nowy komp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sama jesteś "zaszponcic" Kaśka, TV TRWAM nie polecam To nie na Twoje nerwy Ale zimne piwko to by pomogło Jak nie Trwam to co???? A piwa nie lubię TV PULS!!!! Ja piwa też nie lubię!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duszku informatyk nie skończył dawać mu życia więc ma być jutro ale juz obie dzisiaj wyoglądałam ależ bedę mieć wreszcie porządny monitorek LCD 19 - calów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień doberek Wuśka - a nie mogą dać Ci większego monitorka? Kasia - wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry Maluszku a na co mi większy teraz mam chyba 15 to przeskok na 19 będzie astronomiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja mam 24 i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no ja myślę ale mnie do stukania pismów to 19 wystarczy zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts